Krant

Alle reviews

Krant

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Skala

2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

JBL merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

JBL

2 reviews

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarl...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Geeektech.com

5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Expert merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Telefoon producten

Expert

5 reviews

Expert: Ervaringen Koop je nieuwe elektronica, dan doe je dat natuurlijk graag bij een betrouwbare partij, het liefst bij eentje die ook nog goede...

Krant

Er zijn tegenwoordig vele manieren om het dagelijkse nieuws te volgen. Om klanten zoals jij aan zich te binden bieden krantenuitgevers en mediabedrijven daarom diverse acties en abonnementen om je als abonnee te verwelkomen. Die acties zien er op het eerste oog bijna altijd aantrekkelijk uit maar hoe zit het nu echt met zulke aanbiedingen? Hoe betrouwbaar zijn de diverse sites en hoe makkelijk zijn abonnementen weer op te zeggen? Kom er direct meer over te weten door de reviews van andere klanten op onze website te lezen. Zij beschrijven hun ervaringen met de diverse media-uitgeverijen zodat jij zonder veel moeite te weten komt wat je te wachten staat. Op die manier kun je jezelf veel narigheid besparen omdat je niet verstrikt zult raken in valse beloftes of lastig op te zeggen abonnementen.

Over Krant.be
Via deze site kun je een proefabonnement afsluiten op de Belgische krant Het Laatste Nieuws. Deze krant wordt uitgegeven door DPG Media uit Antwerpen. Je kunt via deze webite kiezen voor een abonnement op de papieren versie die je elk dag van de week ontvangt of voor de digitale uitgave met op zaterdag de papieren krant in je brievenbus. WIl je het nieuws alleen digitaal ontvangen? Ook daarvoor is een abonnement beschikbaar. Hoe kun je gebruik maken van de website van Krant.be? Door eerst het proefabonnement te kiezen en daarna je gegevens in te vullen sluit je de overeenkomst. Volgens de site van Krant.be stoppen de aangeboden abonnementen automatisch na de proefperiode.

De producten van Krant.be
Wat krijg je precies als je een abonnement afsluit op Krant.be? Als je hebt gekozen voor de papieren versie dan krijg je die iedere dag voor 07.30 uur thuisbezorgd. Bovendien kun je met elk abonnement gebruik maken van de digitale versie. Daarnaast krijg je toegang tot alle artikelen in de eigen app en op de website van Het Laatste Nieuws. Heb je toch nog vragen tijdens het aanvragen van de krant? Op de site kun je de actie- en abonnementsvoorwaarden lezen voordat je een abonnement afsluit. De kosten van het abonnement worden direct na je aanvraag verwerkt en van je bankrekening afgeschreven. Wat doet DPG verder nog met je gegevens? Aan de hand van jouw persoonlijke informatie ontvang je per e-mail aanbiedingen en productinformatie.

Reviews over Krant.be
Heb jij gebruik gemaakt van deze acties van Krant.be? Dan wil je ons vast wel vertellen hoe dat bevallen is. Dat kun je doen door een beoordeling op onze website te publiceren. Geef bijvoorbeeld je mening over het gemak of ongemak van het afsluiten van het abonnement. En  natuurlijk de meest belangrijke vraag: stopt het abonnement inderdaad automatisch zoals de site van Krant.be beloofd? Dat is natuurlijk wat de meeste consumenten willen weten voordat zij ook een abonnement afsluiten. Hoe zit het verder met het aantal e-mails dat je van DPG ontvangt? Zijn het er vervelend veel of krijg je regelmatig informatie over producten die je daadwerkelijk interesseren? Wees vooral eerlijk en oprecht in jouw beoordeling over Krant.Be omdat wij een zo realistisch mogelijk beeld willen laten zien. Welke ervaring je ook hebt, je bent van harte welkom hem met ons te delen.