ErvaringenSite

  Ervaringen Mejuri

  Geen outfit is complete zonder wat juwelen en sieraden. Een ring, een ketting, wat oorbellen, ze kunnen allemaal dienen om je net dat ietsje meer te geven. Bij Mejuri kun je deze zaken gewoon online aanschaffen en dan bij je thuis laten afleveren. Dat is zonder twijfel zeer makkelijk, maar met een online shop wil je geen risico’s nemen, dus lees hier op Ervaringensite zeker eerst de beoordelingen van klanten van Mejuri goed door.

  Over Mejuri
  Mejuri is een winkel voor allerlei sieraden en juwelen. Het is een Canadees bedrijf met internationale vestigingen in de Verenigde Staten en Canada. Dit is niet alleen een virtuele webwinkel, er zijn ook een heleboel fysieke winkels die je kunt bezoeken en de producten echt kan zien, zoals in Los Angeles en New York City. Je kunt met Mejuri in contact komen via hun social media, zoals Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter. Je kunt hen ook meteen een e-mail sturen, of opbellen per telefoon. Dit is wel een Amerikaans nummer, dus let hier zeker mee op.

  Producten en diensten van Mejuri
  Bij Mejuri kun je terecht voor het (online) aankopen van een heleboel soorten juwelen en sieraden. Zo zijn er vooral Ringen, Kettingen, Oorbellen, Armbanden en Enkelbanden beschikbaar. Ook voor een huwelijk zijn er speciale zaken beschikbaar. De meeste van deze artikelen zijn voor vrouwen, maar ook mannen kunnen producten aanschaffen. Mejuri biedt ook lederen artikelen aan, net als een “juwelen verzorgkit”. Je kunt ook op materiaal sorteren, denk aan X karaat goud (geel, wit, gerecycleerd), sterling zilver, diamanten en parels.

  Virtueel shopping is ook mogelijk, waarbij je met een stylist kan videochatten om help te krijgen met de juiste maat te bepalen, net als stijladvies en alle gekozen juwelen in het “echt”. Op de website krijg je ook advies over hoe je best zorg kan dragen voor je juwelen, net als een maattabel voor ringen, zodat je zeker bent dat je een geschikte maat van ring bestelt. Mejuri aanvaardt betalingen via credit of debitkaarten, PayPal, achteraf betalen met Klarna, en specifieke Mejuri kaarten (waardebonnen).

  Bij Mejuri is het mogelijk om je in te schrijven voor hun nieuwsbrief, waarna je op de hoogte zal worden gebracht over nieuwe artikelen en hier als eerste over zal kunnen beschikken. Wil je een juweel van Mejuri cadeau geven, maar je weet niet goed wat te kiezen, geen zorgen. Naast de verwachte cadeaubonnen zijn er ook heuse cadeaugidsen, die je kunnen helpen bij het bepalen wat voor cadeautje geschikt zou zijn.

  Klachten, complimenten en tips voor Mejuri
  Bij Mejuri kun je gebruikmaken van een retourbeleid dat in de meeste gevallen tot 30 dagen gaat. Let op dat er hier wel een heleboel voorwaarden aan vasthangen, dus kijk zeker op de website. Wanneer je niet tevreden bent over een aankoop bij Mejuri, is het leuk om anderen op de hoogte te stellen van je redenen. Waarom wil je iets terugsturen, waarom was je niet blij met je aankoop? Toekomstige klanten van Mejuri zouden je dankbaar zijn als je eens een review schrijft over dit bedrijf en jouw ervaringen uit de doeken doet, of die nu positief of negatief waren.

  LUSH ONLINE SHOP WITH ME + lush giveaway!

  Mejuri
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mejuri

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Mejuri een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Mejuri. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mejuri actief?

  Mejuri is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mejuri gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.