ErvaringenSite

    Ervaringen Farmaline

    Wow! Heb jij al gehoord wat anderen zeggen over dit bedrijf? Het idee van de site ErvaringenSite is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Lees eerst meer over dit bedrijf op onze site.

    Over Farmaline

    Het bedrijf is een echte Belgische apotheker welke ook een FAGG notifcering heeft. Er zijn meer dan 40.000 producten en voorschriftvrije geneesmiddelen van meer dan 1000 verschillende merken. Onder andere merken van La Roche Posay, Accu Chek, Nutricia en XLS Medical zijn er te vinden. De producten worden vanaf 30 euro gratis geleverd. Er is een 30 dagen bedenktijd en alles wordt discreet en veilig verzonden. Wanneer je vandaag je bestelling plaatst dan krijg je het morgen bezorgd.

    Alle merken zijn gemakkelijk snel en goed te bestellen via de site. Je bestelt het allemaal bij een echte apotheker en krijgt er ook een goed apothekersadvies bij op maat. Je kunt alle dagen van de week en ieder uur van de dag een bestelling plaatsen. Het gebeurt allemaal snel en discreet. Het is trouwens een gebruiksvriendelijke website om gemakkelijk te gebruiken. Wanneer de bestelling en betaling is ontvangen wordt alles verzonden.

    Het is god om de sterke klantenservice te ontdekken en om gebruik te maken van de promoties en kortingen.
    De voordelen op een rij:

    • Breed gamma
    • Discretie verzekerd
    • Eenvoudig bestellen
    • Veilig Betalen
    • Snelle levering
    • Geweldige klantenservice

    Defatyl 50+ NL

    Diensten van Farmaline

    Er is een ruim aanbod van verschillende producten bij deze apotheker. Het gaat onder andere om:

    • Schoonheid & Hygiëne
    • Afslanken
    • Geneesmiddelen
    • Vitamines & Voedingssupplementen
    • Welzijn & Gezondheid
    • Zwangerschap & Baby
    • 50+
    • Alternatieve geneeskunde
    • Seksualiteit
    • EHBO & Thuiszorg
    • Dierenverzorging

    Klachten, tips en complimenten over Farmaline

    Ben je ergens ontevreden over? Dan is er in eerste instantie de dertig dagen garantie. Het is verder ook mogelijk om contact met hun op te nemen op de bekende manieren. Natuurlijk goed.

    Heb jij ervaring met Farmaline?

    Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op ErvaringenSite. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plUS-Reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon!

    Wow! Heb jij al gehoord wat anderen zeggen over dit bedrijf? Lees nu ervaringen voordat u besteld, zodat u weet waar u aan begint!

    Farmaline
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (29)

    3.8
    41% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.6
    Service
    rating
    3.2
    Prijs
    rating
    5.2
    Leveren
    rating
    2.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Allerlei babyproducten

    Het is de allereerste keer dat ik bij Farmaline besteld heb en enorm tevreen. Ik las enkele, negatieve reacties en kan dit zo moeilijk geloven...
    Mijn producten werden met zorg verpakt en snel geleverd. Bovendien pik je nog leuke kortingen mee. Ik ga hier zeker nog bestellen!

    Door: Sandy31-08-2020
    DavidWanor06-09-2020

    Good Morning Work out to a whole new level with our P-Knee™ power leg knee joint support! 60% OFF and FREE Worldwide Shipping Order here: p-knee.online FREE Worldwide Shipping - TODAY ONLY! To your success, Farmaline » Betrouwbare drogist? Lees (bestel) ervaringen van klanten.

    Brigitte Vansweevelt11-01-2021

    Aan iedereen bestel nooit bij farmaline! Bestellingen duren weken na hun aangekondigde datum, je moet telkens bellen naar hen om te horen waar de bestelling blijft, dan hebben ze nog het lef om de telefoon in te leggen! Meest klantonvriendelijke site ooit! Dus bestel hier niet!

