Nostalux

Alle reviews

Nostalux

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

L
lichtliefhebber
Ik heb een nieuw appartement gekocht in het centrum van Utrecht. Ik moest hiervoor de juiste belichting hebben en dit is voor mij heel belangrijk. Te veel in de wereld wordt er met wit licht verlic...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Warme lamp

  Ik heb een nieuw appartement gekocht in het centrum van Utrecht. Ik moest hiervoor de juiste belichting hebben en dit is voor mij heel belangrijk. Te veel in de wereld wordt er met wit licht verlicht en dit komt de sfeer in de omgeving niet ten goede!
  Ik ben hierop bij Nostalux uitgekomen en deze hebben echt leuke armaturen en goede lichtbronnen die de juiste lumen en warmte weergeven. Nooit meer een witte verblinding wanneer ik mijn lamp aanzet en toch de juiste verlichting wanneer ik het nodig heb. Ik kan deze webshop aan iedereen die van goed licht houdt aanbevelen!


Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Loungeset.be

1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Lampentotaal

2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Dekoria

1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

Nostalux

Bent u op zoek naar een dienst die uw tuin voorziet van lichten? Of wilt u graag de meest unieke lamp kopen die niemand anders heeft? Dan is misschien Nostalux de winkel waar u naar op zoek was. Op deze pagina kunt u alle belangrijke informatie vinden over Nostalux, een winkel waar unieke handgemaakte lampen worden aangeboden voor binnen- en buitenhuis. Als u zich heeft afgevraagd wat de kwaliteit van de lampen van Nostalux zijn, dan kunt u op deze pagina alvast de ervaringen lezen van onze andere bezoekers die weleens gebruik hebben gemaakt van de diensten van Nostalux.

Over Nostalux
Nostalux heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het voorzien van exclusieve buitenverlichting en tuinornamenten. Ze staan bekend als een speciaalzaak voor klassieke lampen en moderne buitenverlichting. In haar showroom, in Zwaagdijk (oosten van Noord-Holland) van 1500 vierkante meter, vindt u meer dan duizend modellen buitenverlichting en tuin gerelateerde producten. Nostalux beweert dat ze het grootste assortiment buitenverlichting hebben in de Benelux. Naast haar fysieke winkel en showroom in Noord-Holland, heeft Nostalux ook een online winkel waar u lampen kunt bestellen en laten bezorgen. Nostalux biedt lampen aan voor particulieren, commerciële bedrijven en overheidsinstellingen. Haar slagzin is “meer dan licht alleen”, hiermee wil Nostalux aantonen dat ze meer zijn dan alleen een winkel zijn waar u lampen kunt kopen.  

Diensten van Nostalux
Oorspronkelijk was Nostalux een speciaalzaak voor buitenlampen en tuinornamenten. Maar tegenwoordig hebben ze een breed assortiment aan diverse artikelen, zoals lichtbronnen (sfeerlichten, gloeilampen), brievenbussen, zonnewijzers, ornamenten (tuin, deur, raam), tuinaccessoires, binnen- en buitenverlichting. Bovendien is Nostalux ook een productiebedrijf, die al haar lampen en ornamenten zelf produceert. Naast kant-en-klare producten, kunt u ook producten laten maken op persoonlijke aanvraag. Nostalux heeft een team van ervaren vakspecialisten die unieke lampen voor u kunnen maken. Het ontwerp hiervoor wordt uiteraard gebaseerd op uw persoonlijk smaak. Hierbij kunt u een keuze maken uit de volgende materialen: brons, gietaluminium, gietijzer, koper en messing.

Advies aan huis
Nostalux biedt een gratis dienst aan waar ze bij u thuis langskomen om advies te geven. Deze dienst is aangeboden aan de klanten van Nostalux die nog niet zeker zijn welke lampen ze willen kopen. Aangezien bij Nostalux alle stijlen voor binnen- en buitenverlichting vertegenwoordigd zijn, kunnen ze u adviseren op het gebied van de juiste stijl verlichting, de toepassing van de verlichting, de verlichtingstechnieken en de combinatie mogelijkheden. Nostalux vindt het belangrijk om haar diensten te baseren op de persoonlijke smaak van haar klanten, daarom willen ze u graag helpen bij het maken van uw keuze.

Uw mening over Nostalux
Heeft u recent een tuinlamp gekocht bij Nostalux? Of heeft u weleens advies aan huis ontvangen van Nostalux? Dan willen we u graag uitnodigen om uw ervaring te delen op onze website. Het is onze missie om iedereen goed te informeren, als ze op het punt staan om gebruik te maken van een nieuwe dienst. Hierbij is uw review een belangrijke aanvulling op onze website, hiermee kunt u onze bezoekers voorlichten wat zij kunnen verwachten bij Nostalux.