ErvaringenSite

  Ervaringen Horloge.nl

  Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een horloge? Wie weet heeft Horloge.nl wel iets wat aansluit bij jouw wensen en behoeften. Of heb je in het verleden al een aankoop bij deze webshop gedaan en zou je eventueel bereid zijn om je persoonlijke ervaring met onze bezoekers te delen? Dan kun je op deze pagina een bondige review over Horloge.nl schrijven. Jouw informatie kan namelijk bijzonder waardevol zijn voor andere potentiële klanten, en hen helpen een geïnformeerde beslissing te maken om al dan niet een artikel bij deze online winkel te kopen.

  Over Horloge.nl

  De webwinkel Horloge.nl is, zoals de naam al doet vermoeden, gespecialiseerd in de online verkoop van horloges. Deze onderneming maakt deel uit van Holland Watch Group B.V., opgericht in 1992 onder de naam Squiggly Trading B.V. In eerste instantie verhandelde dit bedrijf in unieke verzamelobjecten van horlogemerk Swatch. Na een drietal jaar besloot het bedrijf om deze horloges ook online te gaan verkopen. In 2004 heeft Holland Watch Group B.V. zelf software ontwikkeld om online horlogewinkels te kunnen beheren. Hierdoor konden ze onder andere mastersintime.com, horloge.nl en horloge.be oprichten. In 2014 volgde dan de naamswijziging van Squiggly Trading B.V. naar Holland Watch Group B.V. Je kunt niet alleen online horloges kopen bij Horloge.nl, want er is ook een flagship store in Rotterdam en een winkel in Breda, waar je tijdens de vermelde openingsuren welkom bent.

  How To Shopping Amazon In Hindi | How To Shop Online In Hindi | With Shopping Online Tips in Hindi🙂

  Producten en diensten van Horloge.nl

  Wanneer je naar Horloge.nl surft, kun je klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals horlogemerken, heren, dames, kinderen, horlogebandjes, horloge-accessoires en outlet. Bovenaan is er ook een zoekvenster waarin je indien gewenst een bepaald zoekwoord kunt ingeven. Onderaan de pagina kun je ook zoeken op populaire merken en pagina's. Volgens de informatie op de website profiteer je bij elke aankoop vanaf € 50 van gratis verzending, verzending de daaropvolgende dag als je voor 22.30 uur je bestelling plaatst, kosteloos achteraf betalen met AfterPay en gratis terugsturen binnen 30 dagen na ontvangst. Heb je vragen voor het team van Horloge.nl? Dan kun je een kijkje nemen op de pagina met veelgestelde vragen of telefonisch of per e-mail contact opnemen met de klantenservice. Uiteraard behoort ook een bezoekje aan een van de fysieke winkels tot de mogelijkheden.

  Complimenten, klachten en tips voor Horloge.nl

  Ben je al klant bij Horloge.nl en heb je ooit al een horloge van Fossil, Guess of een ander merk gekocht bij deze online winkel? Grijp dan de kans om op deze pagina een eerlijk verslag van jouw ervaring te schrijven. Het maakt op zich niet uit of deze onderneming een positieve of negatieve indruk op je heeft achtergelaten, omdat we hier hoe dan ook alle reviews publiceren. Hoe zit het met de kwaliteit van de horloges die Horloge.nl aanbiedt? Klopt het dat bestellingen de volgende dag al worden verzonden als je je bestelling voor 22.30 uur plaatst? En kun je bij vragen of opmerkingen rekenen op een vriendelijke medewerking van de klantenservice? Wij zijn in ieder geval ontzettend benieuwd naar jouw persoonlijk verslag! Wil je graag weten wat onze bezoekers over andere bedrijven schrijven? Op deze pagina ontdek je het allemaal!

  Horloge.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Horloge.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Horloge.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Horloge.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Horloge.nl actief?

  Horloge.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Horloge.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.