ErvaringenSite

  Ervaringen Fun-en-feest

  Er komt altijd een moment in een ieders leven waar er iets te vieren valt. Een leuk feestje daarvoor organiseren is een perfecte idee. Er zijn verschillende soorten feestjes, zoals een simpel verjaardagsfeestje, een huwelijksfeest, een kinderfeestje, een afstudeerfeestje of zelfs ook een housewarming feest. Voor elk feestje is een goede voorbereiding en planning nodig. Elke feest heeft een thema en een dresscode en niet te vergeten de bijbehorende decoraties. Hebt u hulp nodig met het zoeken naar feestartikelen? Of bent u op zoek naar een webshop met een ruime assortiment feestartikelen? ErvaringenSite kan u in uw zoektocht helpen. De ervaringen van klanten staan in de reviews vermeld en dit vergemakkelijkt uw zoekproces. Na aankoop kunt u uw ervaringen ook op ervaringensite.be. delen. Zo helpt u anderen ook in hun zoektocht.

  Over Fun-en-feest
  Fun-en-feest.be is een feestartikelen winkel gevestigd in België. Ze zijn deel van de webwinkels van Shoppartners B.V. In 1999 startte Shoppartners B.V. als een van de eersten over online winkelen. Nu telt Shoppartners B.V. 100 verschillende winkels met een assortiment van 100.000 producten in voorraad. Een wereldwijd netwerk aan leveranciers en een groot aantal eigen productenassortiment in 26 verschillende landen. Fun-en-feest is gecertificeerd door Thuiswinkel waarborg en Ecommerce Europe.

  Producten en diensten van Fun-en-feest
  Bij Fun-en-feest vindt u een assortiment van 50.000 feestartikelen, waaronder verkleedkleding, decoratie, fopartikelen en funkado's. Ubent er terecht voor artikelen van alle soorten thema feestjes, zoals een disco seventeesfeest, holllywoodfeest of een glitter-& Glamourfeest. Verder decor artikelen voor een bruiloft, geboorte, kinderfeestje, carnaval, en een jubileum feestje. Fun-en-feest heeft ook een ruim assortimentaan speelgoed, knuffels, cadeaus, gadgets en verkleedaccessoires. Voor de mensen die knutselen als hobby hebben, is er een ruim assortiment aan knutselartikelen. Het aanbod aan outdoor en vrije tijd artikelen beslaat outdoorkleding, survival benodigdheden, handige artikelen voor onderweg en artikelen voor de camping.

  Bestelling, levering, klachten en betaling
  Verzending geschiedt bij Fun-en-feest binnen 24 uur. Bestellen bij Fun-en-feest doet u door uw gegevens in te voeren op hun site en de gewenste bezorg- of afhaaloptie aan te geven. U kiest vervolgens een betaalmethode en bevestigd uw bestelling. Tenslotte ziet u dat uw bestelling definitief op de bevestigingspagina is geplaatst. In België en Nederland worden de bestelde artikelen binnen 24 uur geleverd als de bestelling op werkdagen voor 15.00 u is geplaatst. De verzendkosten en de verwachte aanwijzing van de levertijd zijn afhankelijk van het land van bestemming. De betalingen kunt u doen door overschrijving, iDEAL, Creditcard, Paypall, Bancontact en DirectEbanking. Klachten over Fun-en-feest kunnen worden doorgespeeld op klantenservice@shoppartners.nl of op +31725646576 van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00uur.

  Complimenten en tips voor Fun-en-feest.be
  Geen feestje zonder Fun-en-feest. Is het u gelukt om al uw feestartikelen te betrekken bij Fun-en-feest? Hoe was de dienstverlening daarbij?

  Bent u tevreden met de leveringen van uw artikelen van fun-en-feest.be? Wat vindt u van hun klantenservice? Hoe hebt u de betalingsmethoden ervaren? Deel uw ervaringen en maak uw mening kenbaar door het plaatsen van een review over de diensten van Fun-en-feest.be op onze website. Lees, ook de reviews van anderen op onze site.

  Bent u geïnteresseerd in het productassortiment feestartikelen van Fun-en-feest? Neem dan een kijkje in de reviews. En natuurlijk verwacht het team van ErvaringenSite ook van uw ervaringen te vernemen op hun reviewplatform!

  Carnavalskleding online Fun en Feest

  Fun-en-feest
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fun-en-feest

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fun-en-feest een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fun-en-feest. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fun-en-feest actief?

  Fun-en-feest is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fun-en-feest gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.