Meijers

Alle reviews

Meijers

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Sinner
1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Autovendi merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Autovendi
2 reviews

Ongekend of niet? Autovendi.be! Het idee van de site ErvaringenSite is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo...

Subside Sports merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Subside Sports
1 reviews

Ben je op zoek naar de shirts van alle voetbalclubs die dit seizoen de Champions League gehaald hebben? Of kan je dat shirt van jouw favoriete club...

Meijers

Fit en gezond zijn is een belangrijk aspect van je geluk. Je voelt je beter, je ziet er beter uit, en dat heeft een impact op de rest van je leven. Het goede nieuws is dat er veel manieren zijn om fit te worden. Het slechte nieuws is dat je vandaag de dag nogal gemakkelijk overrompeld kan worden door het grote aanbod! Waar moet je in godsnaam beginnen? Bij Meijers kun je allerlei materiaal aankopen met het oog op functioneel trainen en gezond leven. Met je gezondheid en geld speel je geen spel natuurlijk, dus je moet wel zeker zijn dat je degelijke kwaliteit aankoopt! Hoe weet je dat je bij Meijers terecht kan voor een goed ervaring? Simpel, je leest gewoon alle reviews van klanten van dit bedrijf, hier op ErvaringenSite! Wat zijn de ervaringen van andere mensen? Lees meteen verder en kom het te weten!

Over Meijers
Meijers is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in paramedische hulpmiddelen en allerlei trainingsmateriaal. Het bedrijf staat ingeschreven als L.M. Meijers b.v. en heeft zijn hoofdkwartier in Roosteren (Limburg). Je kunt daar terecht van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17:00 uur, bij voorkeur op afspraak. Meijers is actief op Facebook, Instagram en YouTube, en je kunt hen bereiken via telefoon, e-mail, online chat en Whatsapp.

Producten en diensten van Meijers
Bij Meijers kun je een heleboel producten kopen in de webshop die te maken hebben met functioneeltrainen (battle ropes, kettlebells, dumbbells, gewichtsvesten, medicine balls en elastic resistance). Hiernaast zijn er ook een aantal goederen op het vlak van gezond leven: van kussen en ergonomie tot massage, zwangerschapsproducten, kompressen en revalidatie. Je kunt bij Meijers ook zaken vinden voor specifieke trainingsmethodes zoals Strongman en Bootcamp. Tot slot is er nog een Outlet-sectie op de site. Meijers werkt samen met een aantal merken waarvan je bij hen (exclusief) producten kan kopen. Met name gaat het dan over BOSU / Wreckmethod, Dynamax, Flowing, Stroops, Ybell, Hyperwear, Triggerpoint, Lebert Fitness en Thera Band. Meijers biedt ook opleidingen aan via EFAA en Start2Move. De verzendkosten van de producten van Meijers hangen af van het orderbedrag en de verzend- en betaalwijze. Het is ook mogelijk om de producten te komen ophalen op afspraak in Roosteren. Je kunt betalen met iDeal, creditcard, PayPal, en je kunt ook vooruitbetalen met overboeking. Bij Meijers krijg je 14 dagen herroepingsrecht na aflevering van het product. Binnen deze tijd kun je het product retourneren zonder opgave van redenen. Op de producten zit 1 jaar fabrieksgarantie.

Klachten, complimenten en tips voor Meijer
Bij klachten over Meijers kun je hen een mail sturen of schriftelijk wenden tot de directie. Op ErvaringenSite kun je ook je ongenoegen laten weten aan andere mensen. Was je niet tevreden van een product of dienst van Meijers? Vertel je verhaal dan honderduit! Je kunt er potentiële klanten over waarschuwen! Maar ook als je daarentegen zeer tevreden bent over Meijers kun je dat hier laten weten. Schrijf een review en deel je ervaringen met de lezers van ErvaringenSite!