ErvaringenSite

  Ervaringen G-Star

  G-Star, ook wel bekend als G-Star RAW, is een Nederlandse onderneming in kleding, schoenen en accessoires voor zowel mannen als vrouwen. Het hoofdkantoor van G-Star staat in het Nederlandse Amsterdam maar het bedrijf heeft ook fysieke winkels en een online shop in België. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over G-Star lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten over het Nederlandse bedrijf. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent.

  Over G-Star

  G-Star werd opgericht in het jaar 1989 door Frans Scholtes en Jos van Tilburg in Amsterdam, oorspronkelijk onder de naam Gap-Star. Om zich meer op de internationale markt te kunnen focussen en een merknaamconflict en verwarring met The Gap Inc. te voorkomen werd de naam later veranderd in G-Star. Vanuit de Nederlandse hoofdstad werd gestart met distributie voor Nederland en België. De productie van G-Star vindt veelal plaats in India. G-Star heeft een contract met Indiase bedrijven Fibre and Fabrics International en dochteronderneming Jeans Knit. Door de arbeidsomstandigheden voor de werknemers van deze bedrijven trok G-Star zich in 2007 terug uit deze bedrijven, in 2008 werd de relatie met deze bedrijven echter al weer hersteld.

  Shop Update | Es wird ERNST!!!

  Producten en diensten van G-Star

  Oké, maar wat verkoopt G-Star dan nou precies? G-Star focust zich als bedrijf voornamelijk op de verkoop van spijkerbroeken, dit is ook waar hun hoofd omzet vandaan komt. Daarnaast verkopen zij ook kleding en accessoires met een vaak wat "stoere" look of een "jeans" look. Het bedrijf heeft in België op dit moment 338 fysieke winkels en een online webshop waar u de kleding en accessoires van het bedrijf kunt bestellen.

  Maar hoe onderscheidt G-Star zich dan van andere soortgelijke bedrijven? G-Star heeft als filosofie dat de inherente schoonheid van denim wordt bevorderd door wassingen en behandelingen waarmee de unieke eigenschappen en kwaliteiten van de stof worden benadrukt. G-Star maakt zijn jeans en producten dus door wassingen, net even anders dan andere bedrijven dus. De geavanceerde mogelijkheden voor wassingen van tegenwoordig vormen een levensverhaal op zich: van ruwe, ongewassen denim en geverfd diep indigo tot extreem gebleekt. Met behandelingen worden daarna slijtageplekken in verschillende gradaties aangebracht zodat opvallende kledingstukken met textuur en een geschiedenis worden gecreëerd.

  Aanbevelingen, klachten en tips over G-Star

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf G-Star? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over het bedrijf G-Star op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over G-Star vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over G-Star of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Nederlandse bedrijf G-Star dan nu achter.

  G-Star
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over G-Star

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is G-Star een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over G-Star. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is G-Star actief?

  G-Star is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van G-Star gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.