ErvaringenSite

  Ervaringen Intermix

  Intermix is een sterk samengestelde, omni-channel retailer die zich vooral richt op het verkopen van dames mode. Het bedrijf bestaat uit 31 fysieke winkels met hyper gelokaliseerde assortimenten en een snel groeiend e-commerce kanaal. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Intermix lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het mode bedrijf achterlaten. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus ook nooit voor onverwachtse verrassingen te staan.

  Over Intermix

  Intermix werd als bedrijf opgericht in het jaar 1993 door Khajak Keledijan en Haro Keledijan. Het bedrijf bleef echter niet mega lang in hun handen, in 2010 verkochten Khajak Keledijan en Haro Keledijan het bedrijf namelijk aan Gap voor een prijs van honderd en dertig miljoen dollar. Op 21 mei 2021 werd het bedrijf Intermix overgenomen door Altamont Capital Partners. Dit bedrijf is een private equity firma met bijna drie miljard dollar in beheerde activa. Intermix is dus zeker weten wel in goede handen bij het bedrijf Altamont Capital Partners.

  Producten en diensten van Intermix
  Het merk Intermix staat bekend om zijn samenstelling, waarbij elk seizoen weer de meest gewilde stijlen worden bewerkt van een mix van gevestigde en opkomende ontwerpers zoals bijvoorbeeld Isabel Marant, Balmain, Ulla Johnson, Zimmermann, AGOLDE, Sika, Acne, Nanushka en nog veel meer. Naast bekende ontwerpers heeft Intermix ook een eigen collectie: INTERMIX Collectie. Deze lijn is in eigen huis ontworpen en dient als dagelijkse benodigdheden om te worden gestyled met trendy, statement items. Met een derde van het assortiment van het bedrijf exclusief voor merken, levert Intermix een zeer gepersonaliseerde winkel ervaring die ook nog eens wordt aangevuld met persoonlijke stylisten die online en in de winkel beschikbaar zijn om één-op-één met klanten te werken om looks te creëren die mode leuk, gemakkelijk, moeiteloos en chique maken.

  Naast het verkopen van dames mode gebruikt Intermix haar retailplatform ook nog eens om te pleiten voor en gesprekken te bevorderen over empowerment van vrouwen, diversiteit en inclusiviteit, en duurzaamheid. In het kader van hun "Fashion for a better future" initiatief. In hun maandelijkse serie, In Conversation with Women, komen deze onderwerpen tot leven door de gedeelde ervaring van inspirerende vrouwen. Klachten over het bedrijf kunt u bij het bedrijf zelf indienen via de e-mail of over de telefoon.

  online shop with me!

  Aanbevelingen, klachten en tips over Intermix

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Intermix? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Intermix op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Intermix vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Intermix of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het bedrijf Intermix nu achter.

  Intermix
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Intermix

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Intermix een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Intermix. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Intermix actief?

  Intermix is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Intermix gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.