ErvaringenSite

  Ervaringen Happy Socks

  Kleding en accessoires worden in allerlei online shops in overvloed aangeboden. Sommige van die webshops hebben een klein en uniek assortiment terwijl anderen hun producten over de hele wereld sturen. Bij welk soort shop je uiteindelijk ook gaat winkelen, je hebt altijd recht op goede service en kwaliteit. Maar juist omdat er zoveel online shops bestaan is het lastig om de best gewaardeerde te vinden. Het lezen van reviews kan je helpen om te bepalen bij welke online shop jij moet zijn voor de producten die jij zoekt. Je hoeft voor die reviews overigens niet ver te zoeken. Je vindt ze voor jouw gemak geheel gratis en vrijblijvend op deze website. Zo heb je alle informatie bij de hand om de juiste keuze te maken en een miskoop te voorkomen.

  Over Happy Socks

  De vrienden Viktor Tell en Mikael Söderlindh bedachten in 2008 dat de grijze, witte en zwarte sokken die toen nog heel normaal waren wel een make-over konden gebruiken. Door sokken van hoge kwaliteit met bijzondere ontwerpen op de markt te brengen vonden zij een gat in de markt en dat is wel te zien aan het feit dat de winkels van Happy Socks in 90 landen verspreid over alle continenten te vinden zijn. In deze online shop kun je het gehele assortiment bekijken en je kunt er via de live chat functie direct met medewerkers van de klantenservice in gesprek. Daar geven zij antwoord op eventuele vragen of klachten die je hebt. Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt en een bestelling plaatst dan kun je die onder andere betalen met je creditcard of PayPal. Voor bestellingen boven de €45 betaal je geen kosten en je ontvangt jouw pakketje binnen 3 tot 5 werkdagen in huis.

  Chat KLIEN Online SHOP yang TERLUCU!!

  De producten van Happy Socks

  Inmiddels bestaat het assortiment aan producten bij Happy Socks allang niet meer uit alleen gekeurde sokken. Zodra je op de homepagina aankomt zie je dat je bijvoorbeeld ook sokken voor bepaalde gelegenheden zoals formele evenementen kunt bestellen. Verder zijn er zwemkleding, schoenen en slippers te bestellen. De diverse collecties voor zowel dames, heren en kinderen zijn duidelijk zichtbaar aanwezig en je kunt zelfs op zoek naar cadeauverpakkingen voor speciale gelegenheden. Verder zijn er sokken in gelimiteerde editie te bestellen van beroemdheden zoals David Bowie en Pippi Langkous of populaire spellen zoals Minecraft.

  Review over Happy Socks

  Loop jij ook weg met de producten uit deze online shop? Of heb je klachten over de kwaliteit van de sokken of de manier waarop een klacht is afgehandeld? Wat jij als klant ook kwijt wilt over Happy Socks, je kunt dat bij ons heel makkelijk doen door een review op onze website te plaatsen. Op die manier kunnen wij alle reviews bundelen en goed laten zij hoe jullie als klanten deze online shop waarderen. Bovendien geef je antwoord op veel vragen van consumenten door jouw ervaring te delen. Wacht daarom niet te lang en schrijf een openhartige beoordeling om iedereen op de hoogte te brengen over wat jij de plus- en minpunten van het winkelen bij Happy Socks vindt.

  Happy Socks
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Happy Socks

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Happy Socks een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Happy Socks. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Happy Socks actief?

  Happy Socks is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Happy Socks gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.