ErvaringenSite

    Ervaringen Fun

    Wat vinden klanten van Fun? Vinden ze er alles wat ze zoeken? Worden ze goed bijgestaan in de winkel? Lees het op ErvaringenSite of laat zelf een review achter over jouw ervaring met Fun!

    Over Fun

    Bij Fun kan je terecht voor alles dat met speelgoed te maken heeft. Je vindt er ook nog buitenspeelgoed, verkleedkleren, tuinmeubelen, zwembaden en schoolartikelen. Je kan er ook communiekaartjes laten maken en feestmateriaal huren. Fun heeft momenteel 30 winkels en 1 experience center. De maatschappelijke zetel van Fun bevindt zich in Brugge.

    Fun begon in 1952 als drukkerij in Aartrijke. De drukkerij werd opgericht door Alfons Coemand, zijn vrouw verkocht daarnaast ook schoolartikelen. In 1963, toen zoon Gaby de zaak overnam, werd de winkel uitgebreid met speelgoed. Speelgoed groeide uit tot de core business van het bedrijf. Het had het grootste aanbod van de streek en er was nog steeds kantoormateriaal te verkrijgen. Het gamma werd later ook uitgebreid met tuinartikelen. In de loop der jaren veranderede de bedrijfsnaam naar 'Fun'. In 2013 sloegen Fun en Fundoo, die vooral op online inzette, de handen in elkaar. De slogan van Fun is 'Play, Create, Party'


    Fun en hun nieuwe slogan!

    Diensten van Fun

    Bij Fun kan je dus terecht voor speelgoed, tuinmeubelen, het verhuur van feestmateriaal en meer. Fun heeft ook een voordeelkaart, de Fun Card. Met deze kaart geniet je meteen val alle folderkortingen. Met de kaart kan je ook 365 dagen na aankoop een artikel wisselen ook al heb je het kasticket verloren. Met de Fun Card krijg je ook voorrang op alle workshops en VIP events van Fun. Als je de Fun Card gebruikt maak je ook maandelijks kans op een waardebon van 250 euro. Je krijgt ook 7 euro korting per inschrijving bij Idee Kids, een organisatie die kampen organiseert voor kinderen.

    Je kan in een Fun winkel ook een verlanglijstje samenstellen. Dan wordt alles verzameld die je leuk vindt en komt dit lijstje online te staan zodat je dit kan delen met je familie en vrienden. Zo krijg je nooit nog het verkeerde cadeau, handig toch?

    Je kan ook online bestellen. Bij een bestelling vanaf 50 euro betaal je geen verzendingskosten.

    Klachten of vragen over Fun

    Heb je een klacht of vraag voor Fun? Neem dan contact op met hun klantendienst! Dit kan je doen door hen te bellen of door gebruik te maken van de live chat op de website. Fun zal je graag verder helpen.

    Schrijf je eigen review!

    Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Fun? Schrijf dan zeker een review op ErvaringenSite! Hierdoor geef je mogelijke klanten een goede indruk van wat ze mogen verwachten van de service bij Fun.

    Denk je eraan om je volgende aankoop bij Fun te doen? Lees dan zeker enkele reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

    Fun
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

    2.2
    0% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    2.4
    Service
    rating
    2
    Prijs
    rating
    2.4
    Leveren
    rating
    2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Nieuwe rand trampoline en dekzeil

    Twee dingen besteld, slechts eentje geleverd gekregen. Klantendienst antwoord gewoonweg niet. Via ombudsdienst geprobeerd daar heeft ook niet mogen baten. Nu vijf maand later geef ik het op en vraag ik me af hoelang Fun nog zal mogen doorgaan met deze praktijken. Want afgaande op andere comments ben ik lang niet de enige met een negatieve ervaring. Deze webshop moet uit de lucht!

    Door: Boris29-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Zwembad verwarmer

    Wat een oplichters! Heb 20 mei gekochte artikel retour gestuurd en wacht nog steeds op mijn geld terug! 1 keer een mail terug gehad op vele mails en telefoontjes dat het geld terug betaald zou gaan worden. Dat is nu ook al weer 3 weken geleden, helemaal niets gezien..... nooit iets kopen!

    Door: Wouter24-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Stelten

    De stelten werden te laat geleverd en braken meteen bij het eerste gebruik (door een kind) af. Zeer gevaarlijk. Ondanks meerdere pogingen geen enkele reactie van dit bedrijf. Zeer zeer zeer slecht!!!!

    Door: Carola26-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Oplichting.... niet nakomen van verplichting tot leveren

    super slecht!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik heb al 5x gemaild en wacht bijna drie weken op een pakket, als je t pakket traceert staat er na weken lang dat het nog ergens in België is en nu staat er dat het retour afzender is gegaan omdat het niet geleverd kon worden.
    Nou ik ben vanwege de corona elke dag thuis en heb geen enkel briefje van dpd in de bus of mail gehad.
    Misschien handig als jullie voortaan een volledige postcode noteren, staat gewoon in mijn account en op de factuur!

