ErvaringenSite

  Ervaringen Lampdirect

  Iedereen wil wel een handje helpen om beter om te gaan met het milieu. Minder CO2 uitstoot, minder plastic en minder stroom gebruiken. Het laatste kan een beetje lastig verlopen, want gewoon het licht uit doen tijdens bezigheden belemmert u. Wist u dat u met lampspecialisten uw energie duurzaam, voordelig en efficiënt kunt gebruiken? Via ErvaringenSite kunt u meer te weten komen over het bedrijven zoals LampDirect, de diensten die zij levert. Bij ErvaringenSite delen andere klanten hun mening en ervaring met u over de lichtspecialisten, waardoor u beter aan uw trekken komt en behoed kan worden van narigheden.

  Over LampDirect
  LampDirect is een online webshop met een ruim assortiment aan lampen en lichtbronnen. Na 25 jaar ervaring durft LampDirect zich de marktleider van Europa noemen op het gebied van online verkoop van verlichtingsproducten. Haar missie is om Europese bedrijven groener te laten worden met slimme Led verlichting, waarbij ze hun focus leggen op het aanbieden van duurzame, voordelige en energie-efficiënte lichtoplossingen voor bedrijven en particuliere klanten. Naast hun kantoor in Eindhoven is LampDirect uitgegroeid met meerdere filialen in onder andere Duitsland, Nederland, Frankrijk en Taiwan. Vanaf het begin streven ze erna om kwaliteit van leven te verbeteren door verantwoording te nemen voor het milieu. Met de LED-technologie kunnen zij een steentje bijdragen aan de omkering van de klimaatverandering en de opwarming van de aarde tegengaan. De lampen die LampDirect verkoopt zijn van hoge energie efficiëntie, lange levensduur en 100% recyclebaar materiaal.

  Producten en diensten van LampDirect
  LampDirect werkt samen met merken als Phillips, Osram, Noxion en Sylvania voor hun verlichting, lampen, lichtbronnen en armaturen. Het assortiment bestaat uit meer dan 5.500 producten, waardoor er voor iedereen wel iets tussen moet zitten. Op de webshop kunt u terecht voor lampen, halogeenlampen, TL buizen, spaarlampen, gasontladingslampen, gloeilampen, VSA’s & accessoires, LED-panelen, LED downlight, LED-montagebalken, LED high-bay, LED-spots en LED-plafonnieres. De webshop focust zich op energie besparingen en heeft een lage prijsgarantie. Op de artikelen geld een garantie van 5 jaar en verzending is vanaf 100 euro gratis. Bij grotere aankoop biedt LampDirect ook kortingen aan. Dit maakt het aantrekkelijk voor zakelijke klanten, die grotere hoeveelheden lampen en armaturen bestellen. Ook kunnen zakelijke klanten offerten op te stellen, zodat alle kosten overzichtelijk staan.

  Complimenten, klachten en tips voor LampDirect
  Betalen via de website kan met IDeal, creditcard, MisterCash, Paypal of op rekening. Op de website van LampDirect kunt u terecht voor vragen, offertes, technische informatie en klachten. Wit u niet te lang wachten dan kunt u ook via chat uw vraag stellen en zult u meteen worden beantwoord door de medewerkers. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8:00 tot 18:00 en op de vrijdag tot 17:00.

  Als u al ervaring heeft met LampDirect, deel die dan hier op ErvaringenSite. Zo kunnen andere mensen een beter beeld van LampDirect krijgen. Vele klanten zitten nog met vragen zoals: Hoe betrouwbaar is LampDirect? Bespaart u inderdaad meer en bent u ook echt een goede keus aan het maken voor het milieu? Wenst u meer te weten over LampDirect? Lees de reviews van anderen hier op onze website en ontdek wat de ervaringen van hun eigen klanten zijn.

  Was braucht man für einen Online-Shop? | WERDE DEIN EIGENER CHEF Folge 2

  Lampdirect
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Lampdirect

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Lampdirect een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Lampdirect. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Lampdirect actief?

  Lampdirect is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lampdirect gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.