ErvaringenSite

  Ervaringen Hoedshop.nl

  Bent u op zoek naar een hoed voor uw grootvader? Of bent u op zoek naar een muts of sjaal voor de winter? Dan is misschien de Hoedshop de winkel voor u. Op deze pagina vindt u alle belangrijke informatie over de Hoedshop. Verder kunt u de ervaringen lezen van onze andere bezoekers over deze winkel en vindt u antwoorden op de veel gestelde vragen. Sinds de opkomst van het internet, zijn er veel diensten direct beschikbaar. Daarom vinden we het bij de ErvaringenSite belangrijk dat u altijd voorgelicht bent als u op het punt staat gebruik te maken van één van de vele diensten die beschikbaar zijn online.

  Over de Hoedshop
  De Hoedshop is een online winkel waar u van alles kunt vinden over de laatste hoedenmode. Het is een volledig digitale winkel en er is geen fysieke winkel beschikbaar. De magazijn van de Hoedshop bevindt zich in de Duitse stad Münster. De Hoedshop is geen onafhankelijk bedrijf, zij maken deel uit van ANTHEC GmbH & Co. KG. Een Duitse organisatie die gespecialiseerd is in de verkoop van hoofddeksels. ANTHEC heeft gelokaliseerde online winkels over geheel Europa zoals in Duitsland, Frankrijk, Italië, Polen en Zwitserland. In 2005 werd ANTHEC opgericht door de Duitse Andre Beelmann en Thomas Klatt. Het succes in Duitsland leidde tot de oprichting van de Hoedshop in 2013 dat speciaal opgezet was voor de Nederlandse markt.

  Diensten van de Hoedshop
  In de online winkel kunt u van alles vinden over de laatste hoedenmode. De Hoedshop heeft een assortiment dat bestaat uit meer dan 10.000 hoeden en petten van meer dan 100 merken. Er wordt beweerd dat zij het grootse assortiment hebben in hoeden, mutsen, caps en petten in Europa. Naast hoeden kunt u ook diverse producten bestellen bij de Hoedshop zoals hoofddoeken, oorbeschermers, sjaals en handschoenen. Op de Hoedshop.nl kunt u producten vinden voor de hele familie: dames, heren en kinderen. Tenslotte is het ook mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice voor advies en tips over de laatste hoedenmode.

  Bezorgen en garantie
  Na dat uw aankoop is bevestigd door de Hoedshop duurt het 1 tot 2 werkdagen voordat uw bestelling is bezorgd. Voor alle bestelling betaalt u de standaardverzendkosten van €4,95, bestellingen worden bezorgd door DPD. De producten van de Hoedshop hebben een garantievan 100 dagen dat begint op de dag dat u het product ontvangt. Voor het terugsturen van uw product bent u niet verplicht een rede hiervoor te geven, als het maar binnen de 100 dagen valt. Bij het retourneren moet u inloggen op de Hoedshop.nl en vervolgens uw retourticket uit printen.

  Uw mening over de Hoedshop
  Heeft u weleens een product gekocht bij de Hoedshop? Of heeft u weleens contact gehad met de klantenservice van de Hoedshop? Dan willen wij u graag uitnodigen om hierover een review te schrijven op deze pagina. Hierdoor kunt u ervoor zorgen dat onze bezoekers voorgelicht zijn over deze online winkel.

  घर बैठे लाखो रूपए कमाओ धूम मचा दो | खुदका Online Store बनाओ | Wooplr के मदत से

  Hoedshop.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Hoedshop.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Hoedshop.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Hoedshop.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Hoedshop.nl actief?

  Hoedshop.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hoedshop.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.