ErvaringenSite

  Ervaringen Kennel & Schmenger

  Ben jij dol op schoenen? Van sneakers, laarzen en sandalen tot aan pumps en instappers. Wellicht is Kennel & Schmenger dan wel een interessant bedrijf/merk voor jou. Dit bedrijf produceert namelijk schoenen die behoren tot het premium segment. Maar hoe weet je nou of de producten van Kennel & Schmenger daadwerkelijk van hoge kwaliteit zijn? En wat je van de klantenservice van het bedrijf kunt verwachten? Op ErvaringenSite hebben wij reviews en beoordelingen over het bedrijf van voorgaande klanten voor jou verzameld zodat jij alvast een eerste indruk van het bedrijf kunt opdoen. En dat is nog niet alles, want op deze website kun je nog veel meer reviews en beoordelingen over andere bedrijven in diverse sectoren vinden. Heb jij zelf wel eens sneakers of pumps van Kennel & Schmenger gekocht? Vergeet dan niet om jouw mening over het bedrijf op deze pagina achter te laten!

  Over Kennel & Schmenger

  Kennel & Schmenger is in 1918 opgericht door Fritz Kennel. Tot 1950 stond het bedrijf bekend als ZUKUNFT Schufabrik, maar in augustus datzelfde jaar werd Albert Schmenger de nieuwe leider van het bedrijf. In 1961 kwam Klaus Kennel, de kleinzoon van Fritz Kennel, ook in het bedrijf werken.

  Vandaag de dag is Andreas Klautzsch de leider van het bedrijf. Hij streeft er o.a. naar om het modegerichte premium label verder te ontwikkelen. Daarna werd in 2008 de eerste concept store van Kennel & Schmenger geopend. Nu kunnen klanten de producten van Kennel & Schmenger bekijken en kopen in één van de concept stores. Zo vind je een Kennel & Schmenger concept store in Frankfurt, Aachen, München (concept store en shop-in-shop), Hamburg, Salzburg, Konstanz, Düsseldorf, Freiburg, Mainz, Trier, Nürnberg en Wiesbaden.

  24 hour Online Shopping Challenge

  De producten en diensten van Kennel & Schmenger

  Het merk produceert en verkoopt verschillende soorten schoenen. Denk aan pumps, sandalen, sneakers, laarzen en instappers. Op de website van Kennel & Schmenger vind je lookbooks voor het eerstvolgende seizoen, zodat je alvast inspiratie kunt opdoen.

  Heb jij een vraag voor het bedrijf? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Kennel & Schmenger door het contactformulier op de website in te vullen of te bellen naar +49 (0) 6331 5086555. Houd er rekening mee dat de telefonische klantenservice alleen bereikbaar is op werkdagen van 09:00 tot 16:00.

  Indien je graag op de hoogte wilt worden gehouden van updates van het bedrijf, kun je je inschrijven voor de online nieuwsbrief of het bedrijf volgen op de social media kanalen Facebook en Instagram.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Kennel & Schmenger

  Heb jij wel eens pumps, laarzen of sneakers van Kennel & Schmenger gekocht? Dan horen wij graag wat jouw ervaring met dit bedrijf is. Was jij tevreden met jouw producten van Kennel & Schmenger? Wat is de kwaliteit van de producten van Kennel & Schmenger? En hoe heb jij het contact met de klantenservice van Kennel & Schmenger ervaren? Laat jouw review over Kennel & Schmenger achter op deze pagina en laat ons en de andere bezoekers van ErvaringenSite jouw mening over dit bedrijf/merk weten!

  Kennel & Schmenger
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kennel & Schmenger

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Kennel & Schmenger een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Kennel & Schmenger. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kennel & Schmenger actief?

  Kennel & Schmenger is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kennel & Schmenger gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.