100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

S
S. Lambrechts
Ik blijf echt verrast door alle leuke cadeaus waaruit ik kan kiezen bij IGP. Of het nu om grappige karikaturen, heerlijke taarten, mooie bloemen of leuke interieurdecoratie gaat, ze hebben echt all...Lees verder
M
M. Hardy
Ik heb al verschillende dingen besteld bij IGP en ik moet zeggen dat ik altijd tevreden ben geweest. Of het nu gaat om aangepaste producten of niet, ze zijn allemaal van goede kwaliteit. Het is gew...Lees verder
M
Marie
Oh my god, de spulletjes die ik besteld had waren zo vers en zagen er bijna hetzelfde uit als op de foto's op de website! Mijn enige suggestie is dat jullie een foto zouden moeten sturen naar ...Lees verder
F
Fleur Jacob
IGP is echt mijn go-to website als het gaat om cadeautjes voor mijn vrienden, familie en andere mensen. Wat ik echt leuk vind, is de geweldige selectie cadeauartikelen, de mogelijkheid tot personal...Lees verder
S
S. Verheyen
Het zou handig zijn als ik een specifiek tijdstip kon kiezen voor de levering in plaats van alleen maar een groot tijdvak te hebben. Het product zelf was echt van goede kwaliteit en kwam in dezelfd...Lees verder

Reviews (11)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  unieke cadeau-opties

  Ik blijf echt verrast door alle leuke cadeaus waaruit ik kan kiezen bij IGP. Of het nu om grappige karikaturen, heerlijke taarten, mooie bloemen of leuke interieurdecoratie gaat, ze hebben echt alles. Ik heb al verschillende cadeautjes gekocht voor mijn dierbaren en telkens zorgde dit voor veel lachende gezichten. IGP is echt onmisbaar geworden tijdens feestdagen en speciale momenten in mijn leven. Ik hoop dat deze positieve ervaring blijft duren. Dankjewel, IGP, voor alles wat je doet.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Diverse bestellingen

  Ik heb al verschillende dingen besteld bij IGP en ik moet zeggen dat ik altijd tevreden ben geweest. Of het nu gaat om aangepaste producten of niet, ze zijn allemaal van goede kwaliteit. Het is geweldig dat je gemakkelijk van alles kunt bestellen, of het nu gaat om boeketten, chocolaatjes, verjaardagscadeaus of gepersonaliseerde geschenken voor elke gelegenheid. En het beste deel is dat je sommige producten zelfs op dezelfde dag kunt laten leveren. Ik ben echt blij met hun diensten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Amaaaazing experience

  Oh my god, de spulletjes die ik besteld had waren zo vers en zagen er bijna hetzelfde uit als op de foto's op de website! Mijn enige suggestie is dat jullie een foto zouden moeten sturen naar de persoon die het cadeau heeft gestuurd, zodat we niet ongemakkelijk de ontvanger moeten vragen om foto's. Het kan echt gênant zijn om foto's te vragen aan iemand die misschien geen vriend of familielid is, het zou een collega kunnen zijn ofzo, snap je?


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  cadeaus, personalisatie, taarten, boeketten

  IGP is echt mijn go-to website als het gaat om cadeautjes voor mijn vrienden, familie en andere mensen. Wat ik echt leuk vind, is de geweldige selectie cadeauartikelen, de mogelijkheid tot personalisatie, de prachtige taarten en boeketten die ze aanbieden. En ze leveren ook nog eens altijd op tijd, wat voor mij echt cruciaal is. Ik bestel hier al twee of drie jaar en ben altijd super tevreden geweest. Keep up the good work!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  bloemen voor dezelfde dag levering

  Het zou handig zijn als ik een specifiek tijdstip kon kiezen voor de levering in plaats van alleen maar een groot tijdvak te hebben. Het product zelf was echt van goede kwaliteit en kwam in dezelfde staat aan als ik had gekozen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Boeket bloemen

  Ze leveren op dezelfde dag, wat echt handig is als je iets dringend nodig hebt of op een specifieke dag wil laten leveren. Ze doen ook hun best om het afgesproken tijdslot te respecteren. Dat is wel fijn. Maar eerlijk gezegd is de kwaliteit van de bloemen de laatste tijd wat minder geworden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  gepersonaliseerde producten

  Graag wil ik mijn waardering uiten voor de producten en de klantenservice van jullie bedrijf. Echt top op vlak van kwaliteit en tevredenheid van klanten. Ik heb wat gepersonaliseerde spullen besteld en ben heel blij met hoe ze eruit zien. Jullie tonen echt dat jullie de klanten waarderen en ervoor willen zorgen dat ze tevreden zijn met hun aankopen. Ik zou deze website zeker aanraden voor alle gepersonaliseerde producten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een uniek geschenk voor mijn moeder

  Tijdens mijn zoektocht naar een origineel cadeau voor mijn moeder, kwam ik een website tegen met zoveel keuzes. Alles verliep heel vlot, van het bestellen tot de levering. Mijn moeder heeft het cadeau nog niet uitgeprobeerd, maar ik wil toch mijn dank uitspreken voor de fantastische ervaring op de website en de duidelijke communicatie over de bestelling door de verkoper. Doe zo voort met het goede werk.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Besteld aardbei en chocolade taart

  Ik heb voor de allereerste keer besteld en moet zeggen dat het echt vlot en makkelijk was. Eerlijk gezegd had ik wat twijfels over de smaak aangezien het mijn eerste keer was, maar ik was echt aangenaam verrast. Beide taarten waren super lekker en smaakvol, en het uiterlijk mag er ook zeker zijn. Kortom, een geweldige ervaring!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bloemenboeket met een persoonlijk kaartje

  Ik vond de bloemen echt heel mooi en vers, het boeket was prachtig! Het kaartje had geen grammaticale fouten en werd op tijd geleverd zoals afgesproken. Het enige minpuntje was dat de app een beetje buggy was en de live tracking kon beter.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop cadeaus voor man

  Ik ben echt super blij met het product, de klantendienst en de snelle verzending. Ik had verjaardagscadeaus besteld voor mijn man en hij was echt verrast. Ik zal zeker in de toekomst opnieuw bestellen, je kan hen echt vertrouwen.


Anderen bekeken ook