ErvaringenSite

  Ervaringen JACK & JONES

  Wie wil nou geen kledingkast vol met leuke kleding? De juiste kleding vinden is echter soms nogal een uitdaging. Het zit niet lekker, gaat snel kapot of is gewoon net niet helemaal je stijl. Wie weet voldoet JACK & JONES wel aan je verwachtingen. Maar wat voor een kwaliteit spijkerbroeken zul je van dit merk kunnen verwachten? Zal die sportkleding echt lekker genoeg zitten? Hoe warm zullen die sweatshirts zijn? Zal het lang duren voor de bezorgservice van JACK & JONES je nieuwe slim fit jeans bij je thuis heeft afgeleverd? En hoe zal de klantenservice van JACK & JONES op je reageren als je ze om wat voor reden dan ook benaderd? Hierop kunnen alleen huidige en voormalige klanten van JACK & JONES antwoord geven. Lees hun reviews om een indruk te krijgen van hoe JACK & JONES nou echt werkt. Hun ervaringen, meningen, beoordelingen en cijfers kunnen je laten zien wat je van JACK & JONES kunt verwachten.

  Over JACK & JONES

  JACK & JONES is een kledingwinkel die kleding verkoopt. Ze richten zich hierbij vooral op denim. Dit was ook waar de oprichters oorspronkelijk mee begonnen zijn. Meer dan 25 jaar geleden kwam een stel jongens namelijk met het idee om een collectie jeans op de markt te brengen. Ze hadden (en hebben) een ongekende passie voor dit spijkermateriaal en hun doel was vanaf het begin al om de wereld te veroveren. Ze vinden zichzelf meer dan alleen een merk. Helemaal nu ze meer mensen aan hun team hebben toegevoegd zijn ze een brotherhood, een universum.

  De Brothers of Denim heetten je welkom.

  De producten van JACK & JONES

  De denim jeans waarmee ze oorspronkelijk zijn begonnen zijn er nog steeds. Ze hebben alleen hun assortiment wat uitgebreid. Er zijn regular fit jeans, tapered fit jeans, slim fit jeans, skinny fit jeans, comfort fit jeans en nog veel meer. Behalve spijkerbroeken hebben ze ook een selectie andere kleding. Hieronder vallen broeken, T-shirts, jassen, sweatshirts, broeken en shorts. Ook is er een afdeling schoenen met daarin nette schoenen, sneakers, casual schoenen, sandalen en laarzen. En in hun sectie accessoires vind je petten, riemen, sjaals, zonnebrillen, mutsen, stropdassen en tassen. Vergeet niet om even bij hun sale te kijken voor leuke kortingen.


  Diensten van JACK & JONES

  De denim jeans en andere kleding van JACK & JONES kan gemakkelijk online worden besteld. Er is een speciale JACK & JONES bezorgservice die zo snel mogelijk zal proberen om jouw nieuwe sweater of T-shirt naar je op te sturen. Ook heeft JACK & JONES een klantenservice die je bij kan staan als je wat hulp nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor JACK & JONES

  Heb jij al een broek of ander kledingstuk van JACK & JONES in de kast hangen? Dan ben jij één van de beste personen om ons over jouw ervaring met JACK & JONES te vertellen. Hoe goed is de kwaliteit van die slim fit jeans nou eigenlijk? Gaan die T-shirts wel lang genoed mee? En wat is er te vertellen over de bezorgservice en klantenservice van JACK & JONES? Schrijf je eigen JACK & JONES review en laat het ons weten.

  JACK & JONES
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over JACK & JONES

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is JACK & JONES een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over JACK & JONES. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is JACK & JONES actief?

  JACK & JONES is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van JACK & JONES gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.