ErvaringenSite

  Ervaringen Kappa

  Over smaak valt gelukkig niet te twisten en dat is waarschijnlijk ook waarom er zoveel kledingmerken en stijlen verkrijgbaar zijn. Je hebt een enorme keuze als je op internet op zoek gaat naar kleding en schoenen. Om een beetje wegwijs te worden uit al die verschillende aanbieders kun je het beste naar de mening van andere klanten luisteren, zij weten tenslotte uit eigen ervaring hoe online shop werken. Zij vertellen je er meer over in hun reviews die zij op onze website publiceren. Op die manier kun jij precies zien hoe online shops gewaardeerd worden en welke kwaliteit en service ze leveren. Zo hoef je je nooit meer af te vragen hoe het zit met een webshop die je nog niet kent. Het enige dat je namelijk hoeft te doen is de reviews over die shops lezen en je weet gelijk of het verstandig is de aangeboden producten te bestellen of niet.

  Over Kappa

  Wist je dat John Lennon aan de basis stond van het succes van het kledingmerk Kappa? Het merk werd al in 1956 opgericht en begon als producent van sokken en ondergoed. Pas toen de kleinzoon Maurizio van oprichter Abrama Vitale in 1968 zag hoe John Lennon een militair t-shirt van een overleden oorlogsveteraan droeg begon het verhaal van Kappa pas echt. De toen 23 Maurizio verfde een partij van duizenden niet verkochte t-shirts groen en plakte er een militaire ster op. Het was de geboorte van het merk Robe di Kappa. De kleding werd ontzettend populair bij jongeren wat ook kwam hoor het logo van het zittende koppeltje wat liet zien dat deze kleding zowel voor mannen als vrouwen was. In de jaren 70 werd een sportcollectie ontwikkeld die simpelweg Kappa heette. Kleding van het merk werd uiteindelijk zelfs gedragen door Juventus F.C. en het Amerikaanse hardloopteam op de Olympische Spelen van 1984. Het merk is sindsdien een merk met wereldwijd succes.

  Online Shopping Advice

  De producten van Kappa

  Bij het van oorsprong Italiaanse merk vind je kleding en schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen. Er wordt authentieke kleding en streetwear in diverse kleuren en maten verkocht net zoals sportkleding voor teams. Ook kun je er terecht voor outfits van je favoriete voetbal- of rugbyteam zoals het voetbaltenue van AS Monaco of het rugby pak van FC Grenoble. De online shop van het merk is overzichtelijk ingedeeld en kortingen en aanbiedingen zijn duidelijk te zien. Als nieuw klant krijg je een speciale korting van 10% die automatisch van toepassing is op het moment dat je jouw bestelling gaat betalen. Dat doe je overigens makkelijk en veilig met PayPal of creditcard.

  Reviews over Kappa

  Ben jij ook een echte fan van het merk met het bekende logo en bestel je regelmatig kleding? Of is jouw ervaring met de online shop van Kappa minder prettig geweest? Laat ons weten wat jij er van vind! Je kunt heel gemakkelijk een review op onze website schrijven waarin je omschrijft wat jij beleefd hebt. Op die manier maak je het voor nieuwe klanten makkelijker om meer te weten te komen over de geleverde producten en de service die je hier krijgt. Je kunt de plus- en minpunten in je eigen woorden in jouw beoordeling vermelden. Laat bijvoorbeeld weten hoe het zit met de levertijden, de afhandeling van klachten etc. Nieuwe klanten zullen je bij voorbaat danken voor de ervaring die je met hen deelt.

  Kappa
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kappa

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Kappa een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Kappa. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kappa actief?

  Kappa is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kappa gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.