ErvaringenSite

  Ervaringen Mamzel

  Ben je op zoek naar een cadeautje voor je partner, collega of iemand anders? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Mamzel. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een korte, informatieve review over jouw persoonlijke ervaring te schrijven. Door dit te doen, kun je namelijk andere potentiële klanten van Mamzel helpen beslissen of dit bedrijf aansluit bij hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften. Omdat we op deze pagina sowieso alle reviews publiceren, maakt het trouwens niet uit of jouw ervaring positief of negatief was.

  Over Mamzel

  Mamzel is een Belgische onderneming waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Lummen in de provincie Limburg. Volgens dit bedrijf is 'blij zijn' een emotie die niets dan voordelen heeft, zoals positieve kracht, een krachtige uitstraling en een stevige portie lef. Elk product dat Mamzel in zijn webshop verkoopt, is een kleine of grote blijmaker, voor jezelf of voor iemand anders. Bij deze onderneming zou het trouwens niet alleen om de producten gaan, maar ook om de mensen, merken en producenten achter de producten. Mamzel zou zijn artikelen met extra aandacht voor zorg en vrolijkheid verpakken, zoals confetti, een lekker snoepje, een extraatje of een kaartje. De items van Mamzel worden verkocht via de webshop, in een stedelijke pop-up shop, in de Open Mamzel Magazijndagen of als 'geschenken blijmaker' op het werk.

  HOW TO MAKE AN ONLINE SHOP + WEBSITE (for artists) 🛍 Beginner’s Tutorial

  Producten en diensten van Mamzel

  In het zoekvenster bovenaan de website kun je gericht zoeken naar een bepaald merk of product. Dit kan handig van pas komen als je ongeveer een idee hebt waarnaar je op zoek bent. Uiteraard kun je ook klikken op een van de voorgestelde categorieën, waaronder Bijzondere Momenten, Wonen, Dames, Heren en Kinderen. Deze zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je eenvoudig door het aanbod van dit bedrijf kunt scrollen. Via de website kun je je ook inschrijven op de nieuwsbrief van deze onderneming. Verder kun je een aantal blijmakers in de kijker bekijken of meer lezen over verschillende soorten cadeaupakketjes. Voor vragen kun je eerst een kijkje nemen bij de pagina met veelgestelde vragen. Als je er geen antwoord vindt, kun je het team telefonisch, per e-mail of via het contactformulier bereiken.

  Complimenten, klachten en tips voor Mamzel

  Heb je ooit al een schort, cakemix, strandbal of ander product via dit bedrijf gekocht? Grijp dan de kans om op deze pagina een eerlijke review over jouw ervaring te schrijven. Ben je tevreden over de kwaliteit van de door Mamzel verkochte producten? Hoe heb je het bestel- en betaalproces ervaren? Is de klantenservice vlot bereikbaar als je vragen, opmerkingen of klachten hebt? Of heb je misschien nog nuttige tips voor onze bezoekers? Wij kijken in ieder geval reikhalzend uit naar jouw review! En als je graag wilt weten wat mensen over andere bedrijven schrijven, hoef je alleen maar hier te klikken.

  Mamzel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mamzel

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Mamzel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Mamzel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mamzel actief?

  Mamzel is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging, Wonen, Kinderen & baby, Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mamzel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.