ErvaringenSite

    Ervaringen Farmaline

    Wow! Heb jij al gehoord wat anderen zeggen over dit bedrijf? Het idee van de site ErvaringenSite is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Lees eerst meer over dit bedrijf op onze site.

    Over Farmaline

    Het bedrijf is een echte Belgische apotheker welke ook een FAGG notifcering heeft. Er zijn meer dan 40.000 producten en voorschriftvrije geneesmiddelen van meer dan 1000 verschillende merken. Onder andere merken van La Roche Posay, Accu Chek, Nutricia en XLS Medical zijn er te vinden. De producten worden vanaf 30 euro gratis geleverd. Er is een 30 dagen bedenktijd en alles wordt discreet en veilig verzonden. Wanneer je vandaag je bestelling plaatst dan krijg je het morgen bezorgd.

    Alle merken zijn gemakkelijk snel en goed te bestellen via de site. Je bestelt het allemaal bij een echte apotheker en krijgt er ook een goed apothekersadvies bij op maat. Je kunt alle dagen van de week en ieder uur van de dag een bestelling plaatsen. Het gebeurt allemaal snel en discreet. Het is trouwens een gebruiksvriendelijke website om gemakkelijk te gebruiken. Wanneer de bestelling en betaling is ontvangen wordt alles verzonden.

    Het is god om de sterke klantenservice te ontdekken en om gebruik te maken van de promoties en kortingen.
    De voordelen op een rij:

    • Breed gamma
    • Discretie verzekerd
    • Eenvoudig bestellen
    • Veilig Betalen
    • Snelle levering
    • Geweldige klantenservice

    Defatyl 50+ NL

    Diensten van Farmaline

    Er is een ruim aanbod van verschillende producten bij deze apotheker. Het gaat onder andere om:

    • Schoonheid & Hygiëne
    • Afslanken
    • Geneesmiddelen
    • Vitamines & Voedingssupplementen
    • Welzijn & Gezondheid
    • Zwangerschap & Baby
    • 50+
    • Alternatieve geneeskunde
    • Seksualiteit
    • EHBO & Thuiszorg
    • Dierenverzorging

    Klachten, tips en complimenten over Farmaline

    Ben je ergens ontevreden over? Dan is er in eerste instantie de dertig dagen garantie. Het is verder ook mogelijk om contact met hun op te nemen op de bekende manieren. Natuurlijk goed.

    Heb jij ervaring met Farmaline?

    Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op ErvaringenSite. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plUS-Reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon!

    Wow! Heb jij al gehoord wat anderen zeggen over dit bedrijf? Lees nu ervaringen voordat u besteld, zodat u weet waar u aan begint!

    Farmaline
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (23)

    4.2
    43% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.4
    Service
    rating
    3.2
    Prijs
    rating
    5.2
    Leveren
    rating
    2.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Allerlei babyproducten

    Het is de allereerste keer dat ik bij Farmaline besteld heb en enorm tevreen. Ik las enkele, negatieve reacties en kan dit zo moeilijk geloven...
    Mijn producten werden met zorg verpakt en snel geleverd. Bovendien pik je nog leuke kortingen mee. Ik ga hier zeker nog bestellen!

    Door: Sandy31-08-2020
    DavidWanor06-09-2020

    Good Morning Work out to a whole new level with our P-Knee™ power leg knee joint support! 60% OFF and FREE Worldwide Shipping Order here: p-knee.online FREE Worldwide Shipping - TODAY ONLY! To your success, Farmaline » Betrouwbare drogist? Lees (bestel) ervaringen van klanten.

    Brigitte Vansweevelt11-01-2021

    Aan iedereen bestel nooit bij farmaline! Bestellingen duren weken na hun aangekondigde datum, je moet telkens bellen naar hen om te horen waar de bestelling blijft, dan hebben ze nog het lef om de telefoon in te leggen! Meest klantonvriendelijke site ooit! Dus bestel hier niet!

    C. Delannoy14-04-2021

    Ik sluit mij volledig aan bij alle klachten ivm late levering. Medicatie (die volgens hun website meer dan voldoende op voorraad was) besteld meer dan een week geleden en nog steeds niets ontvangen of gehoord. Enkel zoals gewoonlijk een standaardmail dat de afleverdatum gewijzigd werd. Bestelling kan ook niet geannuleerd worden. Totaal niet betrouwbaar en op mails reageren ze gewoon niet! Voor mij geen Farmaline meer!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Late levering

    De levertermijn is te lang. Dit heb ik verschillende keren ervaren. Voor mij geen farmaline meer.

