ErvaringenSite

  Ervaringen LOFT

  Online shops over de hele wereld bereiken via het internet klanten die zij zonder dat netwerk nooit zouden bereiken. Hetzelfde geldt voor consumenten zoals jij en je buurvrouw. Met een korte zoekopdracht vind je winkels aan de andere kant van de oceaan die mode en accessoires aanbieden. Het lijkt zo makkelijk om bij dit soort webshops producten te kopen, maar is dat ook zo? Hoe veilig wordt er met jouw bestelling omgegaan? Waar sta je als klant als je een product retour wilt sturen? Waar en hoe dien je een klacht in? Om meer over dit soort onderwerpen te weten te komen raden wij je aan de reviews op onze website te lezen. Daar omschrijven klanten wat zij hebben meegemaakt zodat je zicht krijgt op de manier waarop al die online shops met hun klanten omgaan. Je bespaart jezelf op die manier veel stress omdat je weet wat je te wachten staat.

  Over LOFT

  LOFT is een online shop die kleding voor dames verkoopt en die deel uitmaakt van het Amerikaanse kledingconcern Ann Inc. Als je artikelen op de website wilt bestellen en je hebt vragen of onduidelijkheden dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Daar zijn de medewerkers telefonisch, per e-mail en per live chat bereikbaar. Je kunt er vragen stellen over producten, levertijden en betalingen. Bovendien kun je er terecht als je een bestelling terug wilt sturen, je hebt daar overigens 30 dagen de tijd voor. Om producten veilig te bestellen biedt LOFT je betaalmogelijkheden zoals PayPal en creditcard. Tijdens het bestellen worden de bezorgkosten en verwachte leverdatum duidelijk vermeld. De kosten van bezorging hangen af van het aantal producten dat je bestelt.

  PRODUCTS YOU NEED TO START AN ONLINE STORE!

  De producten van LOFT

  Vrouwen kunnen bij LOFT terecht voor kleding in vele soorten en maten. Niet alleen zijn er standaardmaten verkrijgbaar, ook dames met kleine en plusmaten kunnen de mode van LOFT bestellen. Je vindt hier onder andere jurken, broeken, strandkleding en T-shirts. Het keuzemenu op de homepagina is overzichtelijk en naast alle kleding kun je er diverse accessoires en schoenen kopen. Vaste klanten van deze online kledingwinkel krijgen speciale kortingen en kunnen sparen voor extra voordelen. Een ander voordeel voor vaste klanten is dat zij via de website hun bestellingen kunnen volgen. Op die manier weet je dus precies wanneer jouw bestelling bezorgd zal worden.

  Reviews over LOFT

  Ben jij klant van LOFT? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als je je afvraagt waarom dan leggen we dat kort uit. Wij willen namelijk iedereen die klant is de mogelijkheid bieden om hun review over deze online shop op onze website te plaatsen. Op die manier maak je het voor ons mogelijk een duidelijk beeld van de werkwijze van deze webshop te laten zien. Bovendien kunnen andere klanten over jouw ervaring lezen en daar hun eigen conclusies uit trekken. Met alle informatie die jij in je beoordeling deelt maak je het voor consumenten die LOFT nog niet kennen een stuk makkelijker. Je neemt de twijfel bij hen weg en je helpt hen de juiste beslissing te nemen.

  LOFT
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over LOFT

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is LOFT een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over LOFT. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is LOFT actief?

  LOFT is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van LOFT gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.