ErvaringenSite

    Ervaringen Home24

    Home24 is een online shop voor een uiteenlopend assortiment van meubels, lampen, woonaccessoires en nog vele andere producten. Het is dé alles-in-1-shop bij uitstek. Het groeiende assortiment biedt een ruime keuze voor elke smaak op het gebied van wonen, maar ook voor in de tuin. Voor ieder wat wils dus. Het enorme assortiment wordt ook nog eens kracht bij gezet door de snelle en gratis levering van de producten van Home24.

    Met mooie, professionele foto’s van het assortiment en de gedetailleerde productbeschrijvingen word je goed ingelicht over de producten voor je een keuze maakt. Het assortiment biedt zowel jong en hip, als klassiek en modern. Voor elk budget en inrichtingsadvies zijn er producten te vinden die helemaal passen bij jouw woonstijl.

    Wat biedt Home24?

    Home24 biedt een groot assortiment in producten in de woon- en tuinbranche. Het assortiment bestaat uit lampen, accessoires, producten voor keuken, huishouden en de tuin, allemaal te bestelling via de webwinkel. Ook bieden ze een pagina waarop inspiratie te vinden is. Wil je graag een ander interieur of andere tuinproducten, maar ben je er nog niet helemaal uit wat je precies wilt? Dan kun je je op deze pagina laten inspireren.

    Welcome to home24!

    Wat belooft Home24?

    Home24 biedt vier voordelen voor hun klanten:
    - Gemakkelijk en snel meubels kopen vanuit thuis:
    Vaak moet iedereen die op zoek is naar meubels naar een woonboulevard, daarbij komt het organiseren van een vrachtwagen vooraf en dan ook nog door het verkeer. Dat is voorbij wanneer je bestelt bij Home24. Door de eenvoudige navigatie, duidelijke bedieining en snelle bestelling heb je in een oogwenk wat je hebben wilt. Bij Home24 heb je de keuze uit meerdere betaalmogelijkheden en worden de producten gratis geleverd.

    De betaalmogelijkehden zijn:
    o Creditcard;
    o iDeal;
    o Paypal.

    - Ruime keuze in producten

    Met producten van honderden fabrikanten bestaat het assortiment uit meubels, lampen en woonaccessoires van grote internationale merken als:
    o Topstar;
    o Rauch;
    o ArteM;
    o Leonardo;
    o En vele andere.

    Daarnaast zijn er ook veel exclusieve labels zoals Flos en Alessi.

    - Gratis levering aan huis

    Verzendkosten kent Home24 niet, dus ook geen minimale bestelprijzen. Hoe duur het product of hoe groot u bestelling ook is, levering aan huis is gratis.

    - Uitgebreide persoonlijke service:
    Home24 heeft een betrouwbare klantenservice die graag antwoord geven op alle vragen over hun woon- en tuinproducten.

    Aanbiedingen bij Home24

    Omdat Home24 voor elk budget mooie producten heeft, zijn er ook altijd prachtige producten in de aanbieding. Zo zijn er ook producten voor de kleine portemonnee die in het oog zullen springen.

    Keurmerken en registratie van Home24

    De website van Home24 heeft een EKOMI-keurmerk. EKOMI verzamelt beoordelingen van klanten die bij bedrijven een aankoop hebben gedaan. Het EKOMI-keurmerk geeft aan dat Home24 voldoet aan de voorwaarden van het keurmerk. Daarnaast hebben ze ook het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk, waarmee ze aangeven dat ze een betrouwbare website zijn.

    Hoe gaat Home24 om met vragen en klachten?

    Heeft u vragen of klachten over producten die u ontvangen heeft? Of heeft u andere vragen? Dan kunt u terecht bij de klantenservice van Home24. De betrouwbare klantenservice is via het contactformulier op de website te bereiken.

    Geef je mening over Home24

    Heb je ervaring met producten van Home24? Of heb je inspiratie voor je nieuwe interieur kunnen putten uit de website? Laat dan hier je mening achter. Zo laat je andere weten wat je van de service en producten van Home24 vindt.

    Goed bedrijf? Leuke meubels en stoelen? Makkelijk bestellen of niet? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen bij home24. Lees reviews bij ErvaringenSite

    Home24
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

    5.4
    40% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7
    Service
    rating
    3.4
    Prijs
    rating
    7
    Leveren
    rating
    3.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Bedrieglijke reclame!!!

    Relaxzetel in reclame aan 249,99€ "shop nu" enkel aan 329,99€ te verkrijgen zonder enige korting. 3x ":er is iets fout gegaan" Dus een afrader!!!

    Door: Verhelst Jan27-03-2019
    Patrick02-06-2020

    Bestelling geplaatst in maart en betaald, tot op heden niets ontvangen. Twee weken geleden kregen we melding dat onze bestelling verkeerd geleverd was en ze ons op de hoogte zouden houden. Niets meer vernomen. Betaling is echter wel aanvaard. Slechte klantenservice. Laatste tijd veel problemen gehad met NL sites.

