ErvaringenSite

  Ervaringen Gant

  Gant is een internationaal kledingmerk met hoofdzetel in de Zweedse hoofdstad Stockholm. Gant ontwerpt, fabriceert en verkoopt moderne en vrijetijdskleding gebaseerd op de New Yorkse levenswijze. Het bedrijf heeft zowel heren- als damescollecties en heeft naast kleding ook parfum, horloges en zonnebrillen in hun assortiment. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Gant lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent.

  Over Gant

  Gant werd opgericht in het jaar 1949 in New York door de Joodse immigrant uit Oekraïne Bernard Gantmacher en Morris Shapiro. In 1968 verkochten de oprichters het bedrijf aan Consolidated Foods maar ze bleven wel in het bedrijf. In 1971 lanceerden ze de eerste collectie met sportkleding en in 1974 kwam daar ook het Rugger-merk bij. Gant opende in 1997 haar eerste winkel in de Verenigde Staten. In 1999 werd het bedrijf overgenomen door Pyramid Sportswear in Zweden voor zo'n zeventig miljoen dollar. In de lente van 2006 werd Gant een beursgenoteerd bedrijf op de O-lijst van de beurs van Stockholm. Totdat het op 20 maar 2008 werd geschrapt toen het bedrijf werd overgenomen door de Zwitserse detailhandelgroep Maus Frères.

  Shop Registration Online 2020 in UP | दुकान का ऑनलाइन पंजीयन |Online Shop Registration |Nivesh Mitra

  Producten en diensten van Gant

  Het merk biedt kleding voor heren, dames, kinderen en baby's en verkoopt daarnaast ook nog eens woonartikelen, schoenen, ondergoed en accessoires zoals zonnebrillen en parfum. De producten van het bedrijf worden verkocht via zowel retailers als in eigen winkels wereldwijd. Momenteel is Gant actief in zeventig landen, waaronder Nederland, België, Frankrijk, Groot-Brittannië en Peru. In Nederland heeft het merk vier eigen winkels in Amsterdam, Zeist, Breda en Maastricht. Verder wordt Gant in Nederland verkocht bij onder meer de Bijenkorf en de winkels van Houtbrox in Uden en Apeldoorn. In België heeft Gant drie eigen winkels, namelijk in Brussel, Hasselt en Waveren. Daarnaast zitten ze ook in Maasmechelen Village en andere verkooppunten.

  Het bedrijf staat vooral bekend om hun overhemden uit de heren collectie, het bedrijf heeft namelijk een breed scala aan overhemden in hun assortiment. Het is dan ook geen wonder dat zij in hun eerdere dagen een "Ivy League collectie" mochten ontwerpen. Tegenwoordig is de stijl van Gant wel wat sportiever en meer gericht op moderne en vrijetijdskleding.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Gant

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Gant? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Gant op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Gant vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Gant of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het bedrijf Gant nu achter.

  Gant
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Gant

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Gant een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Gant. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Gant actief?

  Gant is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Kinderen & baby, Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gant gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.