ErvaringenSite

  Ervaringen Greetz

  Het is gewoon goed! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Greetz.be is een bedrijf welke in de categorie online shoppen valt en ook in de categorie cadeau bonnen. Boven alles versturen ze kaarten per post welke je online kunt bestellen. Je hoeft zelf dus niet meer een kaar te kopen en naar de postbus te brengen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over Greetz.be. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site ErvaringenSite

  Over Greetz.be

  Greetz.be maakt het mogelijk om online je verrassing te maken voor iemand anders en om hem te laten versturen. Je kunt bij Greetz.be op een uniek en ook op een persoonlijke manier iemand verrassen. Het is heerlijk om te zien welke mogelijkheden er zijn. Het is eigenlijk iets voor iedereen, voor ieder moment en voor iedereen van iedere leeftijd. Maak iemand gerust blij met een kaart, een boeket bloemen, een ballon of een ander mooi cadeau. Bij Greetz.be kan het allemaal.

  Maak je eigen persoonlijke kaart bij Greetz.be. Het is mogelijk om een mooie fotokaart te maken of een Magic kaart met een foto erop van de ontvanger. Ook kun je een uitnodiging maken voor een feestje of een verjaardag. Het is heerlijk om je eigen creatie hiervoor te maken en dan te versturen.
  Ook kun je wat extra’s doen bij de kaart. Een bosje bloemen, een stuk chocolade, een spel of een lekkere drank. Het is heerlijk om te zien hoe je zo alles nog specialer kunt maken. Wacht niet langer en ontdek het allemaal op de site van Greetz.be.

  Greetz Special Delivery vlog 30: "Kijk deze jongen eens verliefd zijn!"

  Diensten van Greetz.be

  Greetz.be verstuurt dagelijks duizenden kaarten voor tla van verschillende situaties. Het kan gaan om een verjaardagskaart, valentijn, felicitatie, geboorte, huwelijk, overlijden, bedankje, liefde, beterschap of huwelijks kaart of gewoon zo maar! Er is een ruime collectie kaarten.

  Je kunt er ook ballonnen, chocolade, dranken, kopjes, kraamcadeaus, hem cadeaus, haar cadeaus en andere accessoires aan toe voegen.

  Klachten, tips en complimenten over greetz.be

  Ben je ontevreden over Greetz.be? Dan is het goed om je beklag te uiten bij hun. Ze kunnen dan kijken wat er mogelijk is mis gegaan en hoe het is op te lossen. Het is mooi om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn bij Greetz.be.

  Heb jij ervaring met greetz.be?

  Het is heerlijk om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een goed beeld te krijgen van een bedrijf. Je mening geven om anderen zo te helpen is een van de mogelijkheden. Kies er voor om een review op ErvaringenSite achter te laten over dit bedrijf. Je krijgt er vast geen spijt van.

  Onafhankelijke ervaringen over Greetz.be. Goede service en makkelijk bestellen? Doen ze wat ze beloven? Lees beoordelingen op ErvaringenSite

  Greetz
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  6
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  5,4
  Prijs
  rating
  5,6
  Leveren
  rating
  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Kaartjes sturen online handig

  Superhandig om online kaartjes te versturen,

  als iemand jarig is is een kaartje toch leuker dan een whatsappje!

  je moet wel even wennen aan dat systeem online

  Maar als je het dan een paar keer gedaan hebt,

  Dan gaat het best.

  Met een bos bloemen erbij kan ook, maar dat vind ik wel een beetje duur

  Maar misschien als mijn moeder jarig is,

  Want wel een leuke verrassing!

  Door: Sanne14-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Kaartjes versturen

  Ondanks dat niemand echt meer de moeite neemt om een kaartje te versturen, blijf ik ze toch sturen. Bij Greetz hebben ze superleuke kaartjes en de reacties zijn altijd positief. Zo'n kaartje op de deurmat is veel leuker dan een appje ontvangen.

  Door: Esmiralda05-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Verjaardagskaart voor oma met onze foto

  Verjaardagskaart laten maken voor onze oma met een foto van ons erop en een gedichte dat mijn nichtje had geschreven.
  Ging heel makkelijk op die website en oma was er heel blij mee. Het was heel mooi geworden!

  Door: Leonie30-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Verjaardagskaart

  Kaart wordt volgens hun in 98% van de gevallen op de juiste dag geleverd. Jammer genoeg was ik bij de 2% die pech heeft. Ok, geen probleem, dagje te laat kan gebeuren. Ondertussen zijn we al 4 dagen later en nog niks ontvangen. Contact opgenomen. De schuldige is natuurlijk de koerierdienst. Maar dat jij het slachtoffer bent die zijn geld kwijt is en met lege handen staat dat is hun probleem niet. Als troost sturen ze de kaart nog eens op, niks leuker dan een verjaardagskaart die al minstens een week te laat zal komen, of je kiest een kortingsbon, alsof ik ooit nog daar iets zal bestellen

  Door: Peter Faute 21-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Kaarten

  Het is nu alweer de zoveelste keer dat Greetz de kaart of verrassing niet op tijd aflevert.
  Ook al bestel je de kaart 10 dagen voor iemand zijn verjaardag dan lukt het alweer niet.
  Klantenservice zegt "dan sturen we hem nog een keer gratis"! Wat heb je daar nu aan.... De teleurstelling is iedere keer zo groot en dan moet je weer op het laatste moment improviseren met een kaart die niet dat uitdrukt wat je wilt....

  Door: Johannes20-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  als mensen betalen ook leveren zou je denken

  altijd tevreden geweest vandaar mijn vertrouwen in dit bedrijf tot nu
  ik word gewoon van kastje naar muur gestuurd
  cadeau zou 8 juni geleverd worden na een probleem 4.99 bijbetalen zou hij het vandaag zeker krijgen rara niks
  nog eens contact Antwoord,kunt u morgen nog eens contact opnemen ....Ga mss nog eens wat extra losgeld moeten betalen !!

  Door: tabitha ver elst12-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Schrijf zelf een review over Greetz

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Greetz een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over Greetz. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Greetz actief?

  Greetz is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cadeauwinkels, Voordeel & Winnen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Greetz gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.