ErvaringenSite

  Ervaringen Ledstripkoning

  LedstripKoning.nl

  Een andere sfeer in huis brengen met warm stralende ledverlichting? Of juist koudwitte led strips? Bent u op zoek naar een led strip winkel die gespecialiseerd is in de verkoop van goede ledverlichting? Wat dacht u van complete RGBWW sets in huis? Weet u niet zo goed welke led strip profielen, adapters, bedieningen en aansluitmaterialen nodig zijn voor de led aansluitingen in en rondom uw huis? Welke het best geschikt zijn voor in de tuin? Nog geen bezoek gebracht aan de LedstripKoning? De experts van Evaringensite.be helpen u graag op weg. De LedstripKoning is de webwinkel waar u online een keuze kunt maken uit een ruim assortiment aan ledverlichting. Bekijk hier de reviews en laat ook uw eigen ervaring achter.

  Over LedstripKoning.nl

  LedstripKoning is onderdeel van LedKoning B.V. en heeft als vestiging haar hoofdkantoor te Den Bosch. Bij het hoofdkantoor bevindt zich ook een showwand van de producten. Via de webwinkel worden de producten aangeboden. Deze led strip winkel richt zich op de led strips met alle bijbehorende assortimenten. Vanuit hun magazijn in Best worden alle bestellingen gereed gemaakt voor verzending.

  Producten en diensten van LedstripKoning.nl

  Bij LedstripKoning.nl bent u terecht voor complete RGB led strip sets, complete RGBW led strip sets, complete Warm witte led strip sets en ook complete koud witte led strip sets. Led strips voor speciale toepassingen, zoals TV-led strips, Aquarium-ledverlichting of specifieke led tuinverlichting. Eveneens bent u bij LedstripKoning terecht voor accessoires, zoals led profielen. De led strip profielen dienen ter verlenging van de levensduur van de led strips. Alle accessoires om uw led strip aansluiting te complementeren, te denken valt aan accessoires op kleur, zoals Wit voor warm, helder en koud witte ledstrips, Dual White voor led strips waar alle wittinten op één strip te kiezen zijn, RGB voor gekleurde ledstrips; RGBW voor gekleurde ledstrips met een aparte warm witte led, RGBWW voor gekleurde ledstrips met zowel warm als koud witte leds. Naast het assortiment aan led producten, worden ook het advies verstrekt aan de klanten. Bij de aanschaf van een accessoire is het van eminent belang de juiste en correct passende aansluitmaterialen te hebben voor de aansluiting. Verkeerde aansluitmaterialen kunnen leiden tot onnodige schade aan de ledstrip sets. Om als voorbeeld te noemen, aansluitmaterialen voor witte led strips zijn niet geschikt voor onze losse RGBW of RGBWW led strips en andersom. Ook kan geen RGBWW of RGBW-afstandsbediening worden gebruiken voor een witte led strip.

  Complimenten, klachten en tips voor LedstripKoning.nl

  De Online shop is 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u nu de bestelling geplaatst voor 11 uur in de avond? Dan krijgt u het bestelde al de volgende dag tot aan huis geleverd. LedstripKoning zegt voor 2 jaren garant te staan voor de door haar verkochte producten.

  Hebt u ook ervaring met de artikelen en dienstverlening van Ledstripkoning? Hoe vindt u haar klantenservice? Houdt LedstripKoning zich aan zijn woord? Laat ons uw mening achter op onze website.

  Indien u nog niet veel weet over het lampenaanbod en de accessoires van Ledstripkoning dan nodigen wij u uit om een kijkje te nemen in de reviews hier op ErvaringenSiteite.

  5 Gründe Warum UNTERNEHMER Beim Onlineshop Aufbauen VERSAGEN Und Wie Du Diese VERMEIDEST

  Ledstripkoning
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ledstripkoning

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Ledstripkoning een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Ledstripkoning. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ledstripkoning actief?

  Ledstripkoning is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ledstripkoning gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.