Karpet 24

Alle reviews

Karpet 24

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Loungeset.be
1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Lampentotaal
2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Dekoria
1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

Karpet 24

Al sinds 2006 zijn ze een gevestigde naam in de carpet branche. In die tijd zijn ze gegroeid tot een specialist in tapijten en alles wat daarbij kijken komt. Online ontwikkelen ze zich ook verder, zo wordt uw bestelling wanneer de order voor 16:00 is geplaatst, dezelfde dag nog opgestuurd. Dit is natuurlijk wel onder de voorwaarde dat het op voorraad is. Tijdens het hele proces van de levering wordt u op de hoogte gehouden door Karpet24, zodat u niet voor verrassingen zult komen te staan. Bekijk op ErvaringenSite verschillende reviews van klanten om zo een beter beeld te krijgen bij winkels.

Over Karpet 24
Wanneer u op zoek bent naar vloerkleden, kunt u bij Karpet 24 dit soort producten aanschaffen. Hier kunt u vloerkleden en karpet met verschillende kwaliteit en prijsverhoudingen vinden. Ze verkopen hoogpolige, maar ook laagpolige tapijten. Dit alles wordt geleverd zonder de verzendkosten, de verzendkosten zijn namelijk volledig vrij van kosten. De rekening kan achteraf betaald worden. Als het product niet aan uw wensen voldoet, is het mogelijk om de aankoop tot veertien dagen later nog retour te zenden. Alles dat u hier kunt bestellen kan zowel in Nederland als in België geleverd worden.

Achtergrond van de branche
Het was niet altijd de traditie om een tapijt op de grond te leggen, zo werd het vroeger vaker voor de sier aan een muur gehangen of het werd op een tafel gelegd. Tapijten werden dan ook meer als kunst gezien, dit kwam mede door de kostbare prijs ervan. Ieder tapijt moest namelijk met de hand geweven worden, de komst van machinale productie had dan ook een grote invloed op de prijs. Sindsdien heeft de productie van tapijten een grote ontwikkeling doorgemaakt, waardoor ze tegenwoordig heel goed geschikt zijn om als vloerkleden te gebruiken.

Een review achterlaten
Heeft u een nieuwe vloer in huis gehaald? Dan kunt hier een review over karpet24 achterlaten. Niet alleen kunt u een review achterlaten, u bent ook van harte welkom om de ervaringen van vele anderen die u zijn voorgegaan te lezen. De ervaringen van anderen kunnen een belangrijke bijdrage zijn bij de zoektocht naar een nieuwe aankoop. Dat geldt tevens voor klachten, die kunt u hier ook melden, tenzij u ze liever bij het bedrijf zelf meldt.

Een negatieve of positieve review is ook belangrijk
Telefonisch of per mail contact is eveneens heel goed mogelijk met het bedrijf. Ze staan open voor al uw vragen, maar ook voor eventuele klachten en/of opmerkingen. Bij negatieve reviews is het van groot belang om dit kenbaar te maken, hier kunnen anderen namelijk van leren en zo kan het bedrijf zichzelf verbeteren in de toekomst. Dus wat u er ook van vindt, laat nu hier een review achter en help zo anderen met hun keuze om een nieuw tapijt te kopen.