Feestartikelen.be

Alle reviews

Feestartikelen.be

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Inktwereld merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Inktwereld
1 reviews

Moet je voor persoonlijke of professionele doeleinden documenten printen en wil je graag weten waar je online printerinkt kunt kopen? Dan zou het a...

Disposables.bio merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Disposables.bio
1 reviews

In de huidige tijd wordt men zich gelukkig steeds meer bewust van het feit dat we goed moeten zorgen voor de omgeving waarin wij leven. Het gebruik...

Printwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Printwinkel
1 reviews

Printers zijn vandaag de dag niet meer uit ons bestaan weg te denken. Even snel een document uitprinten, in zwart/wit of kleur. En dan blijken bijv...

HEMA merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
HEMA
1 reviews

HEMA: wie kent deze winkel niet? De HEMA is een van de bekendste warenhuisketens en verkoopt zowel food als non-food.Over HEMA Ooit wel eens naged...

Feestartikelen.be

Wanneer je naar een themafeestje gaat of zelf een verjaardagsfeestje geeft dan wil je jezelf en de feestlocatie natuurlijk leuk aankleden. Voor ballonnen, pruiken, slingers, decoraties voor aan de wand en dergelijke, kun je terecht bij Feestartikelen.be. Zij hebben een zeer ruim assortiment fun- en feestartikelen, die zij snel bij je af kunnen leveren. Wat de klanten zeggen over de service van deze webshop lees je hier bij ErvaringenSite.

Over Feestartikelen.be
Feestartikelen.be is ontstaan uit de winkel Henk van Zon feestartikelen BV, die sinds 1993 in Zwolle gevestigd is als speciaalzaak in feestartikelen. In 1999 begonnen zij met het online aanbieden van feestartikelen wat in 2002 leidde tot de lancering van Feestartikelen.be. Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot de bekendste online feestwinkel van België, waarbij ze op feestartikelengebied veelal de trendsetter zijn. Ook zijn zij een specialist op het gebied van unieke feestdecoraties. De website wordt ook alom gewaardeerd, want zij zijn in de afgelopen vijf jaar onafgebroken genomineerd voor beste webwinkel van België door de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards. Zij hebben in het verleden al de gouden Starters Award voor de beste nieuw komende webwinkel van België gewonnen.

Diensten 
Bij Feestartikelen.be kun je de grootste collectie feestartikelen van België vinden waarvan vele nergens anders te verkrijgen zijn. Zij worden veelal door Feestartikelen.be zelf geïmporteerd. Ook werken zij samen met een eigen agent in Amerika die steeds zoekt naar de nieuwste gadgets. Omdat zij geen aanstoot willen geven verkopen zij geen seksartikelen, Halloween- of andere griezel/occulte artikelen. Het ruime assortiment van Feestartikelen.be is onderverdeeld in de volgende categorieën:

Nieuw 50 jaar Ballonnen Slingers Versiering decoraties Leeftijd en verjaardag Kinderfeestje Themafeestversiering Feest & Fun Trouwartikelen Hoeden Pruiken

Via deze categorieën vind je vele artikelen en kun je de nodige ideeën opdoen voor het versieren van jouw feestje.

Levering en betaling 
Wanneer je je bestelling op werkdagen vóór 16.00 uur besteld en betaald, dan ontvang je deze de volgende dag in huis. Bestel je voor een bedrag dat hoger ligt dan € 40,-? Dan is de verzending gratis. Bestel je voor een lager bedrag dan betaal je € 4,75 verzendkosten. Je bestelling wordt altijd als een traceerbaar pakketje verzonden, ook als het door de brievenbus past. Je kunt je bestelling betalen via iDeal, Creditcard, via Mister Cash, Paypal of achteraf via Afterpay.

Klachten 
Wanneer je een klacht hebt over de uitvoering van de koopovereenkomst door Feestartikelen.be dan moet je dit zo snel mogelijk duidelijk communiceren naar hen. Een ingediende klacht wordt doorgaans binnen 14 dagen na ontvangst beantwoord. Een klacht over een product, dienst of service kan ook via het klachtenformulier van Thuiswinkel.org ingediend worden. Hij wordt dan naar Feestartikelen.be én naar Thuiswinkel.org gestuurd. Je dient hen 4 weken de tijd te geven om de klacht in onderling overleg op te lossen. Na deze termijn ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

Schrijf hier jouw review over Feestartikelen.be! 
Heb jij ervaring in het bestellen bij deze webshop? Dan horen wij graag jouw mening zodat anderen hier ook van kunnen profiteren!

Zijn klanten na plaatsing van een bestelling bij Feestartikelen.be nog steeds blij met de aan hen geleverde producten of vallen de ervaringen tegen?