SolarlampKoning

Alle reviews

SolarlampKoning

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Loungeset.be
1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Lampentotaal
2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Dekoria
1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

SolarlampKoning

Het plaatsen van buitenlampen zorgt vaak voor problemen met de stroomvoorziening. Vaak zijn er buiten niet zoveel stroompunten en ook de bedrading kan een doorn in het oog zijn. Buitenlampen die werken op zonne-energie zijn niet alleen gemakkelijk te plaatsen, maar ook nog eens goed voor het milieu en goed voor uw stroomrekening! Er zijn verschillende aanbieders van buitenverlichting op zonne-energie op de markt. Hier bespreken we het bedrijf SolarlampKoning.nl. Lees verder over de producten en diensten van SolarlampKoning.nl én over wat anderen van dit bedrijf en hun producten vinden. Alle reviews op ErvaringenSite zijn gegeven door échte consumenten, die hier niets voor betaald hebben gekregen. Eerlijkheid duurt het langst, en daar willen wij ons met dit platform voor inzetten! Lees wat anderen vinden die u al zijn voorgegaan.

Over Solarlampkoning.nl
SolarlampKoning is een dochteronderneming van LEDkoning. SolarlamKoning heeft zich gespecialiseerd op de zogenaamde groene energie en biedt u dan ook alles aan wat mogelijk is op het gebied van Solar LED-lampen. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in Solar LED-verlichting, waarmee zij een van de weinige bedrijven zijn die enkel buitenverlichting aanbieden die op zonne-energie werkt. Bijna alle LED-producten worden geïmporteerd uit China, maar er worden ook producten uit Nederland aangeboden. Solar verlichting is verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen en er is uiteraard ook een verschil in kwaliteit aan te geven. SolarlampKoning.nl biedt 2 jaar garantie op al haar producten. Het kantoor en de showroom zijn gevestigd in Den Bosch en iedere werkdag geopend. Het bedrijf heeft een grote voorraad in eigen beheer en bestellingen via de website worden in de meeste gevallen binnen een week op het gewenste adres bezorgd.

Producten en diensten van SolarlampKoning.nl
Bij SolarlampKoning.nl vindt u een groot assortiment aan buitenlampen en buitenverlichting die werken op zonne-energie. De verlichting heeft als een van de grootste voordelen dat het niet aan het bestaande stroomnetwerk aangesloten hoeft  te worden. Hierdoor is de verlichting makkelijk te plaatsen, omdat er speciale bekabeling aangelegd moet worden om een aansluiting op het netstroom te verzorgen. Het is in principe “plug-and-play”. In het assortiment is sfeervolle tuinverlichting voor aan de muren of langs het tuinpad of oprijlaan opgenomen, maar ook schijnwerpers, straatlantaarns en bouwlampen en kampeerverlichting zijn tegenwoordig op zonne-energie verkrijgbaar. De LED-lampen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben haast geen onderhoud nodig en een lange levensduur. De meeste verlichting op zonne-energie behoeven ook geen schakelaar. De verlichting gaat automatisch aan wanneer het donker wordt en schakelt zichzelf weer uit zodra de zon schijnt. Daarnaast begint ook de batterij weer op te laten wanneer de zon schijnt. 

Complimenten, Klachten en Tips over Solarlampkoning.nl
Heeft u ervaring met buitenverlichting op zonne-energie? Wat vind u de voor- en de nadelen? Heeft u uw buitenverlichting gekocht bij de SolarlampKoning? Laat ons weten wat uw ervaringen zijn met dit bedrijf en laat uw persoonlijke review achter op onze site. Daar zou u niet alleen ons maar ook heel veel andere consumenten een heel groot plezier mee doen! Lees de eerlijke reviews van andere consumenten hier.