GAP

Alle reviews

GAP

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Sinner
1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Van Dalen
1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Hipinderegen.nl
1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
To Be Dressed
13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

GAP

GAP, voluit ook wel GAP Incorporated is een Amerikaanse detailhandelaar van kleding en accessoires die gevestigd is in San Fransisco, Californië. Het bedrijf verkoopt kleding en accessoires voor zowel mannen als vrouwen en zelfs voor kinderen. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over GAP lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het Amerikaanse bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. 

Over GAP
Het bedrijf GAP werd opgericht in het jaar 1969 door Donald Fisher en Doris Fisher. De eerste winkel van GAP werd geopend in een bijgebouw van een theater op Ocean Avenue dichtbij de San Fransisco State University. De koopwaar van de opslag bestond uit de blauwe jeans van Levi's, albums en cassettebandjes, na drie maanden verdwenen de audio producten echter uit de winkel. Tegen 1970 had de verkoop van GAP twee miljoen dollar bereikt en een tweede winkel werd geopend in San José in Californië. GAP bleef zich snel uitbreiden en had in 1973 al meer dan 25 winkels. Vanaf 1974 verkoopt GAP ook een eigen merk in zijn winkels. Het bedrijf is nu ook online te vinden voor online shoppen en verzend ook internationaal. 

Producten en diensten van GAP
GAP werd opgericht met het idee dat het bedrijf een einde zou brengen aan het gebrek aan modieuze kleding in warenhuizen. Daarnaast hadden de oprichters Donald Fisher en Doris Fisher een strategie voor ogen waarbij de klant koning zou zijn. Deze combinatie zou GAP tot een van de grootste detailhandelaren van kleding maken in de gehele Verenigde Staten. Wereldwijd zijn er inmiddels zo'n 3500 winkels van het bedrijf verspreid over alle continenten, en ze zijn ook nog eens online te vinden. De merken die onder GAP vallen zijn: Banana Republic, Old Navy, Piperlime en Athleta. 

GAP is ooit begonnen met de verkoop van blauwe spijkerbroeken (van Levi's) en witte katoenen shirts. Onder leiding van Millard Drexler werden diverse beroemdheden in reclames gebruikt. Inmiddels is het bedrijf vooral toegankelijk voor het "normale" publiek en verkopen zij modieuze kleding en asseccoires. Dit doen zij voor mannen, voor vrouwen en zelfs voor kinderen. Het bedrijf heeft, zoals eerder genoemd, diverse merken onder zich. Zo hebben zij voor iedereen wat wils in hun assortiment. 

Aanbevelingen, klachten en tips over GAP
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf GAP? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over GAP op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over GAP vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over GAP of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Amerikaanse bedrijf GAP nu achter.