ErvaringenSite

  Ervaringen Gardeners' World Magazine

  Als fervent tuinierder ben je misschien wel bekend met het tijdschrift Gardeners’ World, of misschien ben je hier wel lid van. In beide gevallen ben je op de juiste plek. Als je een abonnement hebt op dit magazine willen we je vragen jouw ervaring te delen met ons en anderen. En, ben je nog geen lid, maar twijfel je hier wel over, blijf dan lezen om te ontdekken wat anderen zeggen over dit tijdschrift.

  In Gardeners’ World vindt je alles met betrekking tot tuinen. Doe inspiratie op, leer technieken en kijk in andermans tuinen.

  We zijn heel benieuwd wat jouw ervaring is met dit tijdschrift. Niet alleen horen we graag of je dit een leuk tijdschrift vindt. We zijn ook benieuwd of dit tijdschrift na een paar keer nog steeds interessant is, en boeiende onderwerpen aansnijd. Maar we willen ook weten hoe het staat met de klantenservice van dit bedrijf. Deel jouw ervaring met ons.

  Over Gardeners’ World
  Gardeners’ World is een van de vele tijdschriften van het bedrijf F&L Media. Dit bedrijf is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het schrijven en uitbrengen van tijdschriften. Als je geïnteresseerd bent in de geschiedenis van de wereld, kun je jezelf abonneren op het tijdschrift Alles over Geschiedenis. In dit tijdschrift dat vier keer per jaar word uitgebracht vindt je alles over de geschiedenis van de wereld, van grote veldslagen, tot het Wilde Westen, en beruchte wereldleiders. Maar ook voor computer & tech tijdschriften, automagazines, en tijdschriften voor echte foodies, ben je hier aan het juiste adres.

  Het Nederlandstalige tijdschrift Gardeners’ World is geïnspireerd door het BBC-programma Gardeners’ World. De wereldberoemde presentatoren Monty en Carol nemen je in dit programma mee naar hun eigen tuinen en geven je een inkijkje in het ontwerpen, aanleggen, en onderhouden van deze tuinen. Uiteraard geeft de Nederlandstalige redactie zijn eigen draai aan dit concept.

  Producten en diensten van Gardeners’ World
  Het tijdschrift Gardeners’ World is een magazine dat elke maand word uitgegeven om lezers inspiratie, tips en ideeën te geven over tuinen en tuinonderhoud. De doelgroep van dit magazine zijn Nederlandse en Vlaamse tuinliefhebber.

  Het doel van het tijdschrift is om zowel praktisch als inspirerend te zijn. Je leert door het lezen van dit tijdschrift bijvoorbeeld hoe je jouw tuin duurzaam mooier kunt maken. Dat betekent dat je leert om je tuin zo aan te leggen dat hij het hele jaar door mooi is, en bovendien meerdere seizoenen meegaat.

  De redactie neemt je mee op ontdekkingstocht in hun eigen tuinen of nemen je mee op reis. Hierdoor zie je hoe verschillende tuinen in heel Europa eruit zien. Er wordt niet alleen gekeken naar tuinen, maar ook naar kamerplanten en hoe je die moet verzorgen.

  Ervaringen, klachten en tips over Gardeners’ World
  Jouw ervaring is voor ons en nieuwe potentiële klanten heel waardevol. Voor iedereen die twijfelt over het aanschaffen van dit tijdschrift, of het afsluiten van een abonnement is het heel waardevol om te horen wat de ervaring van anderen. We willen je dan ook vragen om jouw review hier achter te laten en een andere te helpen.

  Online-shop until you drop! • Z zoekt uit

  Gardeners' World Magazine
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Gardeners' World Magazine

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Gardeners' World Magazine een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Gardeners' World Magazine. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Gardeners' World Magazine actief?

  Gardeners' World Magazine is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gardeners' World Magazine gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.