82% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

B
Bertrand
De retour van de lamp die stuk aankwam was goed geregeld. De communicatie via e-mail verliep vlot en snel, meestal binnen de 24 uur. Het enige minpunt was dat er geen opvolging was na het retourner...Lees verder
D
De Winter
Ik hoop echt dat mijn lamp goed aankomt! Ik had een mooie bronzen lamp met blaadjes besteld, maar een heleboel van die blaadjes waren helemaal scheef en ik moest ze proberen recht te buigen zonder ...Lees verder
R
romain
Ik ben super blij met mijn lusters, ze zijn mooi geleverd zonder enige schade of problemen. Als ik er in de toekomst nog meer nodig heb, zal ik zeker deze website opnieuw bezoeken. Door alle drukte...Lees verder
C
Clara Geerts
Ik heb zonder problemen een lamp online besteld, ook al wist ik niet precies hoe het werkte. Het pakket werd netjes afgeleverd bij mijn appartement, zelfs toen ik er niet was. Echt top service!Lees verder
A
A. Lefèvre
Ik heb wat lampen gekocht om ons huis op te fleuren, en ik ben er echt blij mee! De levering was super goed verpakt en snel. En als je na een tijdje de kleur beu bent, geen zorgen, ze hebben versch...Lees verder

Alle reviews (11)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Retourzending lamp

  De retour van de lamp die stuk aankwam was goed geregeld. De communicatie via e-mail verliep vlot en snel, meestal binnen de 24 uur. Het enige minpunt was dat er geen opvolging was na het retourneren. Na het terugsturen, zonder bewijs van afgifte, bleef het ongeveer een week stil tot er dan toch een mail kwam met de creditnota. Maar alles is uiteindelijk goed verlopen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  bronzen lustertje met bronzen blaadjes

  Ik hoop echt dat mijn lamp goed aankomt! Ik had een mooie bronzen lamp met blaadjes besteld, maar een heleboel van die blaadjes waren helemaal scheef en ik moest ze proberen recht te buigen zonder dat ze zouden breken. Gelukkig is het toch goed gekomen, maar eigenlijk zou dat niet mogen gebeuren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  mooie lusters

  Ik ben super blij met mijn lusters, ze zijn mooi geleverd zonder enige schade of problemen. Als ik er in de toekomst nog meer nodig heb, zal ik zeker deze website opnieuw bezoeken. Door alle drukte in huis hangen ze er pas heel kort, maar ze zorgen nu al voor een gezellige sfeer.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  lamp via internet

  Ik heb zonder problemen een lamp online besteld, ook al wist ik niet precies hoe het werkte. Het pakket werd netjes afgeleverd bij mijn appartement, zelfs toen ik er niet was. Echt top service!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Veel lampen voor het hele huis

  Ik heb wat lampen gekocht om ons huis op te fleuren, en ik ben er echt blij mee! De levering was super goed verpakt en snel. En als je na een tijdje de kleur beu bent, geen zorgen, ze hebben verschillende opties om uit te kiezen. De producten zijn allemaal van top kwaliteit. Ik zou echt Lampen24 aan iedereen aanbevelen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mooie lamp met verrassende details

  De lamp die ik gekocht had, was eigenlijk anders dan ik gedacht had, maar uiteindelijk ben ik er best tevreden mee. Op de website stond niet duidelijk vermeld dat er twee verschillende kleuren glazen aan de lamp hingen, dus dat was wel een verrassing toen ik hem kreeg. Misschien kunnen ze dat in de toekomst wat duidelijker aangeven om verwarring te voorkomen. Maar ondanks die verrassing, vind ik dat hij wel goed past bij mijn interieur en ben ik toch blij met mijn aankoop.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hanglamp twv 193€

  Slechte ervaring, lamp al besteld in september! en nog steeds niet ontvangen. Wekelijks in contact met klantendienst maar word gewoon aan het lijntje gehouden, levering wordt telkens met aantal weken opgeschoven. Schandalig!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Railsysteem en diverse onderdelen en lampen

  Comlpete rampfirma. De meeste artikelen zijn niet op voorraad ondanks de levertermijn op 6 dagen staat. Blijkt dat ze voor een groot deel dropshipping doen, rommel die je op Aliexpress voor een tiende vd prijs koopt.Service trekt op niks, opereren onder .BE maar is weer zo typische .NL etje, en dan van uit Duitsland....hoe ka het dan ook weer anders dat leveringen in 6 stukken gaat en ee deel zoek geraakt. Telefonische service ook een complete ramp.Gewoon niet kopen, das hier de beste en veiligste oplossing.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  SBE10067767

  Mooie staande lamp besteld die aardig wat geld koste. Wordt deze na een week kapot geleverd in een doos die naar uitzicht toe reeds 10x geopend is geweest. Bel je de klantendienst en krijg redelijk onbeschoft het antwoord dat ze je zullen terug mailen, maar pas over een dag of zes want het is druk naar eigen zeggen!! Ik ben benieuwd hoelang dit ga duren. Lampen24.be 1 keer en nooit meer!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Led lamp

  Wij hadden ( voor) dat onze verbouwingen starten lampen besteld.
  Omdat we bang waren dat we na de verbouwingen zo geplunderd gingen zijn,dat er geen budget was voor degelijke verlichting...

  Dus die zijn ingepakt gebleven tot na de verbouwingen ,die zeker een jaar in beslag genomen hebben!
  Toen we ze opende na de verbouwingen (3 dezelfde stuks),werkt er 1 niet naar behoren.
  Ik had nooit gedacht dat als ik met de klantendienst zou bellen,ik deze mocht terug sturen.Ik dacht dat ze niet meer onder garantie zouden vallen?Maar terug gestuurd en ASAP een nieuwe toegestuurd gekregen.
  Ook de verzendingskosten NIET moeten betalen!
  Klantendienst super vriendelijk,duidelijk,behulpzaam.
  Met onze lampen zijn we heel blij mee!Wij kopen ze nergens anders meer.We zijn super tevreden!Doe zo verder lampen 24!

  Totaal niet tevreden over de service, bestelling bestond uit 2 stukken omdat er dingen niet op stock waren , 1ste levering ontvangen en 2de deel nog steeds niet ontvangen! Bel je er naar krijg ge antwoord van dpd heeft het al dan niet afgeleverd. Ik wil mijn lampen hebben punt of mijn geld terug is nu al weken bezig


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vergrootglas lamp

  Ik had per ongeluk het verkeerde product besteld. Volgende ochtend meteen klantendienst gebeld om dit alsnog aan te passen.
  Zeer vriendelijke dame aan de lijn gehad die dit meteen oploste!
  Topservice!!!

  Bedankt

  Kurt


Anderen bekeken ook