ErvaringenSite

  Ervaringen Garcia Jeans

  Op onze vergelijkingssite is een special rubriek ingericht voor online shops die kleding aanbieden. Het kopen van kleding online is vanwege de Coronapandemie met grote sprongen toegenomen. Steeds meer mensen gaan over tot het aanschaffen van producten en diensten online. Kledingzaken en boetiekjes zijn gesloten, kunnen de huur en de kosten voor de medewerkers niet meer betalen en gaan over tot het hebben van een webshop en een magazijn. Zo wint iedereen! Toch heeft het aanschaffen van spullen via een online shop ook nadelen. Eén van de grootste nadelen is de kwaliteitscontrole: hoe kun je erachter komen of de kwaliteit wel goed is als je het product niet vast kan houden en van alle kanten kunt bekijken? Daarom worden vergelijkingssites steeds populairder. Op onze site vind u alleen beoordelingen van mensen zoals u en ik. Niemand krijgt betaald voor het achterlaten van een review, en de bedrijven hebben geen zeggenschap in welke reviews geplaatst worden. Help mee en laat ook uw persoonlijke ervaring met bedrijven achter!

  Over Garcia Jeans
  In 1972 startte de Italiaanse Maurizio samen met zijn vrouw Isabella een van de eerste jeansfabrieken in Italië, in een regio die nu de toepasselijke naam heeft als ‘la Valle dei Jeans’. Het duurde niet lang voordat Maurizio zijn eigen jeansmerk op begon te zetten, en vernoemd het naar zijn geliefde vrouw, Isabella Garcia. Begin jaren 80 vindt Garcia een Nederlandse afnemer voor zijn product en er ontstond een hechte vriendschap. Toen het bedrijf na enkele jaren failliet ging, nam deze vriend de merknaam over en maakte het merk beroemd. Garcia is inmiddels een ijzersterk merk wat naast denim producten ook andere stoere kleding verkoopt.

  Producten en Diensten van Garcia Jeans
  Zoals gezegd is het merk WeAreGarcia van oudsher een producent van denim producten en ook nu verkoopt het bedrijf nog steeds spijkerbroeken en andere denim producten. Maar daarnaast wordt tegenwoordig ook andere kleding online aangeboden, waarbij het meeste ontworpen is in eigen huis. De collectie bestaat uit kleding voor dames en heren, jongens en meisjes, en op de website is alles overzichtelijk geordend en handig te navigeren. De producten zijn gemakkelijk online te bestellen, waarbij direct aangegeven wordt of het product voorradig is. In de meeste gevallen wordt de bestelling binnen 24 uur bij u thuis afgeleverd. Zowel de betalingsprocedure als de retourneringsvoorwaarden worden duidelijk op de website aangegeven. Mocht u de producten toch liever met uw eigen ogen zien en voelen voordat u tot aankoop wilt overgaan dan zijn er 5 fysieke winkels in verschillende plaatsen door heel Nederland en een filiaal in Duitsland.

  Complimenten, Klachten en tips over Garcia Jeans
  Spijkerbroeken gaan jaren mee en zijn tijdloos en comfortabel om te dragen gedurende alle seizoenen van het jaar. Geen wonder dat deze van oudsher ontworpen werkbroek voor goudzoekers in Amerika nog steeds heel populair is. WeAreGarcia is de naam van een inmiddels wereldberoemd denim merk. Heeft u wel eens een product van het merk Garcia aangeschaft? Wat vind u van de pasvorm, de kwaliteit en de webwinkel? Wij hopen dat u wat heeft aan de reviews van anderen, en dat u mee wilt werken aan de verdere bouw van ons platform, want zonder uw inzet kunnen wij niet!

  Campaign Movie Garcia Jeans FW15 Adults

  Garcia Jeans
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Garcia Jeans

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Garcia Jeans een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Garcia Jeans. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Garcia Jeans actief?

  Garcia Jeans is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Garcia Jeans gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.