    C. Delannoy14-04-2021

    Ik sluit mij volledig aan bij alle klachten ivm late levering. Medicatie (die volgens hun website meer dan voldoende op voorraad was) besteld meer dan een week geleden en nog steeds niets ontvangen of gehoord. Enkel zoals gewoonlijk een standaardmail dat de afleverdatum gewijzigd werd. Bestelling kan ook niet geannuleerd worden. Totaal niet betrouwbaar en op mails reageren ze gewoon niet! Voor mij geen Farmaline meer!

    L.Breda05-05-2021

    Kreeg vanmorgen per mail een aanbeveling om cholesfytol plus te bestellen aan 21.89€, als ik 3 uur na ontvangst van de mail doorklikte op bestellen was de prijs 24.62€. Nadien gebeld en kreeg te horen dat de prijzen kunnen veranderen van uur tot uur zoals in de colruyt. Heb dan vermeld dat in de colruyt de prijzen van aanbiedingen kunnen zakken maar niet stijgen. Voor mij geen farmaline meer

    Marijke Vandersanden-Verheyen20-05-2021

    Op 10 mei deed ik een bestelling bij farmaline. Enkele dagen later ving ik mijn bestelling, maar het produkt was beschadigd, eigenlijk niet compleet. Er zat geen enkel document voor retourneren bij de bestelling. Ik heb 3 mails met foto van het produkt naar farmaline gestuurd en tot op heden kreeg ik geen reactie. Ik ben dus totaal niet tevreden over farmaline.

    Arjan07-06-2021

    Ik heb al vaak kattenvoerbesteld hier. maar de levertijden werden steeds langer. Altijd is t excuus "een logistiek probleem". Ondertussen zit ik 11 dagen te wachten op het kattenvoer en nog steeds is er geen vooruitzicht op levering. Morgen zit de poes zonder eten. Geld terugstorten doen ze niet?!?

    diane roelant16-06-2021

    Bestelling van 15/06/21 blijft staan op inpakken Nieuwe bestelling 5 dagen later de dag nadien verstuurd hoe komt dit

    Sigrid 20-06-2021

    Ik heb op 4 juni 2021 een bestelling geplaatst en wacht nog steeds op de levering...

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Late levering

    De levertermijn is te lang. Dit heb ik verschillende keren ervaren. Voor mij geen farmaline meer.

    Door: Luc10-05-2019
    Bradleytrath20-01-2020

    Hi there Buy all styles of Oakley & Ray Ban Sunglasses only 19.95 dollars. If interested, please visit our site: supersunglasses.online Sincerely, Farmaline » Betrouwbare drogist? Lees (bestel) ervaringen van klanten. - ervaringensite.be

    01-06-2021

    Problemen met farmaline. 14 mei grote bestelling gedaan. Tot nu toe nog niets ontvangen. Al verscheidene keren contact gehad via chat of mail. Altijd dezelfde smoes. Te druk. Ik wil graag mijn geld terug

    van honste eddy05-06-2021

    inderdaad niets bestellen bij farmaline altyd problemen beloven je van alles maar maken niets waar! afblijven van die gangsters veel gedoe en bla bla maar betalen en niets zien van je bestelling!dit kan niet vind ik geen gedoe hou je gewoon aan je woord heel simpel!word vervolgd!!

    Linda12-06-2021

    Op 22/5 bestelling gedaan. Twee dagen later kreeg ik bericht dat de bestelling later zou geleverd worden. Al twee keer gebeld. Steeds worden er beloftes gedaan maar nu op 12/06 nog steeds geen levering. Dit kan toch niet! Bestelling van ongeveer 150£.

