ErvaringenSite

  Ervaringen Nostalux

  Bent u op zoek naar een dienst die uw tuin voorziet van lichten? Of wilt u graag de meest unieke lamp kopen die niemand anders heeft? Dan is misschien Nostalux de winkel waar u naar op zoek was. Op deze pagina kunt u alle belangrijke informatie vinden over Nostalux, een winkel waar unieke handgemaakte lampen worden aangeboden voor binnen- en buitenhuis. Als u zich heeft afgevraagd wat de kwaliteit van de lampen van Nostalux zijn, dan kunt u op deze pagina alvast de ervaringen lezen van onze andere bezoekers die weleens gebruik hebben gemaakt van de diensten van Nostalux.

  Over Nostalux
  Nostalux heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het voorzien van exclusieve buitenverlichting en tuinornamenten. Ze staan bekend als een speciaalzaak voor klassieke lampen en moderne buitenverlichting. In haar showroom, in Zwaagdijk (oosten van Noord-Holland) van 1500 vierkante meter, vindt u meer dan duizend modellen buitenverlichting en tuin gerelateerde producten. Nostalux beweert dat ze het grootste assortiment buitenverlichting hebben in de Benelux. Naast haar fysieke winkel en showroom in Noord-Holland, heeft Nostalux ook een online winkel waar u lampen kunt bestellen en laten bezorgen. Nostalux biedt lampen aan voor particulieren, commerciële bedrijven en overheidsinstellingen. Haar slagzin is “meer dan licht alleen”, hiermee wil Nostalux aantonen dat ze meer zijn dan alleen een winkel zijn waar u lampen kunt kopen.

  Diensten van Nostalux
  Oorspronkelijk was Nostalux een speciaalzaak voor buitenlampen en tuinornamenten. Maar tegenwoordig hebben ze een breed assortiment aan diverse artikelen, zoals lichtbronnen (sfeerlichten, gloeilampen), brievenbussen, zonnewijzers, ornamenten (tuin, deur, raam), tuinaccessoires, binnen- en buitenverlichting. Bovendien is Nostalux ook een productiebedrijf, die al haar lampen en ornamenten zelf produceert. Naast kant-en-klare producten, kunt u ook producten laten maken op persoonlijke aanvraag. Nostalux heeft een team van ervaren vakspecialisten die unieke lampen voor u kunnen maken. Het ontwerp hiervoor wordt uiteraard gebaseerd op uw persoonlijk smaak. Hierbij kunt u een keuze maken uit de volgende materialen: brons, gietaluminium, gietijzer, koper en messing.

  Advies aan huis
  Nostalux biedt een gratis dienst aan waar ze bij u thuis langskomen om advies te geven. Deze dienst is aangeboden aan de klanten van Nostalux die nog niet zeker zijn welke lampen ze willen kopen. Aangezien bij Nostalux alle stijlen voor binnen- en buitenverlichting vertegenwoordigd zijn, kunnen ze u adviseren op het gebied van de juiste stijl verlichting, de toepassing van de verlichting, de verlichtingstechnieken en de combinatie mogelijkheden. Nostalux vindt het belangrijk om haar diensten te baseren op de persoonlijke smaak van haar klanten, daarom willen ze u graag helpen bij het maken van uw keuze.

  Uw mening over Nostalux
  Heeft u recent een tuinlamp gekocht bij Nostalux? Of heeft u weleens advies aan huis ontvangen van Nostalux? Dan willen we u graag uitnodigen om uw ervaring te delen op onze website. Het is onze missie om iedereen goed te informeren, als ze op het punt staan om gebruik te maken van een nieuwe dienst. Hierbij is uw review een belangrijke aanvulling op onze website, hiermee kunt u onze bezoekers voorlichten wat zij kunnen verwachten bij Nostalux.

  How to shop on ZARA's (awful) website! ONLINE SHOP WITH ME (Pt. 1)

  Nostalux
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Nostalux

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Nostalux een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Nostalux. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Nostalux actief?

  Nostalux is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Nostalux gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.