    Door: Luc10-05-2019
    Bradleytrath20-01-2020

    Hi there Buy all styles of Oakley & Ray Ban Sunglasses only 19.95 dollars. If interested, please visit our site: supersunglasses.online Sincerely, Farmaline » Betrouwbare drogist? Lees (bestel) ervaringen van klanten. - ervaringensite.be

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    Verschillende aankopen

    Al enkele bestellingen geplaatst,zeer tevreden van

    Door: Sels rita20-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Verschillende artikelen

    Zelfs als je rekening houdt met de voorraad die per artikel wordt weergeven, krijg je vervolgens toch enkele dagen later een mail "wij zijn afhankelijk van onze toeleverancier en sommige artikelen zijn niet in voorraad". Wat voor zin heeft het dan om de voorraad weer te geven? Jullie verkopen lucht, artikelen die jullie niet eens in eigen bezit hebben. Je wordt dan geacht zelf contact te nemen en zo blijft je levering maar uitstellen. Er zijn concurrenten die de volgende dag leveren! Ik had dan ook een lange poos niets meer besteld en gaf jullie deze week opnieuw een kans. Weer hetzelfde probleem. Voor mij was dit de laatste keer.

    Door: EV09-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Glucose meter + extra naaldjes


    Tip: koop er niets. Ze geven je de foute informatie. Ze beloven je ook dat je de dag nadien het product krijgt. Dit klopt ook al niet. Als het product dan aankomt en het blijkt niet te zijn wat het moet zijn kan je het niet meer terug sturen omdat het het open deed. Uiteraard deed je het open want anders had je niet gezien dat het niet klopte. Nadien ben je je geld gewoon kwijt. Het product is niet gebruikt en moet terug genomen worden volgende de Consumentenbond. Koop er niet zodat deze niet door kunnen gaan met deze praktijken. Er zijn genoeg andere online diensten die wel een eerlijke dienst na verkoop geven. Kijk ook naar de klachten op het internet. Er staan er extreem veel.

    Door: ans boyens25-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    dringend verbandmateriaal voor zware operatie zoon

    Vorige woensdag grote bestelling geplaatst in veronderstelling dat dat vrijdag geleverd zou zijn.. op heden, maandag, is het nog niet eens verzonden !? Was heel dringend.. hun mails betreffende verzending zijn niet betrouwbaar .. Heb zelf diverse mails gestuurd ivm levering, zonder enige reactie.. uiteindelijk gebeld.. kunnen er niets aan doen !?! in hun plaats zou ik stante pede per expres dat pakket laten leveren.. als arts zou ik dan nog gebruik maken van hun diensten naar de toekomst toe, maar nu... bijna een week wachten op dringend verbandmateriaal vind ik er echt over !?

    Door: Marleen22-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Diverse

    6 dagen geleden
    een bestelling geplaatst, nog niets ontvangen. Mail gekregen dat er vertraging was. Dit is zeker niet de eerste keer. Mail beantwoord met de vraag deze week te leveren. Heb medicatie nodig. Nog geen elementair beleefd antwoord terug gestuurd op mijn vraag.

    Door: Karel14-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Babyvoeding

    Bestelling in begin oktober, pakket wordt dagen na bestelling pas verzonden. Status blijft nog een tijd onveranderd, de dag van levering wordt tot 3 maal toe verschoven, de dag zelf uiteindelijk een bericht dat er iets is misgelopen. Contact opgenomen met klantendienst, geen reactie. Tweede maal contact opgenomen, excuses en vraag met nieuwe levering of terugbetaling. We vragen nieuwe levering om nog een kans te geven. Ze doen een terugbetaling en we mogen de bestelling zelf terug doen.
    Levering weer na een week en half pas. Een week erna, rekening houdend met de lange levertermijn besloten ze toch nog een kans te geven ondanks de gebrekkige klantvriendelijkheid.
    Bestelling 14/12 geplaatst, 18/12 verzonden, sindsdien status ongewijzigd. We hebben reeds 4 mails verzonden, live chat en uiteindelijk ook gebeld om een formulier te mogen invullen van 'verloren' zending. Terugbetaling wordt zelfs geweigerd online, voor goederen die tot 2 maal toe zelfs nooit zijn toegekomen om nog maar van de tijd die we er moeten insteken om antwoorden te bekomen. Nu mogen hebben we te horen gekregen dat we pas over 10 dagen een mogelijkse oplossing zullen te horen krijgen. Dit is te belachelijk voor woorden, en absoluut geen aanrader als er iets misgaat met je bestelling.

