ErvaringenSite

  Ervaringen Furnified

  Heb je altijd gedroomd van een stijlvolle inrichting van jouw huis en sta je nu eindelijk op het punt om jouw droom waar te maken? Neem eens een kijkje in de collectie van Furnified. Welke vragen komen er allemaal in je op wanneer je de naam hoort van deze winkel? Om je een beeld te geven van wat je mag verwachten bij Furnified, verzamelt ErvaringenSite beoordelingen, gedachten en reviews van andere klanten die eerder in contact zijn gekomen met Furnified.

  Over Furnified

  Dimitri de Vocht startte in 2015 met de Belgische online shop Furnified met enkele meubels in de showroom te Antwerpen. Na verloop van tijd kwam er een showroom in Amsterdam waar er ook meubels werden verkocht aan de consument van de Nederlandse markt. De meubels worden in-house ontworpen en daarna geproduceerd in ambachtelijke ateliers waardoor elke meubel een unieke touch krijgt. Geen tijd om een showroom binnen te stappen? Als alternatief kun je een bezoek brengen aan een virtuele showroom. Het afhalen van meubels is mogelijk op zaterdag en zondag tussen 09:30 en 17:00 uur. Zakelijke klanten mogen hun bestelling plaatsen en hun wensen en voorkeuren doorgeven.

  अपना खुद का online Selling store कैसे खोले How to start online selling store freegyantv

  Diensten Furnified

  Op de blog van Furnified valt er te lezen over allerlei onderwerpen aangaande meubilair. Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de collecties van Furnified? Abonneer je dan op de nieuwsbrief. Bij aankoop van een meubel stuurt de logistieke dienst steeds een email over de afhaallocatie. Als je twijfelt of een meubel in je auto zal passen bij het afhalen, kun je gerust contact maken met het personeel van Furnified. Die gaan na of uw auto ruim genoeg is om het item op te halen.

  Klachten, tips en complimenten voor Furnified

  Vragen, klachten en tips kunnen gemeld worden aan de klachtendienst van Furnified. Je kunt het personeel ook benaderen via Instagram, telefoon en Facebook in het geval er klachten of feedback doorgegeven moeten worden. Heeft u weleens een klacht of tip gehad voor dit bedrijf? Deel uw ervaring dan op deze site, zodat de boodschap meerdere mensen bereikt. Klanten die u voor zijn geweest met winkelen bij Furnified kunnen een bijdrage leveren aan uw koopsucces. U kunt bruikbare tips lezen of juist gewaarschuwd worden voor iets.

  Deel jouw ervaring over Furnified

  Het kan anderen enorm helpen als ze zich een beeld kunnen vormen van wat ze allemaal mogen verwachten van deze winkel? Heb je ooit al gewinkeld bij Furnified? Wat kun je vertellen van de kwaliteit van de meubels en lampen? Zou je een ander aanbevelen om te gaan winkelen bij deze winkel? Schrijf je verhaal hier en help andere consumenten die manier.

  Furnified
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Furnified

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Furnified een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Furnified. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Furnified actief?

  Furnified is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Furnified gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.