ErvaringenSite

  Ervaringen Kipling

  Kipling is een internationaal merk dat vooral bekend staat om de verkoop van hun hand- en boekentassen. Het is van oorsprong een Belgisch bedrijf dat nu in handen is van een Amerikaanse corperatie. Het bedrijf verkoopt hun tassen inmiddels in meer dan tachtig landen over de hele wereld. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Kipling lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent.

  Over Kipling

  Kipling werd opgericht in het jaar 1987 in België door drie Europese ondernemers. Het bedrijf werd overgenomen door het Amerikaanse bedrijf VF Corporation in het jaar 2004. Inmiddels is het bedrijf een echt internationaal merk wat actief is in meer dan tachtig landen over de hele wereld. Op dit moment hebben zij iets meer dan twee honderd mensen in dienst en bevindt hun hoofdkantoor zich in Bornem. Kipling stelt zelf dat zij zich hebben gevestigd als een wereldwijd merk voor tassen door een zorgeloze geest te belichamen en door te pionieren met het gebruik van het kenmerkende crinkle-nylon in expressieve kleuren en patronen. Het bedrijf onderscheidt zich van andere soortgelijke bedrijven door ook duurzame tassen te ontwerpen en te verkopen. Uw gekochte tas is dan ook goed voor het milieu.

  Was braucht man für einen Online-Shop? | WERDE DEIN EIGENER CHEF Folge 2

  Producten en diensten van Kipling

  Het bedrijf heeft als mantra "Live Light". Zij maken lichtgewicht tassen met kwaliteitsmaterialen die het mogelijk maken om nieuwe plekken te ontdekken. Het bedrijf stelt dat hun mantra een positieve kijk op het leven ondersteunt. Het bedrijf staat vooral bekend om hun lichtgewicht crinkly-nylon tassen in expressieve kleuren en patronen. Doordat de tassen lichtgewicht zijn kunt u ze overal mee naar toe nemen en kunt u ze zo zwaar maken als u zelf wil.

  Kipling zet zich ook nog eens honderd procent in om een stap naar duurzaamheid te maken in een wereld die daarom vraagt. Dit doen zij voornamelijk door designs te herontwerpen, materiaal te herbekijken, energie te hergebruiken en opnieuw verbinding te maken met mensen en de planeet. Bij het maken van hun producten geven zij de voorkeur aan tijdloze ontwerpen en compromisloze kwaliteit. Alle tasvoeringen zijn dan ook gedeeltelijk gemaakt uit gerecyclede plastic flessen.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Kipling

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Kipling? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Kipling op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Kipling vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Kipling of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Belgische bedrijf Kipling nu achter.

  .

  Kipling
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kipling

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Kipling een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Kipling. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kipling actief?

  Kipling is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kipling gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.