ErvaringenSite

  Ervaringen iHerb

  Een belangrijk aspect van een gelukkig leven is je gezondheid. Je kunt hiervoor een heleboel zaken doen, zoals een goed dieet, een actieve levensstijl, enzovoort. Maar dat is niet altijd even makkelijk voor iedereen, vooral niet in deze hectische tijden. En dan kun je natuurlijk wat supplementen gebruiken, om die kleine hiaten in je leven op te vullen. Bij iHerb kun je dergelijke dingen online aankopen, dus lees hier op Ervaringensite eerst eens goed door wat klanten van dit bedrijf te zeggen hebben. Wat is de algemene mening over iHerb? Is iedereen tevreden, of net niet? Hieruit kun je zeer veel leren, dus lees zeker verder.

  Over iHerb
  iHerb is een internationaal supplementenbedrijf en bestaat reeds sinds 1996. Het bedrijf verzendt hun pakketjes vanuit meerdere distributiecenters in de Verenigde Staten en Azië. iHerb garandeert klanten dat alle producten worden opgeslagen en verzonden alleen door hen, niet door derde partijen. Dat betekent dat ze mensen ervan kunnen verzekeren dat hun distributiecenters over airconditioning en hoogstaande hygiëne beschikken. Je kunt iHerb 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereiken per e-mail, en via live chat kun je bij hen terecht van 10:00 uur tot 18:00 uur door de week. Een contactformulier is ook beschikbaar. Wat betreft social media is iHerb actief op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram.

  Producten en diensten van iHerb
  Bij iHerb kun je terecht voor allerlei supplementen, vitamines en natuurlijke gezondheidsproducten. Dit gaat dan van Calcium, Fiber, Fish Oil, Garlic, Plant Based Protein en Magnesium tot maaltijdvervangers, speciale soorten rijst, multivitamines, enzovoort. Ook zijn er sportsupplementen te koop, denk aan BCAA, Creatine, Whey Protein en sports bars. Wat betreft schoonheidsproducten kun je make-up vinden moisturizers, crèmes, face masks, enzovoort. Ook voor je baby en huisdieren zijn er artikelen te koop. Tot slot kun je er nog allerlei badproducten aanschaffen, zeep, lotion, haarverzorging, noem het maar op.

  Al deze producten komen van bekende merken zoals K-Beauty, Mad Hippie, Muscletech, Sambucol, Vitables en Carlson Labs. Hou er rekening mee dat dergelijke producten niet zijn geëvalueerd door de Amerikaanse Food and Drug Administration, en dat ze niet als doel hebben om ziektes te voorkomen, op te sporen, te behandelen of zelfs te genezen. Je kunt een speciale iHerb app downloaden om je shopping makkelijker te maken. Deze is beschikbaar via de Apple App store en op Google Play. iHerb geeft aan klanten de mogelijkheid om spaarpunten te verzamelen, dat kun je doen door reviews te schrijven over je aankopen, vragen of de producten te beantwoorden, of aan mond-tot-mondreclame te doen.

  Klachten, complimenten en tips voor iHerb
  Wanneer je een product hebt aangekocht bij iHerb, horen wij hier op ErvaringenSite graag wat jij daarvan denkt. Is het volledig naar smaak, heeft het een positieve invloed gehad op je leven? Schrijf dan zeker een review en informeer andere mensen uitvoerig over jouw ervaringen met iHerb. Hieruit kunnen zij dan opmaken of dit bedrijf te vertrouwen is of niet. Heb je een klacht, laat dan weten waarom. Wil je een complimentje geven? Dat is zeker nog zo leuk, laat je mening horen.

  How to Make a WordPress Online Store - (Step by Step)

  iHerb
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over iHerb

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is iHerb een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over iHerb. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is iHerb actief?

  iHerb is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van iHerb gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.