ErvaringenSite

  Ervaringen Fun

  Wat vinden klanten van Fun? Vinden ze er alles wat ze zoeken? Worden ze goed bijgestaan in de winkel? Lees het op ErvaringenSite of laat zelf een review achter over jouw ervaring met Fun!

  Over Fun

  Bij Fun kan je terecht voor alles dat met speelgoed te maken heeft. Je vindt er ook nog buitenspeelgoed, verkleedkleren, tuinmeubelen, zwembaden en schoolartikelen. Je kan er ook communiekaartjes laten maken en feestmateriaal huren. Fun heeft momenteel 30 winkels en 1 experience center. De maatschappelijke zetel van Fun bevindt zich in Brugge.

  Fun begon in 1952 als drukkerij in Aartrijke. De drukkerij werd opgericht door Alfons Coemand, zijn vrouw verkocht daarnaast ook schoolartikelen. In 1963, toen zoon Gaby de zaak overnam, werd de winkel uitgebreid met speelgoed. Speelgoed groeide uit tot de core business van het bedrijf. Het had het grootste aanbod van de streek en er was nog steeds kantoormateriaal te verkrijgen. Het gamma werd later ook uitgebreid met tuinartikelen. In de loop der jaren veranderede de bedrijfsnaam naar 'Fun'. In 2013 sloegen Fun en Fundoo, die vooral op online inzette, de handen in elkaar. De slogan van Fun is 'Play, Create, Party'


  Fun en hun nieuwe slogan!

  Diensten van Fun

  Bij Fun kan je dus terecht voor speelgoed, tuinmeubelen, het verhuur van feestmateriaal en meer. Fun heeft ook een voordeelkaart, de Fun Card. Met deze kaart geniet je meteen val alle folderkortingen. Met de kaart kan je ook 365 dagen na aankoop een artikel wisselen ook al heb je het kasticket verloren. Met de Fun Card krijg je ook voorrang op alle workshops en VIP events van Fun. Als je de Fun Card gebruikt maak je ook maandelijks kans op een waardebon van 250 euro. Je krijgt ook 7 euro korting per inschrijving bij Idee Kids, een organisatie die kampen organiseert voor kinderen.

  Je kan in een Fun winkel ook een verlanglijstje samenstellen. Dan wordt alles verzameld die je leuk vindt en komt dit lijstje online te staan zodat je dit kan delen met je familie en vrienden. Zo krijg je nooit nog het verkeerde cadeau, handig toch?

  Je kan ook online bestellen. Bij een bestelling vanaf 50 euro betaal je geen verzendingskosten.

  Klachten of vragen over Fun

  Heb je een klacht of vraag voor Fun? Neem dan contact op met hun klantendienst! Dit kan je doen door hen te bellen of door gebruik te maken van de live chat op de website. Fun zal je graag verder helpen.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Fun? Schrijf dan zeker een review op ErvaringenSite! Hierdoor geef je mogelijke klanten een goede indruk van wat ze mogen verwachten van de service bij Fun.

  Denk je eraan om je volgende aankoop bij Fun te doen? Lees dan zeker enkele reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Fun
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Trampoline

  +geen
  -zeer slechte (geen) communicatie
  -leveringstermijn klopt totaal niet (zou 3-4 werkdagen zijn, zijn nu al 6weken aan het wachten)
  -beantwoorden mails of social media niet

  Door: niels 13-05-2020
  Tessa De Kimpe 18-05-2020

  Geen communicatie, te lui om een leveringsdatum door te geven, bestelling zou tussen 3 en 8 werkdagen duren , we zijn bijna 1,5 maand later en bestelling staat nog steeds in verwerking.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Fun

  Uw beoordeling