Lifespan

Alle reviews

Lifespan

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Sinner

1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Autovendi merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Autovendi

2 reviews

Ongekend of niet? Autovendi.be! Het idee van de site ErvaringenSite is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo...

Subside Sports merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Subside Sports

1 reviews

Ben je op zoek naar de shirts van alle voetbalclubs die dit seizoen de Champions League gehaald hebben? Of kan je dat shirt van jouw favoriete club...

Lifespan

Omdat we allemaal steeds meer thuis zijn, onder andere door het werken vanuit huis, wordt het bewegen om gezond te blijven steeds belangrijker. Is dat wellicht een van de redenen dat jij daarom fitness apparatuur voor thuis zoekt? Er zijn meerdere aanbieders die dit soort producten aanbieden voor in huis maar ook voor op kantoor. Om makkelijk een beslissing te kunnen nemen over welke online shop de beste producten verkoopt is het aan te raden om reviews van klanten te lezen. Wij bieden je deze reviews op onze website zodat je niet lang hoeft te zoeken naar deze informatie. De klanten die hun reviews geplaatst hebben vertellen je uitgebreid over hun ervaringen met de aangeboden producten en geven commentaren op de werkwijze van de diverse webshops.

Over Lifespan
Lifespan is de naam van de website die Europe Workplace & Fitness BV uit het Nederlandse Moordrecht gebruikt om fitness apparatuur voor zakelijk en persoonlijk gebruik op de markt te brengen. Nieuwe klanten die vragen hebben over het aangeboden assortiment kunnen gebruik maken van het Nederlandse telefoonnummer of het e-mailadres. Voor technische ondersteuning is er een direct e-mailadres naar de supportafdeling van Lifespan. Een rubriek met veelgestelde vragen is er op de homepagina van Lifespan niet te vinden. Daarvoor in de plaats kun je de commentaren en ervaringen van andere klanten op onze website lezen. De producten die je bij Lifespan bestelt kun je betalen met veilige mogelijkheden zoals iDEAL, Bancontact of creditcard. Als je voor 15.00 uur bestelt worden de producten nog dezelfde dag verstuurd. Bezorging van bestellingen in Nederland en België duurt 1 tot 2 werkdagen.

De producten en diensten van Lifespan
Lifespan verkoopt fitness apparaten voor in huis, op kantoor of in de sportschool. Crosstrainers, loopbanden en hometrainers behoren onder andere tot het assortiment. Daarnaast worden er accessoires aangeboden zoals hartslagmeters om optimaal te kunnen trainen. Om ook tijdens het werken gebruik te maken van de mogelijkheid om te sporten biedt Lifespan loopbandbureaus, fietsbureaus en balance boards. Op die manier blijven jij en je werknemers toch in beweging tijdens het werk wat de gezondheid en productiviteit ten goede komt. Zodra je de bestelde producten ontvangt krijg je van Lifespan 30 dagen de tijd om ze te testen en terug te sturen als je niet tevreden bent.

Reviews en commentaren over Lifespan
Heb jij als klant ervaringen met de producten van Lifespan? Doe dan jezelf en anderen een plezier en plaats een review over dit bedrijf op onze website! Het is per slot van rekening de nieuwe manier van mond-op-mond reclame en jij kunt op die manier exact aangeven wat de plus- en minpunten van Lifespan zijn. Het is informatie waar nieuwe klanten naar op zoek zijn voordat zij besluiten om er een bestelling te plaatsen. Door in jouw review uitgebreid te vertellen over jouw ervaring met de producten en de service van Lifespan kun je aangeven hoe tevreden je bent. Omdat wij alle commentaren en klachten van deze online shop bij elkaar voegen ontstaat er een duidelijk beeld over de betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid die Lifespan te bieden heeft.