ErvaringenSite

  Ervaringen Krant

  Er zijn tegenwoordig vele manieren om het dagelijkse nieuws te volgen. Om klanten zoals jij aan zich te binden bieden krantenuitgevers en mediabedrijven daarom diverse acties en abonnementen om je als abonnee te verwelkomen. Die acties zien er op het eerste oog bijna altijd aantrekkelijk uit maar hoe zit het nu echt met zulke aanbiedingen? Hoe betrouwbaar zijn de diverse sites en hoe makkelijk zijn abonnementen weer op te zeggen? Kom er direct meer over te weten door de reviews van andere klanten op onze website te lezen. Zij beschrijven hun ervaringen met de diverse media-uitgeverijen zodat jij zonder veel moeite te weten komt wat je te wachten staat. Op die manier kun je jezelf veel narigheid besparen omdat je niet verstrikt zult raken in valse beloftes of lastig op te zeggen abonnementen.

  Over Krant.be

  Via deze site kun je een proefabonnement afsluiten op de Belgische krant Het Laatste Nieuws. Deze krant wordt uitgegeven door DPG Media uit Antwerpen. Je kunt via deze webite kiezen voor een abonnement op de papieren versie die je elk dag van de week ontvangt of voor de digitale uitgave met op zaterdag de papieren krant in je brievenbus. WIl je het nieuws alleen digitaal ontvangen? Ook daarvoor is een abonnement beschikbaar. Hoe kun je gebruik maken van de website van Krant.be? Door eerst het proefabonnement te kiezen en daarna je gegevens in te vullen sluit je de overeenkomst. Volgens de site van Krant.be stoppen de aangeboden abonnementen automatisch na de proefperiode.

  Was braucht man für einen Online-Shop? | WERDE DEIN EIGENER CHEF Folge 2

  De producten van Krant.be

  Wat krijg je precies als je een abonnement afsluit op Krant.be? Als je hebt gekozen voor de papieren versie dan krijg je die iedere dag voor 07.30 uur thuisbezorgd. Bovendien kun je met elk abonnement gebruik maken van de digitale versie. Daarnaast krijg je toegang tot alle artikelen in de eigen app en op de website van Het Laatste Nieuws. Heb je toch nog vragen tijdens het aanvragen van de krant? Op de site kun je de actie- en abonnementsvoorwaarden lezen voordat je een abonnement afsluit. De kosten van het abonnement worden direct na je aanvraag verwerkt en van je bankrekening afgeschreven. Wat doet DPG verder nog met je gegevens? Aan de hand van jouw persoonlijke informatie ontvang je per e-mail aanbiedingen en productinformatie.

  Reviews over Krant.be

  Heb jij gebruik gemaakt van deze acties van Krant.be? Dan wil je ons vast wel vertellen hoe dat bevallen is. Dat kun je doen door een beoordeling op onze website te publiceren. Geef bijvoorbeeld je mening over het gemak of ongemak van het afsluiten van het abonnement. En natuurlijk de meest belangrijke vraag: stopt het abonnement inderdaad automatisch zoals de site van Krant.be beloofd? Dat is natuurlijk wat de meeste consumenten willen weten voordat zij ook een abonnement afsluiten. Hoe zit het verder met het aantal e-mails dat je van DPG ontvangt? Zijn het er vervelend veel of krijg je regelmatig informatie over producten die je daadwerkelijk interesseren? Wees vooral eerlijk en oprecht in jouw beoordeling over Krant.Be omdat wij een zo realistisch mogelijk beeld willen laten zien. Welke ervaring je ook hebt, je bent van harte welkom hem met ons te delen.

  Krant
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Krant

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Krant een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Krant. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Krant actief?

  Krant is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Krant gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.