ErvaringenSite

  Ervaringen Meijers

  Fit en gezond zijn is een belangrijk aspect van je geluk. Je voelt je beter, je ziet er beter uit, en dat heeft een impact op de rest van je leven. Het goede nieuws is dat er veel manieren zijn om fit te worden. Het slechte nieuws is dat je vandaag de dag nogal gemakkelijk overrompeld kan worden door het grote aanbod! Waar moet je in godsnaam beginnen? Bij Meijers kun je allerlei materiaal aankopen met het oog op functioneel trainen en gezond leven. Met je gezondheid en geld speel je geen spel natuurlijk, dus je moet wel zeker zijn dat je degelijke kwaliteit aankoopt! Hoe weet je dat je bij Meijers terecht kan voor een goed ervaring? Simpel, je leest gewoon alle reviews van klanten van dit bedrijf, hier op ErvaringenSite! Wat zijn de ervaringen van andere mensen? Lees meteen verder en kom het te weten!

  Over Meijers
  Meijers is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in paramedische hulpmiddelen en allerlei trainingsmateriaal. Het bedrijf staat ingeschreven als L.M. Meijers b.v. en heeft zijn hoofdkwartier in Roosteren (Limburg). Je kunt daar terecht van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17:00 uur, bij voorkeur op afspraak. Meijers is actief op Facebook, Instagram en YouTube, en je kunt hen bereiken via telefoon, e-mail, online chat en Whatsapp.

  Producten en diensten van Meijers
  Bij Meijers kun je een heleboel producten kopen in de webshop die te maken hebben met functioneeltrainen (battle ropes, kettlebells, dumbbells, gewichtsvesten, medicine balls en elastic resistance). Hiernaast zijn er ook een aantal goederen op het vlak van gezond leven: van kussen en ergonomie tot massage, zwangerschapsproducten, kompressen en revalidatie. Je kunt bij Meijers ook zaken vinden voor specifieke trainingsmethodes zoals Strongman en Bootcamp. Tot slot is er nog een Outlet-sectie op de site. Meijers werkt samen met een aantal merken waarvan je bij hen (exclusief) producten kan kopen. Met name gaat het dan over BOSU / Wreckmethod, Dynamax, Flowing, Stroops, Ybell, Hyperwear, Triggerpoint, Lebert Fitness en Thera Band. Meijers biedt ook opleidingen aan via EFAA en Start2Move. De verzendkosten van de producten van Meijers hangen af van het orderbedrag en de verzend- en betaalwijze. Het is ook mogelijk om de producten te komen ophalen op afspraak in Roosteren. Je kunt betalen met iDeal, creditcard, PayPal, en je kunt ook vooruitbetalen met overboeking. Bij Meijers krijg je 14 dagen herroepingsrecht na aflevering van het product. Binnen deze tijd kun je het product retourneren zonder opgave van redenen. Op de producten zit 1 jaar fabrieksgarantie.

  Klachten, complimenten en tips voor Meijer
  Bij klachten over Meijers kun je hen een mail sturen of schriftelijk wenden tot de directie. Op ErvaringenSite kun je ook je ongenoegen laten weten aan andere mensen. Was je niet tevreden van een product of dienst van Meijers? Vertel je verhaal dan honderduit! Je kunt er potentiële klanten over waarschuwen! Maar ook als je daarentegen zeer tevreden bent over Meijers kun je dat hier laten weten. Schrijf een review en deel je ervaringen met de lezers van ErvaringenSite!

  How to Start An Online Store In 6 Simple Steps

  Meijers
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Meijers

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Meijers een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Meijers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Meijers actief?

  Meijers is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Meijers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.