ErvaringenSite

  Ervaringen iELM

  Ben je op zoek naar een webshop waar je kleding voor kinderen kunt kopen? Wie weet is het aanbod van iELM iets voor jou. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze online winkel en zou je eventueel bereid zijn om ons enkele minuten van je kostbare tijd te gunnen? Op deze pagina kun je namelijk een korte, eerlijke review over jouw unieke ervaring met iELM schrijven. Zo kun je andere potentiële klanten van deze webshop helpen een geïnformeerde beslissing te maken om al dan niet een bestelling bij deze onderneming te plaatsen. Het maakt overigens helemaal niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over iELM

  Het label iELM zag in 2013 het levenslicht in Zweden. Het is een familiebedrijf dat op kleinschalig niveau kinderkleding ontwerpt en produceert. Alle items van iELM worden in de Europese Unie gemaakt waarbij lokale gemeenschappen optimaal worden ondersteund. Tegenwoordig kan deze onderneming rekenen op meer dan 300.000 klanten, niet alleen in Zweden maar ook in de rest van Europa. De naam iELM verwijst naar de vier kinderen van de oprichters van dit label: Ida, Elin, Livia en Marcel. De missie van deze onderneming is om innovatieve kinderkleding op de markt te brengen die functie, gevoel en design op de best mogelijke manier met elkaar combineert. De meeste items van iELM zijn kleurrijk, unisex en gemaakt van kwalitatief, duurzaam materiaal.

  How To Start Online Shop Business in Bangladesh A To Z Full Guide for Beginner 2019

  Producten en diensten van iELM

  Weet je waarnaar je op zoek bent? Dan kun je op de website van iELM een specifieke term of omschrijving in het zoekvenster ingeven. Een andere mogelijkheid om naar iets op zoek te gaan, is door op een van de voorgestelde categorieën te klikken, zoals buitenkleding, broeken, jumpsuits, jurkjes of tops. Er is ook een aparte pagina met items die in uitverkoop zijn, en een blogpagina met verschillende relevante artikels. Ook als je kleding wilt personaliseren, vind je hiervoor de nodige informatie op de website. Volgens de informatie op de website kun je bij iELM rekenen op gratis verzending vanaf € 200 en retourneren binnen 14 dagen. Heb je een vraag, opmerking of klacht voor het team van iELM? Dan kun je in eerste instantie een kijkje nemen op de pagina met veelgestelde vragen. Als je ook daar de nodige informatie niet zou vinden, kun je telefonisch, per e-mail of via het formulier op de website contact opnemen met de klantenservice van dit bedrijf.

  Complimenten, klachten en tips voor iELM

  Ken je het aanbod van iELM en heb je ooit al een hoed, jurkje of topje bij dit bedrijf besteld? Grijp dan de kans om op deze pagina een informatieve review over iELM te schrijven. De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten van deze onderneming. Zo kun je onze bezoekers laten weten of je tevreden was over de kwaliteit, de verzending en de klantenservice van dit bedrijf. Of misschien heb je nog andere nuttige tips voor toekomstige klanten? Wij kijken alvast enthousiast uit naar jouw persoonlijk verslag. Tot slot kun je hier klikken als je benieuwd bent naar wat mensen zoal schrijven over gelijkaardige bedrijven. Wij wensen je alvast veel leesplezier toe!

  iELM
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over iELM

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is iELM een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over iELM. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is iELM actief?

  iELM is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van iELM gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.