Massamarkt

Alle reviews

Massamarkt

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

CoolGift merklogo voor beoordelingen van Kinderen & baby

CoolGift

1 reviews

Lees hier alle beoordelingen over CoolGift en kom erachter hoe het zit met de service en dienstverlening van CoolGift. Als u op zoek bent naar een ...

Flapoorstickers merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Flapoorstickers

1 reviews

Wanneer je oren hebt die een eindje naar buiten staan, flaporen hebt dus, wil je daar graag wat aan doen. Wellicht denk je dat een pijnlijke operat...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

To Be Dressed

13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Massamarkt

MassaMarkt B.V. is een online groot- en detailhandel die allerlei producten verkoopt voor in en om het huis. Het motto van Massamarkt is “Da’s een partij voordelig”.

Over MassaMarkt
Massamarkt is opgericht in 2016 in Groningen met de kwintessens van het bedrijf zijnde uw “favoriete marken voor een zacht prijsje”. De eigenaars belofte is zodoende “we verkopen alles voor heel erg scherpe prijzen.”

Producten en Diensten Massamarkt
De activiteiten van MassaMarkt worden getypeerd als detailhandel via postorder en internet in een algemeen assortiment non-food. Van huishoudelijke artikelen, speelgoed, spullen voor in de tuin, diervoeding, feestartikelen en nog veel meer, MassaMarkt verkoopt alles tegen bodemprijzen op hun online webshop en is daarmee een van de voordeligere massamarkten van Nederland. Ze hebben meer dan 50.000 producten op voorraad en leveren in zowel België als Nederland. 

Leveringen boven €100,- worden gratis verzonden. In andere gevallen gelden tarieven van € 4,95 in Nederland, € 6.95 in België, € 9.95 in Duitsland, € 19.95 in Frankrijk. MassaMarkt hanteert verder een retourbeleid van 14 dagen waarbij de kosten van het retour zenden voor de klant is. Mocht er iets defect zijn, dan wordt dit door MassaMarkt gratis opgelost, aldus hun klantenservicebeleidswebsite. 

Volgens de Rabobank zien klassieke supermarkten een toeloop in massamarkten die hun verdienmodel onder druk zetten. Met steeds meer concurrentie van andere formats waaronder gemakswinkels en e-commerce worden traditionele supermarkten onder druk gezet om onder andere flexibelere vormen van distributie te implementeren.

Massamarkten zien eveneens enorme groei sinds april 2020. De online consumentenbestedingen in de non-food sector is met 56% gestegen ten opzichte van vergelijkbare weken een jaar geleden. De directeur van Thuiswinkel meent dat dit het geval is voor veel productsectoren die het thuis leven en werken mogelijk maken. De online omzetstijgingen zijn zodoende meer dan significant bij categorieën zoals online eten en drinken, gezondheid, sport, wonen, boeken en bloemen.

Klachten, reviews en complimenten Massamarkt
Als u een klacht of een compliment heeft over MassaMarkt, of eventueel heeft u een tip, laat dat ons dan weten door een review achter te laten. Met uw persoonlijke ervaring over de services van MassaMarkt kunt u uw medeconsument helpen met het maken van de aankoop. Bijvoorbeeld, hoe ziet een serviesje er aan de onderkant uit? Hoe goed werkte een product dat u heeft gekocht voor in de tuin? Hoe was uw ervaring met de klantenservice van MassaMarkt? Alle informatie die u uw medeconsument kunt vertellen is behulpzaam. Behulpzame reviews houden dus onder andere in het verstrekken van meer informatie over het gebruik van de website, over de producten van MassaMarkt en over hun klantendienst.

Wilt u meer lezen over allerlei soorten bedrijven die te maken hebben met online shoppen, neem dan op ErvaringenSite een kijkje.