    Patrick02-06-2020

    Deze site geeft blijkbaar zelf aan wat de rating is voor bestellen en levering, niet ok. Zou ik hier weer kopen: NEEN, bedriegelijk bedrijf. Service 0, geen opvolging en slechte service- prijs is even duur als in een ander bedrijf, kon niet anders tgv Coronaperiode.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Prachtige Lamp gekocht met vette korting

    Ik had al een mooie lamp op het oog, voor boven de eettafel. En nu zat daar een vette korting op, want het is kennelijk Sale bij Home 24. Blij mee!!

    Door: Saskia18-01-2016
    Eva17-05-2016

    Beste Willem, Wat ontzettend vervelend! Kun je contact met ons opnemen op onderstaande gegevens? Dan gaan we kijken wat we kunnen doen om dit voor je op te lossen. Met vriendelijke groet, Eva leapp.be 088 100 51 21

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Garderobekast 5 delig


    Dit was eerste en laatste aankoop bij Home 24
    Bij levering kastdeur beschadigt, na 70 dagen en een hoop troep vervangend onderdeel ontvangen (weer beschadigt). Kast niet meer verkrijgbaar ondertussen en 90 euro terug gekregen van kast van 199,99 euro.
    Klantendienst duurt dagen vooraleer antwoord.
    Transportfirma van Home 24 krijgt blijkbaar niets onbeschadigd afgeleverd.

    Door: Wim Briesen28-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    TV meubel

    Telefonisch 1/2u tot 1u wachttijd. Ontwijkende antwoorden. Mails geen respons of lange tijd nadien. Levering = lang wachten, beschadigde ronde poot = ovaal geplet en 1 inlegplank schuif tekort! Beter niet bestellen bij Home24. Zeer ontevreden ex-klant.

    Door: Mevr Balyu 26-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Turner Nachtkastje

    Home24, wat een klucht! In april nachtkastje ontvangen, met beschadigde én onvoldoende onderdelen. Na ettelijke malen klacht ingediend te hebben is mijn nabestelling bijna 3 maand verder nog steeds niet verzonden. "Sorry meneer, wij zijn afhankelijk van de fabrikant voor deze nabestelling" luidt het. Als ik dan vraag om de fabrikant op te bellen komet er laconiek het antwoord "we hebben hun telefoonnummer niet". NOOIT meer!

    Door: Pascal Verstraete24-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Hoekzetel

    Over de kwaliteit van de zetel kan ik helaas nog niets zeggen. De transportfirma waar home24 mee samenwerkt is rampzalig.
    Al twee keer een mail gekregen dat ze de afspraak niet kunnen nakomen.
    Reden 1: eerst was de chauffeur onderweg. Een halfuur voor levering plots niet meer?
    Reden 2: Een fout in het sorteercentrum.
    Dit is nu twee dagen geleden en ik krijg op geen enkele mail antwoord.
    Bellen naar de transportfirma zie ik niet zitten (0,45/min).

    Ook gemaild naar Home24, daar krijg ik evenmin respons. Ik bestel hier nooit meer.

    Een ramp. We zitten hier ondertussen zonder zetel ...

    Door: Sarah25-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Bureau kast

    home24 - Bestelnummer 1007197484

    Contacted them 3 times now about my complaint.
    Complaint, because the previous time, before my complaint, I've sent 5 mails/contacts + 2 phone calls without any reaction.

    I've ordered now more than 2 months ago, and it is 20 days after my complaint and you "sending" me the missing part.

    This is really been the worst customer experience. I've never before encountered a company with this kind of unfriendly and unprofesional (customer)service

    Fred

    Door: Fred20-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    NOOIT bestellen bij Home24

    Weken moeten wachten op mijn bestelling.

    Uiteindelijk moeten annuleren omdat de klantendienst (tel.,contactform. en Messenger) van niets wist en niet vooruit kon helpen..

    Nu ben ik al weken aan het wachten op de terugbetaling. Ook daar zegt de klantendienst niets aan te kunnen doen...

    Slechtste online winkelervaring ooit!!!

    Door: Sven Raes05-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    bestelling april 2018

    mijn bestelling zou over 4-6 weken geleverd worden, vorige week zou de levering gebeuren, helaas ! Nu staat de wachttijd terug op 5 weken en je kan nergens iemand bereiken, als je de telefoonnummer draait krijg je steeds te horen dat ze gesloten zijn ? Indien er langs deze weg geen antwoord komt neem ik gerechtelijke stappen !

    Door: paulina van der steen04-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Boekenkast Home24

    Ik heb vorig jaar drie boekenkasten bij Home24 gekocht. Deze zijn prachtig, maar ik had er ook een bijpassende ladder bij besteld. Deze ladder zou nageleverd worden. De boekenkasten werden keurig geleverd, maar de ladder heb ik nooit gezien. Ik kreeg mijn geld teruggestort en daaruit moest ik maar concluderen dat de ladder niet leverbaar was.

    Door: Maartje23-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Schrijf zelf een review over Home24

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Home24 een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 10 ervaringen geplaatst over Home24. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.4 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Home24 actief?

    Home24 is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Home24 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.