6% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

N
Noé Parmentier
Ik heb per ongeluk een fout gemaakt in mijn e-mailadres en kon daardoor niet inloggen en kreeg geen gegevens via de mail. Gelukkig heeft een super vriendelijke dame van de klantenservice me geweldi...Lees verder
J
Julie Maes
De webshop is echt niet te vertrouwen, en de levering duurt een eeuwigheid. Ik dacht dat de binnenbeenlengte 82 cm zou zijn, maar bij ontvangst bleek het maar 78 cm te zijn. En dan heb ik vanaf mij...Lees verder
L
L. Martens
Een week en een half geleden heb ik kleding besteld als cadeau voor kerst. Ik dacht dat het sneller zou zijn om het naar de winkel te laten sturen in plaats van naar mijn huisadres. Nu vertelden de...Lees verder
E
Elias
Nadat ik een bestelling had geplaatst, heb ik gemerkt dat er een bedrag van mijn rekening is afgeschreven, maar ik heb het product nog niet ontvangen. Ik ben al meer dan een maand bezig om mijn gel...Lees verder
B
Benali
Ik was serieus teleurgesteld door de service die ik kreeg bij het bestellen van mijn jumpsuit online. Het duurde veel langer dan ik had gehoopt en het was super moeilijk om de klantenservice te ber...Lees verder

Alle reviews (17)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Foutje in e-mailadres

  Ik heb per ongeluk een fout gemaakt in mijn e-mailadres en kon daardoor niet inloggen en kreeg geen gegevens via de mail. Gelukkig heeft een super vriendelijke dame van de klantenservice me geweldig geholpen. Ondanks alle negatieve reacties hier, wilde ik graag een positieve ervaring delen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een jumpsuit

  De webshop is echt niet te vertrouwen, en de levering duurt een eeuwigheid. Ik dacht dat de binnenbeenlengte 82 cm zou zijn, maar bij ontvangst bleek het maar 78 cm te zijn. En dan heb ik vanaf mijn bestelling op 25 maart tot wel 2 april moeten wachten op mijn pakketje. En wat nog erger is: de jumpsuit die ik heb teruggestuurd is na 3 weken nog steeds niet terugbetaald, alhoewel de verzendkosten wel al waren teruggestort. Echt teleurstellend allemaal.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop kerstkleding cadeau

  Een week en een half geleden heb ik kleding besteld als cadeau voor kerst. Ik dacht dat het sneller zou zijn om het naar de winkel te laten sturen in plaats van naar mijn huisadres. Nu vertelden de medewerkers in de winkel mij dat het minstens 2 weken duurt om naar de winkel te versturen, zelfs buiten de kerstperiode. Ik zou het handig hebben gevonden als deze info op jullie website stond, zodat ik er rekening mee kon houden voordat ik de bestelling plaatste. Als ik dit geweten had, had ik misschien anders beslist.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop zonder levering

  Nadat ik een bestelling had geplaatst, heb ik gemerkt dat er een bedrag van mijn rekening is afgeschreven, maar ik heb het product nog niet ontvangen. Ik ben al meer dan een maand bezig om mijn geld terug te krijgen, maar het lukt maar niet. Ondanks verschillende e-mails en telefoontjes blijft het bedrijf stil. Het is teleurstellend dat een grote keten zo'n slechte klantenservice heeft en ik ben nu bang dat ik nooit meer mijn geld zal terugzien.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een jumpsuit

  Ik was serieus teleurgesteld door de service die ik kreeg bij het bestellen van mijn jumpsuit online. Het duurde veel langer dan ik had gehoopt en het was super moeilijk om de klantenservice te bereiken. Bovendien vond ik de prijs van de jumpsuit te duur en de hele ervaring was gewoon niet fijn. Ik betwijfel echt of ik ooit nog iets zal bestellen bij dit bedrijf.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2 blouses gekocht

  Ik heb onlangs 2 bloezen besteld, maar jammer genoeg zijn ze nog niet aangekomen. Op 17 februari plaatste ik mijn bestelling en ze zouden geleverd worden op 18 en 19 februari. Helaas heb ik sinds die dagen niets meer van hen gehoord. Ik heb 2 keer een e-mail gestuurd, maar kreeg geen reactie. Daarna heb ik geprobeerd hen te contacteren via hun website, maar opnieuw geen antwoord. Bellen heeft ook geen zin, want het kost te veel. Ik maak me echt zorgen dat ik mijn geld nooit meer zal terugzien.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Trui gekocht, nieuwe collectie

  Ik kocht dus een trui uit de nieuwe collectie, maar oh my god, na 10 dagen was hij al de helft goedkoper! Ik had het prijskaartje er al afgeknipt, anders had ik hem zeker teruggestuurd. Toen ik probeerde te onderhandelen bij de kassa, kreeg ik te maken met een onverstaanbare vrouw. Echt niet oké!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kussen set

  Onlangs heb ik een kussenset besteld en gelukkig werd deze op tijd geleverd. Maar tot mijn teleurstelling ontbrak er één kussen in de set, terwijl er eigenlijk twee zouden moeten zijn. Ondanks dat ik wel tevreden was met de kussenslopen, besloot ik om geen retour te sturen maar wel een klacht in te dienen in de hoop dat dit opgelost kon worden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn bestelling werd 'geretourneerd'...

  Het is echt jammer dat mijn bestelling teruggestuurd werd voordat ik ze zelfs maar ontvangen had. Ik had er al 10 dagen op gewacht en uiteindelijk besloot ik dan maar opnieuw te bestellen. Maar nu, na nog eens 9 dagen, staat mijn nieuwe bestelling nog steeds op 'verzonden'. Het lijkt alsof ik de hoop moet opgeven om mijn bestelling ooit nog te krijgen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een jurk

  Mijn ervaring met de klantendienst was echt teleurstellend. Ik heb verschillende keren geprobeerd om contact op te nemen, maar kreeg niemand aan de lijn. Zelfs via de chat kon ik geen duidelijkheid krijgen over de status van mijn omgeruilde artikel. De communicatie liet echt te wensen over en ik voelde me echt niet goed geholpen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Checkout ervaring

  Precies een rare website die stiekem extra items in mijn winkelmandje steekt zonder dat ik het besef. Telkens als ik wil betalen, zie ik plots meer en duurdere spullen in mijn mandje staan. Heel vreemd en lastig, dit zorgt al een paar keer voor problemen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  retourzending

  Ik ben echt ontgoocheld over mijn ervaring met deze winkel. Ik heb al 4 weken gewacht op de terugbetaling van mijn teruggestuurde artikel. De klantendienst houdt je lang aan de lijn en dan wordt de verbinding plots verbroken, waardoor de telefoonrekening hoog oploopt. De status van mijn retourzending is nergens online te vinden en ik ben bang dat ik mijn geld nooit zal terugkrijgen. Dit was de laatste keer dat ik hier iets heb besteld. De service is vreselijk en ik ben echt teleurgesteld in dit bedrijf.


Anderen bekeken ook