ErvaringenSite

  Ervaringen IGP

  Voor de meeste mensen is het kopen van cadeautjes een helse opgave. Wat moet je in hemelsnaam tegenwoordig nog kopen voor iemand, terwijl de meeste mensen alles al hebben wat ze willen? IGP.com is India’s grootste cadeaubedrijf en het biedt een van de beste samengestelde collecties, verdeeld in meerdere categorieën. Maar wanneer we weten dat een product uit India komt, zorgt dat meteen voor een beetje onrust. Hoe zit het met de kwaliteit van het product? En wordt het ook wel op tijd geleverd? Je moet er wel op kunnen rekenen natuurlijk. Op onze vergelijkingssite ErvaringenSite.be kun je lezen hoe anderen over deze webshop denken. Wij vragen iedereen die onze website bezoekt om bij de bedrijven waar ze wel eens wat besteld hebben een persoonlijke review achter te laten. Hiermee kunt u anderen heel erg helpen! Helpt u ook mee van ErvaringenSite de beste en meest volledige vergelijkingssite van Nederland en België te maken? Zonder uw hulp kunnen wij niet!

  Over IGP
  IGP.com (voorheen bekend als IndianGiftsPortal.com) is India's grootste cadeaubedrijf. Deze webshop biedt een van de best samengestelde collecties aan giften en cadeaus. Het bedrijf heeft klanten in meer dan 100 landen en de mogelijkheid om geschenken te leveren aan meer dan 150 landen. IGP heeft de consumenten het allereerste cadeau-ontdekkingsplatform van India gebracht, waarmee een enorme sprong voorwaarts is gemaakt in het aanpakken van de cadeaubehoeftes van consumenten. IGP is de exclusieve Indiase partner van Interflora, 's werelds grootste bloemen cadeaubedrijf. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Mumbai en heeft meer dan 300 medewerkers in zijn kantoren in Mumbai, Delhi, Bangalore, Hyderabad, Kolkata, Lucknow, Jaipur, Pune, Singapore en Californië. IGP is erkend als een van de snelstgroeiende bedrijven in India met een omzet in FY 2020 van meer dan 30 miljoen dollar.

  Producten en Diensten van IGP
  Bij IGP vind je cadeautjes voor iedere gelegenheid. Vaderdag, Valentijnsdag, kerstmis, merchandise voor festivals, verjaardagsgeschenken voor jong en oud, zakelijke geschenken, verse bloemen, kaarten, taarten, planten, gastronomische gerechten en gepersonaliseerde producten. Om het overzicht niet kwijt te raken is alles ingedeeld in verschillende categorieën. De website is alleen in de Engelse taal beschikbaar, maar de valuta kan weergegeven worden in Euro. Wanneer je iets wilt bestellen dien je je in te schrijven. Vervolgens kan je aan te geven waar het product heengestuurd dient te worden en de datum dat je het wilt ontvangen. Na betaling krijgt de consument een track code, waarmee je zelf in de gaten kunt houden waar je bestelling is. In sommige gevallen is het mogelijk om het cadeau nog dezelfde dag te laten bezorgen. Er zijn niet veel verschillende betalingsmogelijkheden, maar gelukkig worden VISA en Mastercard wel geaccepteerd.

  Complimenten, Klachten en Tips over IGP
  Vooral bij bedrijven in het buitenland lopen de consumenten een risico; wat doe je als je ontevreden bent over de kwaliteit van het product? En voor de levering van cadeautjes is het natuurlijk heel belangrijk dat het pakje onbeschadigd, zonder rekening en op tijd op het juiste adres wordt bezorgd. Heeft u wel eens een cadeautje voor iemand bij IGP gekocht? Of voor uzelf? Wij horen graag van u hoe u dit heeft ervaren. Wilt u een review achterlaten? Dat zouden wij zeer appreciëren!


  buying my DREAM wardrobe! (online shop with me)

  IGP
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over IGP

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is IGP een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over IGP. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is IGP actief?

  IGP is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest, Persoonlijke verzorging, Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van IGP gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.