ErvaringenSite

  Ervaringen Intergard

  De ene webshop is de andere niet. We kennen allemaal wel iemand die iets op het internet heeft besteld en wat uitliep op een teleurstelling. Soms kunnen we erom lachen, maar wanneer het gaat om oplichting wordt het al snel minder leuk. De teleurstelling en de frustratie van het terugsturen, een klacht indienen en je geld terug krijgen kan iemand tot waanzin drijven. En nu de maatschappij aan veranderen is en de Consumentenbonden hun macht verloren lijken te hebben, schieten de vergelijkings- en beoordelingssites als spinnen op het web. Maar wat heb je aan een reviewsite wanneer je weet dat de reviews geschreven worden door professionele schrijvers en gecontroleerd worden door de bedrijven die beoordeeld worden? Niets. Daarom hebben wij ErvaringenSite.be voor u opgezet. Laat ook uw persoonlijke review achter en help mee om van deze site de beste en meest volledige reviewsite van het web te maken.

  Over Intergard
  Intergard is een milieubewust online tuinwarenhuis en groothandelaar van verschillende tuinartikelen. Het bedrijf werkt met fabrikanten en leveranciers van over de hele wereld. Doordat ze naast hun online shop ook een grote functie hebben als groothandel aan verschillende shops in Nederland en vanuit die positie ook goederen exporteren naar het buitenland kunnen ze de prijzen van de webshop redelijk laag houden. Het hele assortiment wat op de website geadverteerd wordt is direct leverbaar. Het bedrijf is gevestigd in Wierden en is telefonisch en per email bereikbaar. De leveringsvoorwaarden en betalingsmogelijkheden staan duidelijk op de website weergegeven.

  Producten en Diensten van Intergard
  Bij de webshop Intergard staat alles te koop voor in de tuin en andere buitenruimten. Ze verkopen sierbestrating, kunststof grasmatten, speeltoestellen, houtverbinders, kliko ombouwen, tuinkassen, picknick tafels, tuinhekken en barbecues en nog heel veel andere producten die niet zullen misstaan in uw huis, tuin, of vakantiehuis. De producten zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en worden geleverd met de normale fabrieksgarantie. Uiteraard is er ook een sale gedeelte op de website, waar de kortingen soms oplopen tot wel 50% van de originele prijs. De levertijd is in de meeste gevallen binnen 3 werkdagen en er is een niet goed, geld terug garantie waarbij de meeste producten dertig dagen op zicht mogen worden gehouden.

  Complimenten, Klachten en Tips over Intergard
  Bij websites zoals de onze draait het allemaal om de reviews. Natuurlijk zijn reviews persoonlijke ervaringen en wat de een goed vind, kan voor de ander een totale ramp betekenen, en ieder bedrijf heeft wel eens een slechte dag waarbij iets fout gaat. Daarom zijn er inmiddels heel veel review sites op het internet te vinden. Vaak kunt u een hoop van de achtergelaten reviews leren. De eerste stap naar objectieve informatie is om te bekijken waar de reviews vandaan komen. Betaalde reviews zijn meestal niet gebaseerd op ervaringen, maar zijn meer bedoeld als betaalde promote. Eerlijke beoordelingen zijn belangrijk om oplichting en teleurstellingen te voorkomen. Help mee om van onze website een succes te maken. Zodra u een bedrijf op onze site ziet waar u ervaring mee heeft, zouden wij u willen verzoeken om uw persoonlijke review achter te laten Hoe meer reviews, des te beter.

  Top 10 INEXPENSIVE Places to Shop Online pt. 2

  Intergard
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Intergard

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Intergard een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Intergard. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Intergard actief?

  Intergard is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Intergard gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.