IGP

Alle reviews

IGP

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Inktwereld merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Inktwereld
1 reviews

Moet je voor persoonlijke of professionele doeleinden documenten printen en wil je graag weten waar je online printerinkt kunt kopen? Dan zou het a...

Disposables.bio merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Disposables.bio
1 reviews

In de huidige tijd wordt men zich gelukkig steeds meer bewust van het feit dat we goed moeten zorgen voor de omgeving waarin wij leven. Het gebruik...

Printwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Printwinkel
1 reviews

Printers zijn vandaag de dag niet meer uit ons bestaan weg te denken. Even snel een document uitprinten, in zwart/wit of kleur. En dan blijken bijv...

HEMA merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
HEMA
1 reviews

HEMA: wie kent deze winkel niet? De HEMA is een van de bekendste warenhuisketens en verkoopt zowel food als non-food.Over HEMA Ooit wel eens naged...

IGP

Voor de meeste mensen is het kopen van cadeautjes een helse opgave. Wat moet je in hemelsnaam tegenwoordig nog kopen voor iemand, terwijl de meeste mensen alles al hebben wat ze willen? IGP.com is India’s grootste cadeaubedrijf en het biedt een van de beste samengestelde collecties, verdeeld in meerdere categorieën. Maar wanneer we weten dat een product uit India komt, zorgt dat meteen voor een beetje onrust. Hoe zit het met de kwaliteit van het product? En wordt het ook wel op tijd geleverd? Je moet er wel op kunnen rekenen natuurlijk. Op onze vergelijkingssite ErvaringenSite kun je lezen hoe anderen over deze webshop denken. Wij vragen iedereen die onze website bezoekt om bij de bedrijven waar ze wel eens wat besteld hebben een persoonlijke review achter te laten. Hiermee kunt u anderen heel erg helpen! Helpt u ook mee van ErvaringenSite de beste en meest volledige vergelijkingssite van Nederland en België te maken? Zonder uw hulp kunnen wij niet!

Over IGP
IGP.com (voorheen bekend als IndianGiftsPortal.com) is India's grootste cadeaubedrijf. Deze webshop biedt een van de best samengestelde collecties aan giften en cadeaus. Het bedrijf heeft klanten in meer dan 100 landen en de mogelijkheid om geschenken te leveren aan meer dan 150 landen. IGP heeft de consumenten het allereerste cadeau-ontdekkingsplatform van India gebracht, waarmee een enorme sprong voorwaarts is gemaakt in het aanpakken van de cadeaubehoeftes van consumenten. IGP is de exclusieve Indiase partner van Interflora, 's werelds grootste bloemen cadeaubedrijf. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Mumbai en heeft meer dan 300 medewerkers in zijn kantoren in Mumbai, Delhi, Bangalore, Hyderabad, Kolkata, Lucknow, Jaipur, Pune, Singapore en Californië. IGP is erkend als een van de snelstgroeiende bedrijven in India met een omzet in FY 2020 van meer dan 30 miljoen dollar. 

Producten en Diensten van IGP
Bij IGP vind je cadeautjes voor iedere gelegenheid.  Vaderdag, Valentijnsdag, kerstmis, merchandise voor festivals, verjaardagsgeschenken voor jong en oud, zakelijke geschenken, verse bloemen, kaarten, taarten, planten, gastronomische gerechten en gepersonaliseerde producten. Om het overzicht niet kwijt te raken is alles ingedeeld in verschillende categorieën. De website is alleen in de Engelse taal beschikbaar, maar de valuta kan weergegeven worden in Euro. Wanneer je iets wilt bestellen dien je je in te schrijven. Vervolgens kan je aan te geven waar het product heengestuurd dient te worden en de datum dat je het wilt ontvangen. Na betaling krijgt de consument een track code, waarmee je zelf in de gaten kunt houden waar je bestelling is. In sommige gevallen is het mogelijk om het cadeau nog dezelfde dag te laten bezorgen. Er zijn niet veel verschillende betalingsmogelijkheden, maar gelukkig worden VISA en Mastercard wel geaccepteerd.

Complimenten, Klachten en Tips over IGP
Vooral bij bedrijven in het buitenland lopen de consumenten een risico; wat doe je als je ontevreden bent over de kwaliteit van het product? En voor de levering van cadeautjes is het natuurlijk heel belangrijk dat het pakje onbeschadigd, zonder rekening en op tijd op het juiste adres wordt bezorgd. Heeft u wel eens een cadeautje voor iemand bij IGP gekocht? Of voor uzelf? Wij horen graag van u hoe u dit heeft ervaren. Wilt u een review achterlaten? Dat zouden wij zeer appreciëren!