    Ik heb jullie al 5x gemaild en nul reactie, telefonisch is de klantenservice niet bereikbaar (5 verschillende dagen gebeld)!!!

    Ik ga er vanuit dat u mijn geld terugstort anders ga ik meer maatregelen nemen.

    Nou ik zie dat ik niet de enige die pakket nog niet heeft ontvangen en nul reactie van jullie krijg. Als jullie hier niet op reageren en ik mijn pakket of geld niet terug krijg zal ik helaas meldingen gaan maken en instanties gaan inschakelen. Hieronder heb ik de apenstaartjes verwijderd anders kon ik geen review verzenden.

    Datum: 20 jun. 2020 01:12
    Onderwerp: Fwd: Re: Je bestelling 4500013103
    Aan: info fun.be
    Goedenavond,

    Ik heb een aantal mails gestuurd de afgelopen dagen naar jullie en meerdere malen gebeld maar wordt niet opgenomen!

    Ik wil mijn pakket aub en anders mijn geld terug. Hoor graag iets van u.

    Gr Gina
    Tekst uit oorspronkelijk bericht niet weergeven
    ---------- Doorgestuurd bericht ----------
    Van: noopybeesje
    Datum: 18 jun. 2020 10:55
    Onderwerp: Fwd: Re: Je bestelling 4500013103
    Aan: klantendienst fun.be
    Cc:

    Goedemorgen,

    Ik heb onderstaande mails naar u verstuurd op 11 en 15 juni, helaas geen antwoord van u mogen ontvangen.

    Ik heb inmiddels al 5x gebeld op verschillende doordeweekse dagen, maar na 5 minuten in de wacht te staan word er uit eindelijk opgehangen.

    Van de week stond dat het pakketje nog in een sorteercentrum in België lag en nu staat er dat het vandaag weer bij jullie wordt afgeleverd.
    Maar er is niemand geweest om mijn pakket af te leveren de afgelopen 14 dagen. Ook geen briefje niks. En ik ben elke dag thuis!

    Ik zie bij de track and tracé dat u mijn postcode niet volledig hebt ingevuld, misschien dat het daarom niet aan is gekomen? Mijn postcode staat wel volledig in mijn account bij jullie en ook.op.de factuur, dus het ligt niet aan mij
    Kunnen jullie aub zsm reageren want ik zou graag mijn pakket ontvangen en anders mijn geld terug willen!

    Gr Gina

    -------- Doorgestuurd bericht ----------
    Tekst uit oorspronkelijk bericht niet weergeven
    Van: noopybeesje
    Datum: 15 jun. 2020 13:27
    Onderwerp: Re: Je bestelling 4500013103
    Aan: Het Fun team <klantendienst fun.be>
    Cc:

    Goedemiddag,

    Heeft u mijn e-mail van 4 dagen geleden ontvangen? Graag ontvang ik zsm reactie van u.

    Gr Gina

    Tekst uit oorspronkelijk bericht niet weergeven
    Op 11 jun. 2020 23:13 schreef noopybeesje
    Goedenavond,

    Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen.
    In onderstaande mail stond dat het al verzonden was en ongeveer 2 dagen zou duren.
    Is het pakket nog onderweg?

    Ik hoor graag iets van u.

    Gr Gina

    Door: Gina23-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Lego tantive starwars

    Kocht lego bij Fun. Ontving een open doos met gebruikte Lego die weer was dichtgeplakt. Toen ik daarover contact opnam met de klantendienst, ontving ik geen reactie. Kortom oplichters.

    Door: Daan09-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Trampoline

    +geen
    -zeer slechte (geen) communicatie
    -leveringstermijn klopt totaal niet (zou 3-4 werkdagen zijn, zijn nu al 6weken aan het wachten)
    -beantwoorden mails of social media niet

    Door: niels13-05-2020
    Tessa De Kimpe18-05-2020

    Geen communicatie, te lui om een leveringsdatum door te geven, bestelling zou tussen 3 en 8 werkdagen duren , we zijn bijna 1,5 maand later en bestelling staat nog steeds in verwerking.

    Isa20-08-2020

    Verschrikkelijke communicatie bij klantenservice van Fun, geen antwoord op nu in totaal 13 mails. Zelfs met foto's bij van geleverde goederen, zak van 25 kg zand voor zandfilterpomp. Herhaaldelijk gevraagd via mail en telefoon om bedrag terug te storten. Na 3 maanden, nog steeds niks ontvangen. Schandalig, ondanks telefonische belofte 3 weken geleden om bedrag te storten. Vriendelijke mens aan de telefoon, maar meer niet. Geen terugstorting, geen reacties op mail.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Fun

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Fun een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 6 ervaringen geplaatst over Fun. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Fun actief?

    Fun is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby, Electronica, Multimedia & Bladen, Kantoor, hobby & feest, Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fun gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.