ErvaringenSite

  Ervaringen Farfetch

  Goede en onafhankelijke reviews over online modewinkels zijn vaak niet makkelijk te vinden. Daar brengen wij verandering in door je op onze website reviews te bieden die door echte klanten geschreven zijn en die dus ook echte ervaringen met online shops laten zien. Wij publiceren al deze commentaren en beoordelingen omdat wij van mening zijn dat iedereen er recht op heeft om te weten hoe online shops en webwinkels echt met hun klanten omgaan. Door de geplaatste reviews te lezen kom je dus precies te weten wat klanten als voor- en nadelen bestempelen en waar je op moet letten als je ergens een bestelling plaatst. We hopen dat we je met deze informatie kunnen helpen om zo prettig mogelijk online te winkelen zonder de kans te lopen een miskoop te doen.

  Over Farfetch

  Farfetch is een online mode platform dat ontwerpers, bedrijven en klanten met elkaar in contact wil brengen. Het bedrijf is opgericht door José Neves die met liefde voor mode de website in 2008 lanceerde. Wat toen begon als marktplaats voor luxe boetieks die klanten zochten is nu een internationaal platform met klanten in meer dan 190 landen. Ondanks dat Farfetch beschikbaar is in vele landen is er nog geen Nederlandstalige klantenservice. Voor vragen over producten en bestellingen kun je contact opnemen met de Engelstalige medewerkers die telefonisch en schriftelijk bereikbaar zijn. Natuurlijk kun je ook de rubriek met veel gestelde vragen op de site bekijken, die is overigens wel geheel in het Nederlands beschikbaar.

  ONLINE SHOP WITH ME FOR SPRING/SUMMER 2021 TRENDS | buying my dream wardrobe, shopping spree, trendy

  De producten van Farfetch

  Deze online kleding winkel biedt een ruim assortiment kleding en schoenen voor dames en heren. Regelmatig worden er nieuwe artikelen aan het aanbod toegevoegd en via het keuzemenu kun je shoppen in diverse categorieën. Je vindt hier onder andere overhemden en broeken, shorts, schoenen, tassen en accessoires. Enkele van de merken die je hier tegenkomt zijn Versace, Givenchy en Balenciaga. Ben je klaar om een bestelling te plaatsen bij Farfetch? Dan kun je als gast betalen of een account maken om in de toekomst van extra korting te genieten. Je betaalt een bestelling met creditcard, PayPal of iDeal. Onder normale omstandigheden ontvang je een order binnen twee tot vier werkdagen bij je thuis. Als je uiteindelijk niet tevreden bent met de bestelde producten dan zorgt Farfetch er voor dat de artikelen gratis bij je worden opgehaald.

  Reviews over Farfetch

  Ben jij ook tevreden met de producten die je bij Farfetch hebt gekocht? Dan bieden we je de mogelijkheid een uitgebreide review op onze site te plaatsen. Maar niet getreurd, we zoeken niet alleen positieve beoordelingen. We bieden iedereen, ook diegene die een slechte ervaring met deze online shop hebben, de kans hun beoordeling te plaatsen. Wij weten dat we alleen op die manier in staat zijn om een realistisch beeld van de werkwijze van Farfetch te laten zien. Bovendien helpen we met z'n allen nieuwe klanten die deze webshop nog niet kennen. Zij hebben namelijk geen idee over wat ze ervan mogen verwachten. Door jouw review te plaatsen maak je het shoppen voor hen een stuk makkelijker.

  Farfetch
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Farfetch

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Farfetch een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Farfetch. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Farfetch actief?

  Farfetch is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Farfetch gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.