    Door: Anthony Van Buyten30-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Fytotherapie / Hemeopahtie

    Wie vertrouwt op een vlotte afhandeling of een groepsbestelling plaatst... is bij Farmaline aan het verkeerde adres.
    Volgens info online, alles 'op voorraad'...
    - Bestelling geplaatst op 08/10/2020
    - Bestelling ontvangen op 19/10/2020
    Tegen die tijd... heb je dringende zaken toch bij je apotheek om de hoek gehaald?
    Bij navraag klinkt steevast:
    - "Ten gevolge van toename bestellingen... logistieke achterstand in ons magazijn."
    - "We zijn afhankelijk van de service en voorraad van onze toeleveranciers."

    Door: Christi-Ane Vanhoutte20-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    2002013551

    voordelig wat prijs betreft behalve wanneer de levering onvolledig is en ze niet reageren op telefoon, life chat of email, dan komt het duur uit

    Door: ooms 19-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    aankoop elvie

    Heb een elvie apparaat besteld (voor mijn vrouw bekken oefeningen apparaat) na 2 maanden mailen omdat ik het niet gekoppeld kreeg aan mijn gsm moet ik het terug sturen. Zelf moeten vragen wat er dan gaat gebeuren. Na 2 dagen kreeg ik melding dat men na 14 dagen het bedrag ging terug storten.Na 14 dagen terug zelf contact genomen. Terug 2 dage, later meld men gewoon dat ze na onderzoek hebben vastgesteld dat het apparaat beschadigd of gebruikt is!!! Ik krijg niks terug en verlies 140 euro!!! Ik kon het niet gebruiken want het moest gekoppeld worden aan de mobiel voor men het kan gebruiken. Ik heb het apparaat beter terug gestuurd dan ik het gekregen heb!
    Besluit: deze mensen zijn goed voor gewone verzorging maar zeker niet voor elektronica en als er iets fout loopt is de klant het slachtoffer.
    MENSEN KOOP NOOIT BIJ DEZE SITE IETS WAAR GARANTIE OP ZIT Ze bedriegen je waar je bij staat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    Door: danny de clercq16-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    6 februari

    Na 12 dagen nog niets ontvangen, blijkt gewoon niet beschikbaar te zijn. Centjes weg

    Door: Anneleen16-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Amateurs

    Wat een bende amateurs is dat zeg.
    Na 3 mails met de vraag kreeg ik eens antwoord.
    Ze konden niet alles leveren, en dus hebben ze gewacht.
    Helaas heeft hun transporteur nadien pakket geleverd in een afhaalpunt ipv bij mij thuis.
    En helaas heeft ook niemand mij daarvan verwittigd.
    Helaas kan je geen 0 sterren geven. Want zelfs die ene verdienen ze niet.
    Farmaline.be? NEVER AGAIN

    Door: De Clercq Tom05-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Excilor nagelpen

    De Excilor nagelpen die ik van Farmaline kreeg toegestuurd is volledig uitgedroogd.
    Deze is dus totaal niet bruikbaar.
    Na contact met de chatmedewerker werd ik al gauw afgescheept met het excuus dat ik dit via mail diende te melden.
    Op deze mail heb ik geen enkele reactie ontvangen.
    Klantenservice is onbestaande bij dit bedrijf.

    Door: Bart04-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    inhoud verpakking gebroken + geen enkele reactie op contact

    inhoud verpakking is gebroken aangekomen .
    bestelling wel op tijd ontvangen .
    ik neem contact op met farmaline om het te melden , maar krijg op geen enkele mail of ander bericht antwoord .
    Dit kan niet .
    ongelukjes kunnen gebeuren , maar dan niet reageren als dit gemeld wordt en bijgevolg geen vergoeding ontvangen , dit kan niet .
    ik wil enkel dat farmaline het bedrag van het kapotte flesje terugbetaalt , daarna schrijf ik wel een nieuwe review om te zeggen dat het in orde is gebracht

    Door: Natalie29-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Schrijf zelf een review over Farmaline

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Farmaline een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 23 ervaringen geplaatst over Farmaline. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 43% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Farmaline actief?

    Farmaline is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging, Voedingsadvies, Fit(ness), Afvallen, Vitamines & Voedingssupplementen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Farmaline gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.