G-Star

Alle reviews

G-Star

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Sinner
1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Van Dalen
1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Hipinderegen.nl
1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
To Be Dressed
13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

G-Star

G-Star, ook wel bekend als G-Star RAW, is een Nederlandse onderneming in kleding, schoenen en accessoires voor zowel mannen als vrouwen. Het hoofdkantoor van G-Star staat in het Nederlandse Amsterdam maar het bedrijf heeft ook fysieke winkels en een online shop in België. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over G-Star lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten over het Nederlandse bedrijf. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. 

Over G-Star
G-Star werd opgericht in het jaar 1989 door Frans Scholtes en Jos van Tilburg in Amsterdam, oorspronkelijk onder de naam Gap-Star. Om zich meer op de internationale markt te kunnen focussen en een merknaamconflict en verwarring met The Gap Inc. te voorkomen werd de naam later veranderd in G-Star. Vanuit de Nederlandse hoofdstad werd gestart met distributie voor Nederland en België. De productie van G-Star vindt veelal plaats in India. G-Star heeft een contract met Indiase bedrijven Fibre and Fabrics International en dochteronderneming Jeans Knit. Door de arbeidsomstandigheden voor de werknemers van deze bedrijven trok G-Star zich in 2007 terug uit deze bedrijven, in 2008 werd de relatie met deze bedrijven echter al weer hersteld. 

Producten en diensten van G-Star
Oké, maar wat verkoopt G-Star dan nou precies? G-Star focust zich als bedrijf voornamelijk op de verkoop van spijkerbroeken, dit is ook waar hun hoofd omzet vandaan komt. Daarnaast verkopen zij ook kleding en accessoires met een vaak wat "stoere" look of een "jeans" look. Het bedrijf heeft in België op dit moment 338 fysieke winkels en een online webshop waar u de kleding en accessoires van het bedrijf kunt bestellen. 

Maar hoe onderscheidt G-Star zich dan van andere soortgelijke bedrijven?  G-Star heeft als filosofie dat de inherente schoonheid van denim wordt bevorderd door wassingen en behandelingen waarmee de unieke eigenschappen en kwaliteiten van de stof worden benadrukt. G-Star maakt zijn jeans en producten dus door wassingen, net even anders dan andere bedrijven dus. De geavanceerde mogelijkheden voor wassingen van tegenwoordig vormen een levensverhaal op zich: van ruwe, ongewassen denim en geverfd diep indigo tot extreem gebleekt. Met behandelingen worden daarna slijtageplekken in verschillende gradaties aangebracht zodat opvallende kledingstukken met textuur en een geschiedenis worden gecreëerd. 

Aanbevelingen, klachten en tips over G-Star
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf G-Star? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over het bedrijf G-Star op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over G-Star vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over G-Star of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Nederlandse bedrijf G-Star dan nu achter.