Lampentotaal

Alle reviews

Lampentotaal

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

O
O. Boersma
Mooie lampen, lekker makkelijk besteld en ook een goede service. Snelle levering en je kan gewoon zoeken naar je eigen smaak in de verschillende prijsklassen. Lees verder
S
S.v.Wijk
Mooie lampen in deze webwinkel en erg behulpzaam bij de aanschaf. Wel aan de prijzige kant helaas. Lampen zijn duur.Lees verder

Alle reviews (2)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Super

  Mooie lampen, lekker makkelijk besteld en ook een goede service. Snelle levering en je kan gewoon zoeken naar je eigen smaak in de verschillende prijsklassen.

  hs=55437704cce5f331255e7decd3ef6efe<div style="display:none;">


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mooie lampen goede service

  Mooie lampen in deze webwinkel en erg behulpzaam bij de aanschaf.

  Wel aan de prijzige kant helaas. Lampen zijn duur.

  hs=55437704cce5f331255e7decd3ef6efe<div style="display:none;">


Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Loungeset.be

1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Dekoria

1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

Lichtdiscounter merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Lichtdiscounter

1 reviews

Ongekend! Wat anderen zeggen over Lichtdiscounter.be! Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de ve...

Lampentotaal

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele verschillende lampen kunt kopen en krijgen. Het is een webshop welke gebaseerd is op 45 jaar ervaring rondom lampen. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over lampentotaal.be kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van ErvaringenSite. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan! Succes. 

Over lampentotaal.be
De Lampentotaal zaak en webshop is al meer dan 45 jaar een vertrouwd adres voor alle lampen welke je nodig hebt. De naam geeft al aan wat er gebeurt! Alles wat er met lampen is en gebeurd is te koop bij Lampentotaal.be. Je kunt er terecht om gebruik te maken van de enorme kennis van de verlichting. Er is een groot assortiment in de webshop. Het is eigenlijk het grootste assortiment van heel Europa. 
De nieuwste trends en ontwikkelingen zijn er rondom de led verlichting en ook voor tal van andere verlichtingen en lampen. Lampentotaal is doorlopend op onderzoek uit om betere en mooiere lampen in de webshop te krijgen.  

Het bedrijf Lampentotaal hanteert eerlijke prijzen en zorgt ervoor dat het product aantrekkelijk is voor haar klanten. 

Diensten van lampentotaal.be
De webshop van Lampentotaal.be maakt het mogelijk om een ruim aanbod te bekijken in een korte tijd. Daarna kun je jouw lamp bestellen en deze wordt dan gemiddeld binnen een werkdag bezorgd oop de bestemming. 
Buitenlampen bij Lampentotaal.be zijn er ook. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er zijn en hoe ook jij terraslampen, tuinspotjes, traditionele buitenlampen en tal van moderne en ook klassieke lampen. 
De binnenlampen zijn er natuurlijk ook in tal van maten en afmetingen en soorten. Spotjes, lampen voor de woonkamer, de slaapkamer, de badkamer, de eetkamer, de garage en alle andere kamers in een huis.  
Er zijn ook zaklampen welke je hier kunt kopen. Er zijn moderne en hedendaagse zaklampen welke je hier kunt krijgen. De zaklamp van vandaag is niet te vergelijken met die van 45 jaar geleden. Logisch natuurlijk. 

Klachten, tips en complimenten over lampentotaal.be
Heb je klachten over Lampentotaal? Dan is het mogelijk om deze per post, per mail en ook per telefoon in te dienen. Iets wat natuurlijk wel goed is. Het is dan mogelijk om het probleem uit de wereld te helpen. Hierna kun je een review over hun achterlaten op ErvaringenSite.

Heb jij ervaringen bij lampentotaal.be
Schrijf je review over lampentotaal.be op ErvaringenSite. Laat zien aan de wereld of je het een goed bedrijf vindt of niet. Laat zien hoe jij dit bedrijf beoordeelt. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. 

 

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Laat u adviseren door klanten die u voorgingen. Lees ervaringen van klanten op ErvaringenSite