Hoedshop.nl

Alle reviews

Hoedshop.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Sinner

1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Van Dalen

1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Hipinderegen.nl

1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

To Be Dressed

13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Hoedshop.nl

Bent u op zoek naar een hoed voor uw grootvader? Of bent u op zoek naar een muts of sjaal voor de winter? Dan is misschien de Hoedshop de winkel voor u. Op deze pagina vindt u alle belangrijke informatie over de Hoedshop. Verder kunt u de ervaringen lezen van onze andere bezoekers over deze winkel en vindt u antwoorden op de veel gestelde vragen. Sinds de opkomst van het internet, zijn er veel diensten direct beschikbaar. Daarom vinden we het bij de ErvaringenSite belangrijk dat u altijd voorgelicht bent als u op het punt staat gebruik te maken van één van de vele diensten die beschikbaar zijn online.

Over de Hoedshop
De Hoedshop is een online winkel waar u van alles kunt vinden over de laatste hoedenmode. Het is een volledig digitale winkel en er is geen fysieke winkel beschikbaar. De magazijn van de Hoedshop bevindt zich in de Duitse stad Münster. De Hoedshop is geen onafhankelijk bedrijf, zij maken deel uit van ANTHEC GmbH & Co. KG. Een Duitse organisatie die gespecialiseerd is in de verkoop van hoofddeksels. ANTHEC heeft gelokaliseerde online winkels over geheel Europa zoals in Duitsland, Frankrijk, Italië, Polen en Zwitserland. In 2005 werd ANTHEC opgericht door de Duitse Andre Beelmann en Thomas Klatt. Het succes in Duitsland leidde tot de oprichting van de Hoedshop in 2013 dat speciaal opgezet was voor de Nederlandse markt.

Diensten van de Hoedshop
In de online winkel kunt u van alles vinden over de laatste hoedenmode. De Hoedshop heeft een assortiment dat bestaat uit meer dan 10.000 hoeden en petten van meer dan 100 merken. Er wordt beweerd dat zij het grootse assortiment hebben in hoeden, mutsen, caps en petten in Europa. Naast hoeden kunt u ook diverse producten bestellen bij de Hoedshop zoals hoofddoeken, oorbeschermers, sjaals en handschoenen. Op de Hoedshop.nl kunt u producten vinden voor de hele familie: dames, heren en kinderen. Tenslotte is het ook mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice voor advies en tips over de laatste hoedenmode.

Bezorgen en garantie
Na dat uw aankoop is bevestigd door de Hoedshop duurt het 1 tot 2 werkdagen voordat uw bestelling is bezorgd. Voor alle bestelling betaalt u de standaardverzendkosten van €4,95, bestellingen worden bezorgd door DPD. De producten van de Hoedshop hebben een garantievan 100 dagen dat begint op de dag dat u het product ontvangt. Voor het terugsturen van uw product bent u niet verplicht een rede hiervoor te geven, als het maar binnen de 100 dagen valt. Bij het retourneren moet u inloggen op de Hoedshop.nl en vervolgens uw retourticket uit printen.

Uw mening over de Hoedshop
Heeft u weleens een product gekocht bij de Hoedshop? Of heeft u weleens contact gehad met de klantenservice van de Hoedshop? Dan willen wij u graag uitnodigen om hierover een review te schrijven op deze pagina. Hierdoor kunt u ervoor zorgen dat onze bezoekers voorgelicht zijn over deze online winkel.