Marco O’Polo Reviews

: 5
80% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

D
Debora
Bestel pas als je echt voor 100% zeker weet dat je de kleding niet wilt of hoeft te retourneren. 4,5 week geleden is mijn bestelling volledig geretourneerd en afgeleverd volgens de track en trace c...Lees verder
C
Carla
Member sale werkt niet. Klantendienst werkt niet. Telefoon werkt niet.Lees verder
S
Siska
- Kwaliteit - Een website waar ik gewoon de weg kan en die er aantrekkelijk aanziet - Modebewust maar ook weer niet overdreven hip - Voor het hele gezin in één keer inkopen doen. Daarom ben ...Lees verder
N
Nancy
Nu het sale is bij Marc O'polo ben ik meteen lekker gaan shoppen online! Het scheelde bijna 50% dus ik ben weer blij! Hoop dat alles net zo mooi staat als online leek. Bestellen ging ieder geval...Lees verder
V
Valerie de Groot
Kwaliteit is goed en ze leveren snel. En de maat valt altijd wel als verwacht, dus ik heb nog nooit iets hoeven terugsturen en heb daar dus geen ervaringen mee. Wel stom dat er nog verzendkosten g...Lees verder

Alle reviews (5)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kleding

  Bestel pas als je echt voor 100% zeker weet dat je de kleding niet wilt of hoeft te retourneren. 4,5 week geleden is mijn bestelling volledig geretourneerd en afgeleverd volgens de track en trace code.
  Ik heb nog geen één keer een reactie ontvangen dat ze mijn pakket in ontvangst hebben genomen, ik heb mijn geld nog niet terug. Ik ben na 2 weken heel actief gaan mailen naar de k..klantenservice en heb gebeld met de klantenservice. Daarna weer géén één reactie. Echt schandalig dat het zo lang duurt. Afgelopen maandag een mevrouw gesproken die mijn mail heeft doorgezet naar de 'juiste' afdeling, en.... weer niets gehoord.
  Mooie kleding maar een super waardeloze klantenservice en een idioot achterlijk retourbeleid.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geen aankoop

  Member sale werkt niet.
  Klantendienst werkt niet.
  Telefoon werkt niet.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Voordelen van Marco Polo

  - Kwaliteit
  - Een website waar ik gewoon de weg kan en die er aantrekkelijk aanziet
  - Modebewust maar ook weer niet overdreven hip
  - Voor het hele gezin in één keer inkopen doen.

  Daarom ben ik al jaren een tevreden klant van Marco Polo!

  Helemaal mee eens. ...zeker als er bezorgdag afgesproken is....Na veel bellen met transporteur waar niet opgenomen wordt en uiteindelijk zelf weer contact gezocht met kwantum komt er nu verhaal dat het zo'n succes is dat transporteur het niet aan kan en verzonden zal worden via post nl.
  Wanneer levering plaatsvindt is nog niet bekend. ..
  Geloof er niet veel van...eerst zien...

  Solden in Belgie mijn oog laten vallen op vintage cotton jas maar helaas niet in mijn maat aan -50% in de winkel en oneerlijk en verkeerd geprijst op de website wel in mijn maat maar verkeerde korting aan -20%. Volgens verkoopster niets aan te doen en wachten of de prijs misschien toch nog aangepast wordt?! Gemiste kans MarcoPolo niet ok!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Sale

  Nu het sale is bij Marc O'polo ben ik meteen lekker gaan shoppen online!
  Het scheelde bijna 50% dus ik ben weer blij!
  Hoop dat alles net zo mooi staat als online leek.
  Bestellen ging ieder geval best makkelijk.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goed snel jammer van de verzendkosten

  Kwaliteit is goed en ze leveren snel. En de maat valt altijd wel als verwacht, dus ik heb nog nooit iets hoeven terugsturen en heb daar dus geen ervaringen mee.
  Wel stom dat er nog verzendkosten gerekend worden, ik heb liever dat dat wegvalt natuurlijk. Dus daarvoor trek ik een sterretje af van de service.


Anderen bekeken ook