    Katia Dobbelaere24-06-2021

    Ik heb reeds verschillende malen besteld bij farmaline. Ik heb nu opnieuw besteld, 10 dagen geleden. Ik wil mijn bestelling annuleren, maar dat kan voor één of andere reden niet met als gevolg dat ik ook mijn geld niet terugkrijg. Ik vraag me af in hoeverre ze dat wettelijk allemaal kunnen. Niet leveren, kan niet annuleren, geen terugstorting, geen reacties op mijn mails. Het zal de laatste keer zijn dat ik bij farmaline bestel. Ik had ze na de 1ste late levering nog een kans gegeven.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    Verschillende aankopen

    Al enkele bestellingen geplaatst,zeer tevreden van

    Door: Sels rita20-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    medicijn

    Opletten ! Bij bestelling van medicijn word je automatisch naar de verkoop van de grootste verpakking geleid. Na onoplettendheid bij de bestelling en contact hierover wordt gezegd dat er niet kan geruild worden naar een kleinere verpakking omdat medicijnen niet te wisselen zijn , wat enigszins begrijpelijk is. Mijn eigen stomme fout dus, maar wel zeer misleidend. Volgende keer ga ik voor medicijnen naar de apotheek waar ik kan zien wat ik koop!
    Ik was vaste klant maar verschiet nu toch ook bij het lezen van de andere reviews...

    Door: Wuytens 22-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Modifast

    Vreselijke service. Levering zou 1 tot 3 dagen duren en kreeg maar geen bevestiging. Dit voor een bestelling van 107€! Ik had dit nodig vandaag ten laatste maar nog steeds niks aan gekregen. Als je belt krijg je een uitleg die op niks trekt. Geen excuses enkel irritatie. Om dan als antwoord te krijgen dat ik maar naar de apotheek moet gaan als ik iets nodig heb en dat het misschien begin volgende week aankomt maar dat is ook geen zekerheid. Dus levering van een week of langer kun je dan al denken. Ik koop hier NOOIT meer. Nog nooit zo'n slechte service gehad! Blijf hier weg!

    Door: Ilona11-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Babyvoeding

    Leveren tegenwoordig veel te laat. Je bent een apotheek. Mensen verwachten hun bestelling gewoon de dag nadien en geen week later. Indien geen stock dan laat je dit weten op je bestelling en niet nadat je de bestelling binnenhebt.
    Goedkoop ja... als je het niet onmiddellijk nodig hebt.

    Door: Steve10-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Apotheekproducten

    Veel te lange levertijd tegenwoordig. Bovendien kwam mijn laatste pakket helemaal beschadigd en niet volledig toe. Farmaline neemt zelfs niet de moeite om te antwoorden. Hun excuus; ze hebben het extreem druk en zodra mijn schadedossier is behandeld komt er een passende oplossing. Op die oplossing wacht ik dus nog steeds. Voor hoelang nog ? Hoe moeilijk kan het zijn ? Ofwel betalen ze terug ofwel sturen ze nieuwe artikelen op. Nooit nog Farmaline voor mij. Het is goedkoper maar niets dan last !

    Door: Veerle 08-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Kattenvoer

    Ik heb al vaak kattenvoerbesteld hier. maar de levertijden werden steeds langer. Altijd is t excuus "een logistiek probleem". Ondertussen zit ik 11 dagen te wachten op het kattenvoer en nog steeds is er geen vooruitzicht op levering. Morgen zit de poes zonder eten. Geld terugstorten doen ze niet?!?

    Door: Arjan07-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Privé

    Bestelling gedaan van 140 euro op 3 mei we zijn 12 mei nog altijd niks . Geen professioneel bedrijf kunnen je geen duidelijk antwoord geven waar je pakket zit en waneer je deze mag verwachten. Chats en telefoon en emails worden standaard beantwoord fat ze niks kunnen doen ????? Je geld terug krijgen kan ook niet want je moet wachten tot je het pakket thuis krijgt om dan retour te zenden ? En dan waarschijnlijk moet nog weken wachten op de terugstorting van je geld ! Dus ik koop nooit op deze site nog iets 😡 Geen enkele ster waard

    Door: Valerie Debruyne12-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Verschillende artikelen

    Zelfs als je rekening houdt met de voorraad die per artikel wordt weergeven, krijg je vervolgens toch enkele dagen later een mail "wij zijn afhankelijk van onze toeleverancier en sommige artikelen zijn niet in voorraad". Wat voor zin heeft het dan om de voorraad weer te geven? Jullie verkopen lucht, artikelen die jullie niet eens in eigen bezit hebben. Je wordt dan geacht zelf contact te nemen en zo blijft je levering maar uitstellen. Er zijn concurrenten die de volgende dag leveren! Ik had dan ook een lange poos niets meer besteld en gaf jullie deze week opnieuw een kans. Weer hetzelfde probleem. Voor mij was dit de laatste keer.

