ErvaringenSite

  Ervaringen Karpet 24

  Al sinds 2006 zijn ze een gevestigde naam in de carpet branche. In die tijd zijn ze gegroeid tot een specialist in tapijten en alles wat daarbij kijken komt. Online ontwikkelen ze zich ook verder, zo wordt uw bestelling wanneer de order voor 16:00 is geplaatst, dezelfde dag nog opgestuurd. Dit is natuurlijk wel onder de voorwaarde dat het op voorraad is. Tijdens het hele proces van de levering wordt u op de hoogte gehouden door Karpet24, zodat u niet voor verrassingen zult komen te staan. Bekijk op ErvaringenSite verschillende reviews van klanten om zo een beter beeld te krijgen bij winkels.

  Over Karpet 24

  Wanneer u op zoek bent naar vloerkleden, kunt u bij Karpet 24 dit soort producten aanschaffen. Hier kunt u vloerkleden en karpet met verschillende kwaliteit en prijsverhoudingen vinden. Ze verkopen hoogpolige, maar ook laagpolige tapijten. Dit alles wordt geleverd zonder de verzendkosten, de verzendkosten zijn namelijk volledig vrij van kosten. De rekening kan achteraf betaald worden. Als het product niet aan uw wensen voldoet, is het mogelijk om de aankoop tot veertien dagen later nog retour te zenden. Alles dat u hier kunt bestellen kan zowel in Nederland als in België geleverd worden.

  buying my DREAM wardrobe + online shop with me :)

  Achtergrond van de branche

  Het was niet altijd de traditie om een tapijt op de grond te leggen, zo werd het vroeger vaker voor de sier aan een muur gehangen of het werd op een tafel gelegd. Tapijten werden dan ook meer als kunst gezien, dit kwam mede door de kostbare prijs ervan. Ieder tapijt moest namelijk met de hand geweven worden, de komst van machinale productie had dan ook een grote invloed op de prijs. Sindsdien heeft de productie van tapijten een grote ontwikkeling doorgemaakt, waardoor ze tegenwoordig heel goed geschikt zijn om als vloerkleden te gebruiken.

  Een review achterlaten

  Heeft u een nieuwe vloer in huis gehaald? Dan kunt hier een review over karpet24 achterlaten. Niet alleen kunt u een review achterlaten, u bent ook van harte welkom om de ervaringen van vele anderen die u zijn voorgegaan te lezen. De ervaringen van anderen kunnen een belangrijke bijdrage zijn bij de zoektocht naar een nieuwe aankoop. Dat geldt tevens voor klachten, die kunt u hier ook melden, tenzij u ze liever bij het bedrijf zelf meldt.

  Een negatieve of positieve review is ook belangrijk

  Telefonisch of per mail contact is eveneens heel goed mogelijk met het bedrijf. Ze staan open voor al uw vragen, maar ook voor eventuele klachten en/of opmerkingen. Bij negatieve reviews is het van groot belang om dit kenbaar te maken, hier kunnen anderen namelijk van leren en zo kan het bedrijf zichzelf verbeteren in de toekomst. Dus wat u er ook van vindt, laat nu hier een review achter en help zo anderen met hun keuze om een nieuw tapijt te kopen.

  Karpet 24
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Karpet 24

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Karpet 24 een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Karpet 24. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Karpet 24 actief?

  Karpet 24 is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Karpet 24 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.