17% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

R
R. Urbain
Ik was vandaag in de winkel en ik moet zeggen, wat een geweldige medewerker hebben ze daar! Het was echt leuk om binnen te komen en te voelen dat het personeel blij was om mij te helpen. Zelfs de m...Lees verder
A
alicia
Ik had wat spullen besteld voor de kerstdagen met snelle levering en het kwam precies op tijd aan. Ik had een paar spelletjes gekocht en mijn vriend vond ze te groot, maar ik kon ze zonder probleme...Lees verder
L
Lefebvre
Ik heb drie weken gewacht op mijn bestelling, moest constant e-mailen en bellen voor updates, uiteindelijk besloten om te annuleren en mijn geld terug te krijgen.Lees verder
R
Rania
Na het plaatsen van mijn bestelling in november dacht ik dat het ruim op tijd voor Kerstmis zou aankomen. Wat volgde was enkele van de meest incompetente en trage klantenservice die ik ooit heb ont...Lees verder
D
Daems
Ik koop nooit meer iets van die winkel. De kwaliteit is zo slecht en ik snap echt niet waarom ze zoveel geld vragen voor zo'n slecht product. En de klantenservice is nog erger, echt zonde van ...Lees verder

Reviews (18)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mooie kasjmier trui

  Ik was vandaag in de winkel en ik moet zeggen, wat een geweldige medewerker hebben ze daar! Het was echt leuk om binnen te komen en te voelen dat het personeel blij was om mij te helpen. Zelfs de manager kwam even gedag zeggen en was super vriendelijk. Het was mijn eerste keer in die winkel, maar ik weet zeker dat ik terug zal komen. Zeker nu ik een prachtige kasjmieren trui heb gekocht.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Spellekes gekocht

  Ik had wat spullen besteld voor de kerstdagen met snelle levering en het kwam precies op tijd aan. Ik had een paar spelletjes gekocht en mijn vriend vond ze te groot, maar ik kon ze zonder problemen retourneren in januari. De verzendkosten werden ook snel terugbetaald.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Besteld jas online

  Ik heb drie weken gewacht op mijn bestelling, moest constant e-mailen en bellen voor updates, uiteindelijk besloten om te annuleren en mijn geld terug te krijgen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestelling voor Kerstcadeau

  Na het plaatsen van mijn bestelling in november dacht ik dat het ruim op tijd voor Kerstmis zou aankomen. Wat volgde was enkele van de meest incompetente en trage klantenservice die ik ooit heb ontvangen van een groot merk. Bijna 3 weken later was mijn pakket nog steeds niet geleverd door Evri, dus nam ik contact op met het merk voor een update. Een week later kreeg ik het antwoord dat het pakket niet op 3 afzonderlijke dagen kon worden bezorgd en Evri het daarom had "teruggestuurd" naar het merk. Ik werk elke dag vanuit huis en er waren nooit dergelijke pogingen gedaan. Na terug te mailen was het beste wat het merk kon bieden een gratis prioriteitsverzendingscode als ik opnieuw zou bestellen, dus zou ik twee keer moeten betalen voor een item dat ik nooit had ontvangen! Bij het proberen om de code in het winkelmandje te gebruiken, verwijderde het echter alle andere kortingen, wat betekende dat ik meer dan £ 25 extra zou moeten uitgeven dan mijn oorspronkelijke bestelling om de "gratis" prioriteitsverzending te krijgen. Uiteindelijk betaalde ik £ 5 extra om het door DPD te laten bezorgen - wat gelukkig de volgende dag arriveerde (een paar dagen voor Kerstmis). Ik antwoordde vervolgens GANT over de verzendcode en naar hun krediet hebben ze mijn extra kosten vergoed, echter, ik had nog geen terugbetaling ontvangen van mijn oorspronkelijke bestelling. Na een heen en weer van e-mails reageerden ze dat omdat ik geen bewijs van retourzending had en er geen pakket was ontvangen, ik geen recht zou hebben op een terugbetaling. Ontsteld was nog niet eens het halve ervan, het was niet tot ik opmerkte dat Evri de retourzending had geïnitieerd (ze hadden het waarschijnlijk gewoon verloren, beschadigd of gestolen en probeerden het op dit punt te verdoezelen) dat GANT akkoord ging met het verwerken van de terugbetaling die ik een maand geleden had moeten ontvangen. Ik was enorm teleurgesteld in dat de gehele service; trage reacties op e-mails en het opnieuw moeten bestellen van het item maakten dit een ongelofelijk pijnlijk proces en ik zal niet opnieuw bestellen bij dit merk. Ik koop liever hun producten bij andere winkelketens die veel betere klantenservice bieden en ik raad anderen aan hetzelfde te doen. Vreselijk van een relatief groot merk.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  slechte kwaliteit

  Ik koop nooit meer iets van die winkel. De kwaliteit is zo slecht en ik snap echt niet waarom ze zoveel geld vragen voor zo'n slecht product. En de klantenservice is nog erger, echt zonde van mijn geld. Ik raad echt iedereen aan hier niets te kopen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zwarte jeans kopen

  Ik heb een zwarte jeans gekocht en na twee keer zonder reden geannuleerd te zijn, heb ik nog steeds mijn geld niet terug van mijn cadeaukaart! De klantenservice is echt slecht. Ik zal hier nooit meer iets kopen, stelletje dieven!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn bestelling is zoek!

