ErvaringenSite

  Ervaringen Fonq

  Wat vindt u van Fonq? En natuurlijk wat vinden de consumenten over het bedrijf Fonq? Wij, ErvaringenSite, verzamelen reviews van andere consumenten die ervaring hebben meegemaakt met het bestellen van producten, het omgaan met de klachtencentrum en of het wel of niet op tijd wordt aangeleverd. ErvaringenSite is een platform waar u uw mening/review kunt achterlaten over een bedrijf zodat wij als ErvaringenSite weten hoe het bedrijf is. Ook kunnen de consumenten hier aan profiteren en kunnen ze hierdoor weten of het bedrijf wel of niet geschikt is om daar iets te gaan kopen. Hiermee bieden we een goede service en samen met andere consumenten kijken we dus of het een geschikte bedrijf voor je is om daar je spullen te gaan kopen. Graag willen we weten wat uw mening is over Fonq.be.

  Over Fonq

  Wat is Fonq? Fonq is een webwarenhuis met meer dan 40.000 artikelen/producten in hun assortiment. Het zijn kleurrijke en bijzondere producten die het leven iets of net beter maken met cadeau’s, voor je huis of voor in de schuur. Je vindt unieke cadeau- en designproducten en een groot assortiment op het gebied van wonen, koken en tuin producten die je bij Fonq.be kan vinden voor in en om het huis. Het is een eigentijdse webwarenhuis waar je zeker leuke en unieke designproducten kunt vinden volgens Fonq. In hun grote enorme assortiment met ruim 50.000 producten en de beste merken vind je alles voor in en om het huis volgens hen. Klopt dit volgens jou dat je alles kan vinden voor in en om het huis? En dat er een groot assortiment is op het gebied van wonen, koken en tuin producten? Zo ja, laat je review achter.

  Fonq.be is onderdeel van RFS Holding BV waaronder ze ook de baas zijn over wehkamp.be RFS is de marktleider op het gebied van online winkelen in België. Het webwarenhuis is opgericht in het jaar 2003 die een jong en snelgroeiend e-commercebedrijf is. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht en er werken ongeveer 190 personen in het gehele ordertraject; Marketing, logistiek, voorraad, inkoop klantenservice en flfillment.

  Vlog: een werkdag bij fonQ

  Fonq diensten

  Fonq is een groot bedrijf met een grote assortiment zoals ik het net heb verteld. Je hebt categorieën zoals Wonen & Design, Koken & Tafelen, Lifestyle, Tuin & Vrijetijd & Huishouden , Body & Sport en Baby & Kids. In de Wonen & Design categorie heb je producten voor in de badkamer, heb je accessoires voor in de toilet, vloerkleed of zitzak om te luieren.

  Ook hebben ze natuurlijk horloges van verschillende merken, boeken en gadgets. Volgens Fonq kon je van alles vinden en lijkt het dat jou ook zo? Graag willen we uw review horen.

  Klachten

  Een bedrijf als Fonq heeft natuurlijk een klantenservice waar u uw vragen kunt stellen of als u klachten heeft. Fonq streeft namelijk naar een uitstekende klantenservice waarbij het doel van hun de verwachting is. Fonq heeft ook een telefonisch contactlijn die bereikbaar is op werkdagen van 09:00 – 22:00 uur, en zaterdag + zondag van 10:00 – 17:00 uur.

  Heeft u een keer de klantenservice van Fonq benaderd? Zo ja, klopt het dat zij een uitstekende klantenservice hebben? Laat uw mening achter voor de consumenten.

  Beoordelingen & reviews over Fonq.be. Leuke producten maar ook goed en makkelijke bestellen en retourneren? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen. Bij ErvaringenSite

  Fonq
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  9
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  9
  Prijs
  rating
  9
  Leveren
  rating
  9

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Veel leuke aanbiedingen

  ze hebben echt heel veel leuke spulletjes en aanbiedingen.

  het leukste als je NIET op zoek bent naar iets speciaals, maar gewoon eens wil shoppen.

  Oh en heb nu al een paar keer iets besteld en elke keer is dat gewoon keurig verpakt en snel verstuurd. Fijn dat ze er nog zijn, winkels die gewoon waarmaken

  Door: L. Kuchar13-09-2016
  pmqdmjvssb13-11-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Top

  Na helemaal gek te worden van de reclame van Fonq op tv ben ik toch eens gaan kijken naar wat ze nou eigenlijk allemaal verkochten. Ik was aangenaam verrast en heb toen een aantal leuke accessoires besteld voor in de woonkamer. Goede kwaliteit voor een mooi prijsje. Ik zou zeker nog een keer bij fonq bestellen.

  Door: Marielle24-04-2016
  ighijbcsjo13-11-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Schrijf zelf een review over Fonq

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fonq een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Fonq. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fonq actief?

  Fonq is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fonq gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.