Mamzel

Alle reviews

Mamzel

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Vision Direct merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Vision Direct
1 reviews

Ongekend, wat anderen over dit bedrijf zeggen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. ...

Durexshop.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Durexshop.nl
2 reviews

Wilt u een condoom, glijmiddel of iets anders kopen maar durft u het niet om het zelf te kopen bij een lokale winkel? Dan is de website www.durexsh...

Flapoorstickers merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Flapoorstickers
1 reviews

Wanneer je oren hebt die een eindje naar buiten staan, flaporen hebt dus, wil je daar graag wat aan doen. Wellicht denk je dat een pijnlijke operat...

Lowlens merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Lowlens
1 reviews

Als je alles niet meer zo scherp ziet ga je natuurlijk naar de opticien voor een oogmeting. Wanneer blijkt dat je een bril nodig bent, kan dit een ...

Mamzel

Ben je op zoek naar een cadeautje voor je partner, collega of iemand anders? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Mamzel. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een korte, informatieve review over jouw persoonlijke ervaring te schrijven. Door dit te doen, kun je namelijk andere potentiële klanten van Mamzel helpen beslissen of dit bedrijf aansluit bij hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften. Omdat we op deze pagina sowieso alle reviews publiceren, maakt het trouwens niet uit of jouw ervaring positief of negatief was.

Over Mamzel
Mamzel is een Belgische onderneming waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Lummen in de provincie Limburg. Volgens dit bedrijf is 'blij zijn' een emotie die niets dan voordelen heeft, zoals positieve kracht, een krachtige uitstraling en een stevige portie lef. Elk product dat Mamzel in zijn webshop verkoopt, is een kleine of grote blijmaker, voor jezelf of voor iemand anders. Bij deze onderneming zou het trouwens niet alleen om de producten gaan, maar ook om de mensen, merken en producenten achter de producten. Mamzel zou zijn artikelen met extra aandacht voor zorg en vrolijkheid verpakken, zoals confetti, een lekker snoepje, een extraatje of een kaartje. De items van Mamzel worden verkocht via de webshop, in een stedelijke pop-up shop, in de Open Mamzel Magazijndagen of als 'geschenken blijmaker' op het werk.

Producten en diensten van Mamzel
In het zoekvenster bovenaan de website kun je gericht zoeken naar een bepaald merk of product. Dit kan handig van pas komen als je ongeveer een idee hebt waarnaar je op zoek bent. Uiteraard kun je ook klikken op een van de voorgestelde categorieën, waaronder Bijzondere Momenten, Wonen, Dames, Heren en Kinderen. Deze zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je eenvoudig door het aanbod van dit bedrijf kunt scrollen. Via de website kun je je ook inschrijven op de nieuwsbrief van deze onderneming. Verder kun je een aantal blijmakers in de kijker bekijken of meer lezen over verschillende soorten cadeaupakketjes. Voor vragen kun je eerst een kijkje nemen bij de pagina met veelgestelde vragen. Als je er geen antwoord vindt, kun je het team telefonisch, per e-mail of via het contactformulier bereiken.

Complimenten, klachten en tips voor Mamzel
Heb je ooit al een schort, cakemix, strandbal of ander product via dit bedrijf gekocht? Grijp dan de kans om op deze pagina een eerlijke review over jouw ervaring te schrijven. Ben je tevreden over de kwaliteit van de door Mamzel verkochte producten? Hoe heb je het bestel- en betaalproces ervaren? Is de klantenservice vlot bereikbaar als je vragen, opmerkingen of klachten hebt? Of heb je misschien nog nuttige tips voor onze bezoekers? Wij kijken in ieder geval reikhalzend uit naar jouw review! En als je graag wilt weten wat mensen over andere bedrijven schrijven, hoef je alleen maar hier te klikken.