ErvaringenSite

  Ervaringen Lampen24.be

  Kies ervoor om dit te lezen om alles te weten wat je moet weten over dit bedrijf. Lampen24.be is een bedrijf wat in de categorie online shoppen en online woonwinkels valt. Het is een uitstekende zaak met volop lampen! Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over Lampen24.be. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over Lampen24.be. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site ErvaringenSite

  Over Lampen24.be

  Bij Lampen24.be tref je meer dan 300.000 verlichtingsmogelijkheden en lampen aan op de site. Het is de grootste online shop van lampen en verlichting. Je kunt uit je luie stoel een mooie lamp kopen. Een lamp welke gegarandeerd bij je past. Misschien ben je jouw huis aan het bouwen, renoveren of wil je een make over uitvoeren. Je kunt dan bij Lampen24.be terecht voor de binnenverlichting in de keuken, de woonkamer, de hal of de slaapkamers. Voor iedere ruimte is er een lamp. Het kan natuurlijk ook voor een kantoor of werkplek zijn.
  Goed licht zorgt voor een hogere levenskwaliteit. De juiste lampen maken het mogelijk om in huis en op kantoor meer te genieten van de ruimte. Het kan een grote invloed hebben op hoe je jezelf voelt. Er zijn ook volop energiebesparende lampen. Denk hierbij aan de Led verlichtingsoplossingen. Licht schept een sfeer voor ontspannen zijn en ontspannen werken.

  Halloween griezelige butler met lantaarn | Lampen24.nl

  Diensten van Lampen24.be

  Lampen24.be biedt lampen aan voor iedere ruimte in de woning of in het kantoor of op je werkplek. Ook voor buiten zijn er volop verlichtingsoplossingen te vinden bij Lampen24.be.

  Denk hierbij aan:
  • Woonkamerverlichting
  • Badkamerverlichting
  • Halverlichting
  • Slaapkamerverlichting
  • Keukenverlichting
  • Kinderkamerverlichting

  Ook kun je voor buitenverlichting kiezen:
  • Buitenwandlampen
  • Pad verlichting, zuillampen
  • Buitenspots
  • Buitensokkels
  • Solarverlichting
  • LED-buitenverlichting

  Er zijn volop verschillende lampen, zoals:
  • Plafondlampen
  • Wandlampen
  • Vloerlampen
  • Hanglampen
  • Tafellampen
  • LED-binnenverlichting

  Klachten, tips en complimenten over Lampen24.be
  Ben je ontevreden over iets? Dien dan een klacht in bij Lampen24.be. Het zal je helpen om een goede oplossing te krijgen en om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn om een tevreden klant bij Lampen24.be te worden. Laat op onze site nog even achter wat je van ze vindt!

  Heb jij ervaring met Lampen24.be?
  Een goed bedrijf, een slecht bedrijf? Wat is het nu? Lees de reviews op onze site en wees zo goed om jouw review over dit bedrijf ook op ErvaringenSite achter te laten. Je krijgt er zeker geen spijt van.

  Wat moet je weten van Lampen24.be voordat je er kan kopen? Dat lees je bij ErvaringenSite via duizenden beoordelingen en reviews zodat u weet waar u wel en niet moet kopen in België!

  Lampen24.be
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  6,6
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7,6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  6,6
  Leveren
  rating
  6,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Led lamp

  Wij hadden ( voor) dat onze verbouwingen starten lampen besteld.
  Omdat we bang waren dat we na de verbouwingen zo geplunderd gingen zijn,dat er geen budget was voor degelijke verlichting...

  Dus die zijn ingepakt gebleven tot na de verbouwingen ,die zeker een jaar in beslag genomen hebben!
  Toen we ze opende na de verbouwingen (3 dezelfde stuks),werkt er 1 niet naar behoren.
  Ik had nooit gedacht dat als ik met de klantendienst zou bellen,ik deze mocht terug sturen.Ik dacht dat ze niet meer onder garantie zouden vallen?Maar terug gestuurd en ASAP een nieuwe toegestuurd gekregen.
  Ook de verzendingskosten NIET moeten betalen!
  Klantendienst super vriendelijk,duidelijk,behulpzaam.
  Met onze lampen zijn we heel blij mee!Wij kopen ze nergens anders meer.We zijn super tevreden!Doe zo verder lampen 24!

  Door: Lins30-01-2020
  Steve Brendels28-12-2020

  Totaal niet tevreden over de service, bestelling bestond uit 2 stukken omdat er dingen niet op stock waren , 1ste levering ontvangen en 2de deel nog steeds niet ontvangen! Bel je er naar krijg ge antwoord van dpd heeft het al dan niet afgeleverd. Ik wil mijn lampen hebben punt of mijn geld terug is nu al weken bezig

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Vergrootglas lamp

  Ik had per ongeluk het verkeerde product besteld. Volgende ochtend meteen klantendienst gebeld om dit alsnog aan te passen.
  Zeer vriendelijke dame aan de lijn gehad die dit meteen oploste!
  Topservice!!!

  Bedankt

  Kurt

  Door: Kurt Malfroid04-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Railsysteem en diverse onderdelen en lampen

  Comlpete rampfirma. De meeste artikelen zijn niet op voorraad ondanks de levertermijn op 6 dagen staat. Blijkt dat ze voor een groot deel dropshipping doen, rommel die je op Aliexpress voor een tiende vd prijs koopt.Service trekt op niks, opereren onder .BE maar is weer zo typische .NL etje, en dan van uit Duitsland....hoe ka het dan ook weer anders dat leveringen in 6 stukken gaat en ee deel zoek geraakt. Telefonische service ook een complete ramp.Gewoon niet kopen, das hier de beste en veiligste oplossing.

  Door: Tom07-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  SBE10067767

  Mooie staande lamp besteld die aardig wat geld koste. Wordt deze na een week kapot geleverd in een doos die naar uitzicht toe reeds 10x geopend is geweest. Bel je de klantendienst en krijg redelijk onbeschoft het antwoord dat ze je zullen terug mailen, maar pas over een dag of zes want het is druk naar eigen zeggen!! Ik ben benieuwd hoelang dit ga duren. Lampen24.be 1 keer en nooit meer!

  Door: Benjamin04-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4,5
  rating

  Schrijf zelf een review over Lampen24.be

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Lampen24.be een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Lampen24.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,6 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Lampen24.be actief?

  Lampen24.be is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lampen24.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.