100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

H
Henry
Mijn persoonlijk telefoongesprek met een expert was geweldig! Ze hebben mijn twee abonnementen samengevoegd en zo heb ik wat geld bespaard, wat ik echt apprecieer. Ik ben dol op dit abonnement, ik ...Lees verder
A
Axelle Gilles
Ik ben echt tevreden met de producten, ze werken echt goed voor mij. Mijn huid is er echt van opgeknapt sinds ik ze ben beginnen gebruiken. De klantenservice is super vriendelijk en professioneel, ...Lees verder
L
laure
Voor ik begon met het gebruiken van Lumin huidverzorgingsproducten had ik last van huidproblemen. Ik heb verschillende producten geprobeerd, maar zonder succes. Sommige van die producten waren echt...Lees verder
A
amy
Ik ben echt fan van de houtskoolgezichtsreiniger. Het doet wonderen voor mij. Ik start en eindig elke dag met die wasbeurt, niet veel product nodig om grondig proper te zijn. Ik zou dit echt aan ie...Lees verder
K
kato
De website ziet er echt goed uit en is gemakkelijk om te gebruiken. De klantenservice heeft me goed geholpen en was super vriendelijk. De producten zijn echt wel goed gemaakt en werken perfect.Lees verder

Alle reviews (12)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Abonnement combinatie en producten

  Mijn persoonlijk telefoongesprek met een expert was geweldig! Ze hebben mijn twee abonnementen samengevoegd en zo heb ik wat geld bespaard, wat ik echt apprecieer. Ik ben dol op dit abonnement, ik kom nooit zonder te zitten. De producten zelf zijn fantastisch, ik gebruik ze elke dag. Onder de douche gebruik ik de schuimende houtskoolreiniger en daarna de moisturizer. Het serum was een leuke bonus bij mijn nieuwe combi-abonnement. De oogcrème is mijn ergste vijand van wallen, maar deze producten maken echt het verschil. Bedankt voor de geweldige service, de top producten en bedankt voor de verpleegkundige korting!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Huidverzorgingsproducten

  Ik ben echt tevreden met de producten, ze werken echt goed voor mij. Mijn huid is er echt van opgeknapt sinds ik ze ben beginnen gebruiken. De klantenservice is super vriendelijk en professioneel, ze hebben me echt goed geholpen. Het aanpassen van mijn abonnement en levering is ook heel gemakkelijk, zo handig! Na veel zoeken heb ik nu eindelijk het perfecte merk gevonden voor mijn huid. Ik ben echt een tevreden klant en zal zeker blijven terugkomen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van huidverzorgingsproducten

  Voor ik begon met het gebruiken van Lumin huidverzorgingsproducten had ik last van huidproblemen. Ik heb verschillende producten geprobeerd, maar zonder succes. Sommige van die producten waren echt te intens voor mijn huid, waardoor ik begon te twijfelen. Maar nu ik Lumin gebruik, kan ik zeggen dat al mijn zorgen verdwenen zijn en ik voel me zelfzeker en mijn huid ziet er gezond en stralend uit. Ik ben echt dol op deze nieuwe ervaring.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Charcoal Face Wash

  Ik ben echt fan van de houtskoolgezichtsreiniger. Het doet wonderen voor mij. Ik start en eindig elke dag met die wasbeurt, niet veel product nodig om grondig proper te zijn. Ik zou dit echt aan iedereen aanbevelen die het kan gebruiken. De resultaten zijn geweldig, mijn huid ziet er veel frisser uit en voelt echt goed aan. Mijn volgende doel is om die laatste paar donkere vlekjes weg te krijgen. Lumin, jij bent geweldig!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  coole website en goede producten

  De website ziet er echt goed uit en is gemakkelijk om te gebruiken. De klantenservice heeft me goed geholpen en was super vriendelijk. De producten zijn echt wel goed gemaakt en werken perfect.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kwalitatief hoogwaardige producten

  Ik ben altijd super tevreden met wat ik koop bij jullie. De kwaliteit van jullie producten is echt top en bestellen en leveren gaan altijd super vlot. Ik kan altijd rekenen op jullie service en ben echt blij met mijn aankopen. Enkel moet ik zeggen dat de prijzen soms wel wat hoog zijn, waardoor ik niet zo vaak bestel als ik eigenlijk zou willen. Maar toch ben ik nog steeds heel blij met mijn ervaringen bij jullie.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Premium producten

  Ik ben echt content met de kwaliteit en de manier waarop de producten voorgesteld worden. Ze voelen zo lekker zacht aan en doen echt wonderen voor mijn huid. Het boekje met de 3 lagen is super handig om te weten hoe ik de producten moet gebruiken en wanneer. En het abonnementssysteem voor automatische leveringen is echt een life saver, zo stressvrij!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gezichtslotion, houtskoolzeep en donkere kringen crème

  Ik ben geen pro op gebied van huidverzorging, maar deze producten zijn echt top. Ik heb de gezichtslotion, houtskoolzeep en crème tegen donkere kringen nu ongeveer 10 dagen gebruikt en ik zie echt wel verbetering. Er zijn zelfs al een paar complimentjes mijn kant opgekomen. Ik denk dat ik Lumin blijf gebruiken, het doet echt goed zijn werk!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gezichtsverzorgingsproducten

  Ik gebruik al een paar maanden gezichtsverzorgingsproducten en ik ben echt blij met de kwaliteit ervan. Ze zijn veel beter dan wat je normaal in de winkel vindt. Sommige mensen kunnen ze duur vinden, maar ik vind de prijs oké, zeker als je het vergelijkt met slechtere producten. Ik zou deze producten zeker aanraden aan anderen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  skincare producten

  Ik ben pas begonnen met investeren in mijn huidverzorging omdat ik graag buiten ben (die zonneschade, hè!). Als man is het aanbod niet zo groot, maar deze producten zijn geweldig om dat te compenseren. Ik ben echt fan van de lotion en de gezichtsscrub. En het proefproces is zo makkelijk in gebruik!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Uitstekende kwaliteit en ingrediënten.

  Ik gebruik die producten al ongeveer 5 jaar en ik ben altijd tevreden geweest. De klantendienst is altijd super behulpzaam en als ik een probleem heb, staan ze altijd paraat om me te helpen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  hoogwaardige producten

  De spullen zijn echt wel goed, maar de prijs is wel wat aan de hoge kant. Het grootste probleem dat ik tegenkwam, was met die bestelwebsite. Ik heb verschillende browsers geprobeerd, maar het lukte me niet om de betaling af te ronden. Dat was echt wel vervelend en heeft me veel tijd en moeite gekost. Ik hoop echt dat dit probleem snel opgelost wordt, want ik heb wel interesse om meer van die goede spullen te kopen.


Anderen bekeken ook