Love and Carry

Alle reviews

Love and Carry

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

CoolGift merklogo voor beoordelingen van Kinderen & baby

CoolGift

1 reviews

Lees hier alle beoordelingen over CoolGift en kom erachter hoe het zit met de service en dienstverlening van CoolGift. Als u op zoek bent naar een ...

Flapoorstickers merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Flapoorstickers

1 reviews

Wanneer je oren hebt die een eindje naar buiten staan, flaporen hebt dus, wil je daar graag wat aan doen. Wellicht denk je dat een pijnlijke operat...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

To Be Dressed

13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Love and Carry

Veel nieuwe ouders kiezen er voor om hun pasgeboren baby in een doek op hun buik te dragen. Er zijn de laatste jaren dan ook heel wat online winkels geopend waar je deze producten kunt kopen. Maar juist omdat het er zo veel zijn is het verstandig om voor het plaatsen van een bestelling eens te kijken naar de manier waarop de diverse webshops met klanten en hun wensen omgaan. Je kunt dat eenvoudig doen door de reviews op onze website te lezen. Op die manier kom je te weten welke ervaringen andere klanten met dit soort producten en hun aanbieders hebben. Dat is vooral makkelijk om uit te vinden welke online draagdoeken winkel het meest betrouwbaar is.

Over Love and Carry
Sinds 2010 verkoopt Love and Carry draagdoeken en buikdragers voor baby's. Na de geboorte van hun dochtertje merkten Alexei en Tatiana dat zij veel minder huilde als zij in gedragen werd in een draagdoek. Al snel ontwikkelden zij een eigen model en inmiddels worden de producten van de site wereldwijd verkocht. De klantenservice van het bedrijf staat klanten graag te woord om al hun vragen schriftelijk of telefonisch te beantwoorden. Zodra je een bestelling plaatst kan het tot 15 dagen duren voordat je de producten ontvangt. Heb je meer behoefte aan de meningen en ervaringen van andere klanten voordat je een bestelling wilt plaatsen? Lees dan de commentaren en klachten die consumenten in hun reviews op onze site vermelden.

De producten en diensten van Love and Carry
Sinds de oprichting in 2010 is het aanbod aan producten uitgebreid en worden er naast de babydoeken ook andere artikelen zoals kleding verkocht. Niet alleen is er in het aanbod ruimte voor zwangerschapskleding ook kun je er kleding bestellen die je aan kunt terwijl je jouw baby draagt zoals jassen en hoodies. Alle artikelen beschikken over een uitgebreide beschrijving met foto's en als je een product bestelt kun je betalen met veilige methodes zoals Apple & Google Pay, creditcard of PayPal. Love and Carry biedt op de aangeboden producten een garantie van 6 maanden en mocht je na ontvangst van producten niet tevreden zijn dan heb je net als bij veel andere winkels 14 dagen de tijd om jouw artikelen terug te sturen.

Reviews en commentaren over Love and Carry
Ben jij al klant bij deze online draagdoeken winkel? Als dat zo is dan vind je het vast niet erg om een paar minuten van je tijd aan een review over Love and Carry te besteden. Je kunt deze beoordeling geheel kosteloos op onze website plaatsen, zodat we gezamenlijk nieuwe klanten kunnen informeren over de gang van zaken bij deze online winkel. Het nut van het lezen van reviews wordt door steeds meer klanten ingezien en ze worden gebruikt om erachter te komen of een webshop wel betrouwbaar is. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk. Jij kunt als geen ander de voor- en nadelen van Love and Carry beschrijven en vragen over de kwaliteit en klantvriendelijkheid beantwoorden. Jouw medewerking wordt nu al op prijs gesteld.