ErvaringenSite

  Ervaringen Lureaux

  Ben je op zoek naar nieuwe veterschoenen, sneakers of een riem? Dan zou het aanbod van Lureaux wel eens iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met het aanbod van deze onderneming? Grijp dan de kans om op deze pagina een korte, eerlijke review over Lureaux te schrijven. Zo kun je andere potentiële klanten helpen beslissen om al dan niet bij dit bedrijf een bestelling te plaatsen. Het maakt overigens helemaal niet uit of je ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews, goed of slecht, hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Lureaux

  Het label Lureaux werd enkele jaren geleden opgericht door de Nederlander Bas van der Lugt en is gevestigd in Waddinxveen. Toen hij in de stad op zoek was naar een nieuw paar veterschoenen, vond hij dat het aanbod saai, ouderwets en opvallend duur was. Dit leidde ertoe dat hij zelf een eigen merk oprichtte waarbij de traditionele modellen een volledige make-over kregen. Volgens deze onderneming zijn de schoenen van Lureaux geschikt voor een belangrijke professionele vergadering, een leuk avondje uit en alles wat zich daartussen bevindt. De missie van Lureaux is om zoveel mogelijk mannen te voorzien van een nieuwe generatie herenschoenen. Sinds de oprichting van dit bedrijf zijn er al meer dan 100.000 schoenen van het label verkocht in meer dan 78 landen.

  TOP 10 PLACES TO SHOP ONLINE | FALL 2020 WARDROBE ESSENTIALS

  Producten en diensten van Lureaux

  Op de website van Lureaux kun je klikken op een van de weergegeven categorieën, zoals schoenen, accessoires en pre-order. De meeste van deze categorieën zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, wat je de kans geeft om gericht naar een bepaald item te zoeken. Er is ook een blog waarop je verschillende relevante artikels kunt lezen. Enkele onderwerpen die aan bod komen zijn de nieuwe trend van kurk schoenen, trouwschoenen en Chelsea boots. Volgens de informatie op deze website kun je bij Lureaux rekenen op gratis verzending en retour. Als je graag op de hoogte wilt blijven van evenementen, kortingsacties en meer, kun je je via de website aanmelden op de nieuwsbrief van deze onderneming. Heb je een vraag of opmerking? Dan kun je de klantenservice contacteren via de live chat, e-mail, Facebook of Instagram.

  Complimenten, klachten en tips voor Lureaux

  Heb je in een ver of recent verleden al een aankoop gedaan bij Lureaux? Ben je op zoek naar een platform om een verslag van jouw persoonlijke ervaring te schrijven? Op deze pagina kun je een informatieve review over deze onderneming schrijven. De door jou verstrekte informatie kan namelijk bijzonder waardevol voor andere mensen zijn, en hen helpen om een weloverwogen beslissing te maken om al dan niet een artikel van Lureaux te kopen. Hoe vind je de prijs-kwaliteitverhouding van deze schoenen? Klopt het dat je kunt rekenen op gratis verzending en retour? Kun je de klantenservice van dit bedrijf vlot bereiken als je vragen of opmerkingen hebt? Of heb je misschien nog andere tips voor potentiële klanten van Lureaux? Laat het ons zeker weten! En als je benieuwd bent wat onze bezoekers over gelijkaardige bedrijven schrijven, kunnen we je aanraden om hier eens een kijkje te nemen.

  Lureaux
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Lureaux

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Lureaux een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Lureaux. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Lureaux actief?

  Lureaux is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lureaux gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.