ErvaringenSite

  Ervaringen Massamarkt

  MassaMarkt B.V. is een online groot- en detailhandel die allerlei producten verkoopt voor in en om het huis. Het motto van Massamarkt is “Da’s een partij voordelig”.

  Over MassaMarkt
  Massamarkt is opgericht in 2016 in Groningen met de kwintessens van het bedrijf zijnde uw “favoriete marken voor een zacht prijsje”. De eigenaars belofte is zodoende “we verkopen alles voor heel erg scherpe prijzen.”

  Producten en Diensten Massamarkt
  De activiteiten van MassaMarkt worden getypeerd als detailhandel via postorder en internet in een algemeen assortiment non-food. Van huishoudelijke artikelen, speelgoed, spullen voor in de tuin, diervoeding, feestartikelen en nog veel meer, MassaMarkt verkoopt alles tegen bodemprijzen op hun online webshop en is daarmee een van de voordeligere massamarkten van Nederland. Ze hebben meer dan 50.000 producten op voorraad en leveren in zowel België als Nederland.

  Leveringen boven €100,- worden gratis verzonden. In andere gevallen gelden tarieven van € 4,95 in Nederland, € 6.95 in België, € 9.95 in Duitsland, € 19.95 in Frankrijk. MassaMarkt hanteert verder een retourbeleid van 14 dagen waarbij de kosten van het retour zenden voor de klant is. Mocht er iets defect zijn, dan wordt dit door MassaMarkt gratis opgelost, aldus hun klantenservicebeleidswebsite.

  Volgens de Rabobank zien klassieke supermarkten een toeloop in massamarkten die hun verdienmodel onder druk zetten. Met steeds meer concurrentie van andere formats waaronder gemakswinkels en e-commerce worden traditionele supermarkten onder druk gezet om onder andere flexibelere vormen van distributie te implementeren.

  Massamarkten zien eveneens enorme groei sinds april 2020. De online consumentenbestedingen in de non-food sector is met 56% gestegen ten opzichte van vergelijkbare weken een jaar geleden. De directeur van Thuiswinkel meent dat dit het geval is voor veel productsectoren die het thuis leven en werken mogelijk maken. De online omzetstijgingen zijn zodoende meer dan significant bij categorieën zoals online eten en drinken, gezondheid, sport, wonen, boeken en bloemen.

  Klachten, reviews en complimenten Massamarkt
  Als u een klacht of een compliment heeft over MassaMarkt, of eventueel heeft u een tip, laat dat ons dan weten door een review achter te laten. Met uw persoonlijke ervaring over de services van MassaMarkt kunt u uw medeconsument helpen met het maken van de aankoop. Bijvoorbeeld, hoe ziet een serviesje er aan de onderkant uit? Hoe goed werkte een product dat u heeft gekocht voor in de tuin? Hoe was uw ervaring met de klantenservice van MassaMarkt? Alle informatie die u uw medeconsument kunt vertellen is behulpzaam. Behulpzame reviews houden dus onder andere in het verstrekken van meer informatie over het gebruik van de website, over de producten van MassaMarkt en over hun klantendienst.

  Wilt u meer lezen over allerlei soorten bedrijven die te maken hebben met online shoppen, neem dan op ErvaringenSite een kijkje.

  Top 10 INEXPENSIVE Places to Shop Online pt. 2

  Massamarkt
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Massamarkt

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Massamarkt een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Massamarkt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Massamarkt actief?

  Massamarkt is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby, Kantoor, hobby & feest, Dierenwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Massamarkt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.