    Door: EV09-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Glucose meter + extra naaldjes


    Tip: koop er niets. Ze geven je de foute informatie. Ze beloven je ook dat je de dag nadien het product krijgt. Dit klopt ook al niet. Als het product dan aankomt en het blijkt niet te zijn wat het moet zijn kan je het niet meer terug sturen omdat het het open deed. Uiteraard deed je het open want anders had je niet gezien dat het niet klopte. Nadien ben je je geld gewoon kwijt. Het product is niet gebruikt en moet terug genomen worden volgende de Consumentenbond. Koop er niet zodat deze niet door kunnen gaan met deze praktijken. Er zijn genoeg andere online diensten die wel een eerlijke dienst na verkoop geven. Kijk ook naar de klachten op het internet. Er staan er extreem veel.

    Door: ans boyens25-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    dringend verbandmateriaal voor zware operatie zoon

    Vorige woensdag grote bestelling geplaatst in veronderstelling dat dat vrijdag geleverd zou zijn.. op heden, maandag, is het nog niet eens verzonden !? Was heel dringend.. hun mails betreffende verzending zijn niet betrouwbaar .. Heb zelf diverse mails gestuurd ivm levering, zonder enige reactie.. uiteindelijk gebeld.. kunnen er niets aan doen !?! in hun plaats zou ik stante pede per expres dat pakket laten leveren.. als arts zou ik dan nog gebruik maken van hun diensten naar de toekomst toe, maar nu... bijna een week wachten op dringend verbandmateriaal vind ik er echt over !?

    Door: Marleen22-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Diverse

    6 dagen geleden
    een bestelling geplaatst, nog niets ontvangen. Mail gekregen dat er vertraging was. Dit is zeker niet de eerste keer. Mail beantwoord met de vraag deze week te leveren. Heb medicatie nodig. Nog geen elementair beleefd antwoord terug gestuurd op mijn vraag.

    Door: Karel14-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Babyvoeding

    Bestelling in begin oktober, pakket wordt dagen na bestelling pas verzonden. Status blijft nog een tijd onveranderd, de dag van levering wordt tot 3 maal toe verschoven, de dag zelf uiteindelijk een bericht dat er iets is misgelopen. Contact opgenomen met klantendienst, geen reactie. Tweede maal contact opgenomen, excuses en vraag met nieuwe levering of terugbetaling. We vragen nieuwe levering om nog een kans te geven. Ze doen een terugbetaling en we mogen de bestelling zelf terug doen.
    Levering weer na een week en half pas. Een week erna, rekening houdend met de lange levertermijn besloten ze toch nog een kans te geven ondanks de gebrekkige klantvriendelijkheid.
    Bestelling 14/12 geplaatst, 18/12 verzonden, sindsdien status ongewijzigd. We hebben reeds 4 mails verzonden, live chat en uiteindelijk ook gebeld om een formulier te mogen invullen van 'verloren' zending. Terugbetaling wordt zelfs geweigerd online, voor goederen die tot 2 maal toe zelfs nooit zijn toegekomen om nog maar van de tijd die we er moeten insteken om antwoorden te bekomen. Nu mogen hebben we te horen gekregen dat we pas over 10 dagen een mogelijkse oplossing zullen te horen krijgen. Dit is te belachelijk voor woorden, en absoluut geen aanrader als er iets misgaat met je bestelling.

    Door: Anthony Van Buyten30-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Farmaline

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Farmaline een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 29 ervaringen geplaatst over Farmaline. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.8 gekregen, waarbij 41% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Farmaline actief?

    Farmaline is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging, Voedingsadvies, Fit(ness), Afvallen, Vitamines & Voedingssupplementen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Farmaline gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.