  Ik heb in december een bestelling geplaatst en nu is mijn pakketje kwijtgeraakt door die ene koerier. Het lijkt erop dat Gant niet echt geeft om mijn probleem. Als ik de klantendienst bel, nemen ze bijna nooit op en als ze dat wel doen, hangen ze meteen op (dat gebeurt al een paar dagen). Ik heb ook een paar dagen geleden een e-mail gestuurd naar Gant, maar ik heb nog steeds geen antwoord ontvangen. Wat een slechte service! Gant was vroeger toch goed, maar nu lijken ze hun klanten niet meer te waarderen. Ik denk dat ik voortaan ergens anders ga shoppen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Terugzenden van kledingstuk

  Wat een ellendige ervaring! Ik heb serieus 20 dagen gewacht op een retourlabel en advies over hoe ik een kledingstuk kan terugsturen. Ik heb meer dan 20 e-mails gestuurd om hulp te krijgen. Ik heb 4 keer geprobeerd te bellen, maar niemand nam op. Uiteindelijk heb ik het pakket teruggestuurd, wat me £12.15 kostte, naar het adres dat onderaan hun standaard e-mailantwoorden stond. Ik heb het trackingnummer en de handtekening van Ian die het pakket heeft ontvangen, naar hen gestuurd, maar ze beweren dat ze het niet hebben ontvangen. 'Cesar' heeft me net gemaild om te zeggen dat ik hun beleid heb geschonden door het zelf terug te sturen (terwijl ik nog steeds wacht op een retourlabel), dus het item is niet verzekerd. Ze hebben mijn geld, het item en vertelden me contact op te nemen met de Consumentenbond.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop pullover

  Ongeveer 7 maanden geleden heb ik 'n trui bij hen gekocht. Binnen korte tijd begon de trui te pluizen en veranderde hij sterk van kleur. Na 'n e-mail met foto te hebben gestuurd, kreeg ik te horen dat ze geen probleem konden vinden en dus niets konden doen. Ik heb ook aangegeven dat er nog garantie was en dat ik het recht heb om de trui fatsoenlijk te laten controleren. Opnieuw werd gezegd dat ze niets konden zien op basis van mijn foto's en dat ze niets konden doen. Ik zal nooit meer iets bij hen bestellen, zeker geen product van Gant.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop voor Kerst, retour voor Kerst met gevolgde retourzendingen

  Eerder deze maand had ik een item besteld voor Kerst, maar jammer genoeg moest ik het terugsturen omdat het de verkeerde maat was. Ik heb de retourzending opgevolgd en ervoor gezorgd dat het op tijd terug was voor de feestdagen. Maar nu, twee weken later, heb ik nog steeds mijn geld niet teruggekregen. Ik heb vier keer gemaild naar de klantendienst, maar kreeg geen antwoord. De telefoonnummers werkten wel, maar niemand nam op. Dit is echt teleurstellend en totaal niet professioneel. Ik raad iedereen af om online bij dit bedrijf te kopen vanwege de slechte service. Het is gewoon beschamend.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een overhemd

  Onlangs kocht ik een hemd bij die winkel. Eerlijk gezegd ben ik wat teleurgesteld over de service. Het duurde echt te lang voor mijn bestelling aankwam. Bovendien had ik specifiek gevraagd om een grotere maat via hun klantenpagina online, maar dat werd precies genegeerd. Ik heb al twee e-mails gestuurd over dit probleem, maar nog steeds geen reactie gekregen. Dat kan toch niet, echt onaanvaardbaar. Ik ben echt teleurgesteld.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  bad quality clothes, expensive shipping

  Ik bestelde twee dingen online en was echt teleurgesteld in de kwaliteit van het materiaal. De kleren zagen er helemaal niet uit zoals op de foto's op de website en waren de hoge prijs die ik betaalde niet waard. Bovendien was ik me er niet van bewust dat de items uit een ander land werden verzonden, wat resulteerde in een onverwachte kost. Ik heb geprobeerd om meerdere keren contact op te nemen met de klantendienst via e-mail, maar heb alleen generieke antwoorden gekregen waarin stond dat ik contact moest opnemen met hun team, die nooit reageert. Al met al was dit een frustrerende en dure ervaring.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Babykledij zonder rek

  Ik kocht een babyrompertje van GANT, maar de stof heeft helemaal geen rek, dus het was super moeilijk om aan te trekken. Absoluut geen succes en helemaal niet comfortabel voor mijn kleine spruit. Zelfs een maatje groter hielp niet. Dus ik zou het zeker niet aanraden aan andere ouders.


Anderen bekeken ook