ErvaringenSite

  Ervaringen WoodWatch

  Tijd kost geld. Dat is in heel veel opzichten waar. Op onze site vind u daarom alleen maar eerlijke meningen van andere consumenten, en doen wij niet aan reclame of gesponsorde reviews. Zodat u als consument een beter idee krijgt waar u aan toe bent wanneer u erover denkt iets aan te schaffen bij een van de bedrijven die in onze gids opgenomen zijn. Wij geven een korte achtergrond over het bedrijf, een omschrijving van hun diensten en producten, maar het meest belangrijke zijn de reviews. Wilt u ook uw steentje bijdragen? Laat ook uw review hier achter! Wij horen graag wat uw negatieve, maar zeker ook wanneer u positieve ervaringen heeft met het online bestellen van producten.

  Over WoodWatch
  Het Nederlandse bedrijf WoodWatch staat in de top tien van snelst groeiende webwinkels in Nederland en België. Het bedrijf werd in 2016 opgericht door 3 jonge studenten in Groningen. Kevin van der Veer, Jeroen Westerbeek en Daniel Salimian kenden elkaar al jaren en besloten tijdens hun studententijd in Groningen ook samen een huis te delen. Toen de houten zonnebrillen de markt leken te veroveren bedachten de drie het concept om houten horloges op de markt te brengen waarbij naast het uiterlijk van het horloge ook op duurzaamheid te letten. Tijdens hun zoektocht naar een leverancier kwamen ze uit in China. Bij het begin van het business idee werd van dag één al besloten om de samenwerking te starten met de Nederlandse stichting Trees For All. Hiermee wist het jonge bedrijf een jaar na oprichting al een nominatie in de wacht te slepen in de lijst van Sprout voor succesvolle Nederlandse ondernemers jonger dan 25 jaar.

  Producten en diensten
  Bij de webshop met de naam WoodWatch worden, zoals de naam het al doet vermoeden, houten horloges verkocht. De ontwerpen zijn tijdloos en geïnspireerd op het stoere buitenleven. De horloges worden gemaakt van natuurlijk hout, waardoor geen horloge hetzelfde is. Het is ook mogelijke een persoonlijke gravure in het horloge aan te brengen. Het bedrijf is al heel succesvol in Europa, maar gaat haar producten nu ook wereldwijd aanbieden. Voor elk verkochte product sponsort het bedrijf Trees For All met 3 bomen. Op de website worden de bezoekers en consumenten ook aangespoord zelf de planting van een boom te sponsoren en tot op heden zijn er al bijna honderd duizend bomen met behulp van WoodWatch en haar community geplant. Het bedrijf biedt gratis verzending (wereldwijd), 45 dagen retourbeleid en op alle aankopen wordt twee jaar garantie gegeven.

  Complimenten, Klachten en Tips over WoodWatch
  Mensen kopen tegenwoordig graag iets moois, maar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid wordt ook steeds belangrijker. En het wordt natuurlijk nog aantrekkelijker wanneer er door jouw aankoop drie bomen worden geplant, en je zelf daar nog een boompje aan toe kan voegen. Een leuk cadeau, maar ook heel leuk om jezelf eens goed mee te verwennen! Heb jij ook wel eens iets besteld bij WoodWatch? Wat vind jij van het product, de service en het bedrijfsidee? Laat een review achter en laat ons weten wat uw ervaringen met dit bedrijf zijn!

  Online Shop Up: Space NK | Beauty Haul | Trinny

  WoodWatch
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over WoodWatch

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is WoodWatch een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over WoodWatch. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is WoodWatch actief?

  WoodWatch is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van WoodWatch gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.