ErvaringenSite

  Ervaringen Lampdirect | AnyLamp

  Wil jij graag iemand in het zetten? Wellicht dat de lampen en armaturen van Lampdirect dan precies zijn wat jij zoekt. Dat was een hele slechte grap, die eigenlijk het daglicht niet kan verdragen, maar dat hoeft niemand aan het licht te brengen. Dat zijn wel genoeg woordgrappen voor vandaag. Ben je niet bekend met Lampdirect? Wil je graag meer weten over de webshop van Lampdirect? Dan zit je bij ErvaringenSite goed. Hier vind je recensies en beoordelingen van klanten over de verlichtingsspecialist. Zij zullen een tipje van de sluier oplichten over hun ervaringen met de webshop.

  Over Lampdirect

  De online shop van Lampdirect heeft een uitgebreid assortiment lampen en lichtbronnen. Met keuze uit ruim 5.500 producten is er voor iedereen wel een lamp te vinden. Het assortiment van de webshop is gericht op energiebesparing en heeft een laagste prijsgarantie. In de webshop kun je terecht voor LED lampen, TL buizen, Halogeenlampen, Spaarlampen, Gasontladingslampen, Gloeilampen, VSA’s & accessoires, LED panelen, LED spots, LED downlights, LED montagebalken, LED high-bay, LED plafonnières en LED breedstralers. Om kwaliteit te garanderen heeft Lampdirect alleen lampen en armaturen van de bekende merken zoals Philips, Noxion, Osram en Sylvania.

  zonnetje

  Diensten Lampdirect

  De voordelen van Lampdirect gaan verder dan alleen een groot assortiment en hoge kwaliteit. Op alle artikelen geldt een garantie van 5 jaar en verzending is vanaf 100,- gratis. Heb je jouw bestelling voor 20:00 afgerond, dan wordt alles dezelfde dag nog verzonden. Er kan via de webshop betaald worden met iDeal, creditcard, MisterCash, PayPal of op rekening. Daarnaast heeft Lampdirect ook kortingen voor grotere aankopen. De webshop is dus ook interessant voor zakelijke klanten die grotere hoeveelheden lampen en armaturen bestellen. Voor zakelijke klanten is het overigens mogelijk een offerte op te stellen om alle kosten in een duidelijk overzicht te zetten.

  Klachten Lampdirect

  Op de website van Lampdirect zijn verschillende mogelijkheden te vinden om contact op te nemen met de webshop. Je kunt terecht voor vragen over bestellingen, offertes, technische informatie en klachten. De website heeft een chat waar vragen direct beantwoord worden door een medewerker van de webshop. Het is ook mogelijk om met de klantenservice te bellen op 088 31 00 000. Ze zijn bereikbaar op maandag tot met donderdag van 08:00 tot 18:00 en op vrijdag tot 17:00. Verder kun je mailen naar info@lampdirect.nl of maak gebruik van het contactformulier dat makkelijk in te vullen is.

  Schrijf een review!

  ErvaringenSite zoekt naar ervaringen met Lampdirect! Heb jij een lamp of armatuur in de webshop gekocht? Is jouw woonkamer nu altijd verlicht? En brandt in jouw slaapkamer nu altijd een nachtlampje? Laat dan andere klanten weten wat jouw beoordeling is van Lampdirect. Positieve en negatieve verhalen kunnen klanten helpen. Denk aan de kwaliteit van de producten, de service van de webshop en de snelheid van de levering. Jouw recensie kan voor klanten het verschil maken.

  Lampdirect | AnyLamp heeft meer dan 5.500 lampen en armaturen te koop in de webshop. Op ErvaringenSite schrijven klanten reviews over hun ervaringen.

  Lampdirect | AnyLamp
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  2.6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  3.4
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  3.4
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Led spotjes

  Nooit geleverd en steeds beloven ze toch op te zenden maar doen ze niet. Echte dieven en oplichters begrijp niet waarom die die nog niet in de gevangen is zitten.

  Door: Peter 09-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Gebakken lucht

  Met geen woorden te beschrijven. Nooit eerder meegemaakt.
  Online communicatie is omzeggens onbestaand.

  Opgepast ! Er bestaat een andere shop (mogelijk zelfs 3) onder andere benaming en voor identieke artikels met dezelfde shop-software, maar het zijn exact dezelfde mensen.

  Nog te zien of ik mijn geld zal terug krijgen, binnen beloofde 14 dagen.

  Te mijden

  Door: Salomon04-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Onaanvaardbaar slechte service!

  Helaas werd een deel van mijn al betaalde bestelling foutief geleverd: verkeerde fitting. Kan gebeuren natuurlijk. Het probleem is echter dat er geen contact met dit bedrijf mogelijk is en dat de fout tot op heden niet recht gezet wordt. Onaanvaardbaar!

  Door: Thomas02-12-2017
  Willy TILLIE04-11-2020

  Geachte, Van één (1) van de lampen was de starter gebroken en één andere werkt niet. Ook is de lampaansluiting van twee (2) LED lampen aan één (1) zijde verbogen en dus niet bruikbaar. Zie bijvoegsels aub. Ook zijn indeukingen op de lampaansluitingen zichtbaar. Ik veronderstel dat deze lampen gevallen zijn of een duw gekregen hebben. De gebroken starter heb ik zelf proberen lijmen maar weet niet of deze nog bruikbaar zal zijn. Heb ook reeds klacht ingediend bij PostNL pakketten. (Had toen echter nog maar één defecte lamp gezien.) Ben zeker niet tevreden over de levering van mijn eerste bestelling bij jullie firma. Uitwendig was aan het postpakket geen schade te zien dus ik veronderstel dat het tijdens het inpakken moet gebeurd zijn. Graag berichtje terug hoe het nu verder gaat aub. Mvg, Willy.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Schrijf zelf een review over Lampdirect | AnyLamp

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Lampdirect | AnyLamp een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Lampdirect | AnyLamp. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Lampdirect | AnyLamp actief?

  Lampdirect | AnyLamp is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lampdirect | AnyLamp gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.