ErvaringenSite

  Ervaringen Happy Socks

  Je kleren kunnen nog zo warm zijn, als je geen goede sokken draagt verlies je via je voeten alsnog veel van je lichaamswarmte. De vraag is echter waar je de beste sokken kunt vinden. Een bedrijf dat compleet is gericht op sokken is Happy Socks. Maar wat voor kwaliteit sokken zal deze winkel verkopen? Hoe comfortabel en warm zullen deze sokken zijn? Hoe lang zullen de sokken meegaan? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Happy Socks de nieuwe sokken bij je thuis aflevert? En wat voor een klantenservice zal je van Happy Socks kunnen verwachten als je een vraag, klacht of probleem voor ze hebt? Lees de reviews die zijn geschreven door echte klanten van Happy Socks. Hun meningen, ervaringen, cijfers en beoordelingen kunnen je een idee geven van wat sokken kopen bij Happy Socks inhoudt. Deze reviews kunnen jouw eigen beslissing wel of niet bij Happy Socks te kopen een heel stuk makkelijker maken.

  Over Happy Socks

  Happy Socks is een bedrijf dat, zoals je al uit de naam kunt opmaken, sokken verkoopt. Er zijn vele kledingmerken en andere bedrijven die sokken verkopen, maar voor hen is het meestal maar een bijproduct. Happy Socks daarentegen focust zich compleet op dit soort schoeisel. Hun sokken kunnen worden gebruikt om je voeten schoon en warm te houden. Happy Socks is opgericht in 2008. De oprichters, Viktor Tell en Mikael Sönderlindh, waren vrienden die geluk en blijheid willen verspreiden door een alledaags ding te nemen en het om te toveren in een “kleurrijk stukje design”. Ze bieden hun klanten sokken voor mannen en vrouwen. Voor mannen verkopen ze king size sokken, nette sokken, sportsokken en casual sokken. Voor vrouwen hebben ze korte sokken, casual sokken, sportsokken en sokken uit een collectie genaamd HYSTERIA. Kijk eens bij hun Lookbook of FW17 voor wat inspiratie. Ze hebben ook collecties gecreëerd in samenwerking met The Beatles en Steve Aoki. En dan hebben ze ook nog ondergoed zoals boxers, trunks, hipsters en meer. Voor kinderen hebben ze dan als laatste nog wat kindersokken en kindermaillots.

  Should You Wear Crazy Socks / Colorful Happy Socks ?

  Diensten van Happy Socks

  Natuurlijk kun je één van de Happy Socks winkels bezoeken. Daar kun je alle sokken in het echt zien. Maar ze bieden ook aan dat je hun sokken en andere producten via de website kunt bestellen. Via een paar klikken kun je dan een bestelling plaatsen. Als je betaling compleet is zal de bezorgservice van Happy Socks de sokken rechtstreeks naar je opsturen. Happy Socks heeft ook een klantenservice die benaderd kan worden in het geval van een probleem of een vraag.

  Diensten van Happy Socks

  Heb je ooit sokken via de website van Happy Socks besteld of heb je wel eens een bezoek gebracht aan één van hun winkels? In allebei de gevallen zouden wij graag de details van jouw ervaring met Happy Socks willen weten. Moest je lang wachten voor de bezorgservice van Happy Socks de sokken naar je opstuurde? Hoe comfortabel is het materiaal waar de sokken van zijn gemaakt? En wat denk jij over de klantenservice van Happy Socks? Deel jouw persoonlijke mening door middel van een Happy Socks review.

  Happy Socks
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Happy Socks

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Happy Socks een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Happy Socks. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Happy Socks actief?

  Happy Socks is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Happy Socks gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.