ErvaringenSite

  Ervaringen PANDORA

  Bent u op zoek naar een mooi cadeau voor uw partner? Of bent u benieuwd of uw favoriete merk wel duurzaam is? Dan bent u aan het juiste adres bij de ErvaringenSite. Hier vindt u alle belangrijke informatie over de merken die beschikbaar zijn in de Benelux. Deze pagina gaat over de juwelier Pandora, één van de grootste juweliers ter wereld. Als u van plan was om een nieuwe zilveren armband te kopen, dan kunt u hier alvast lezen of Pandora de juiste keuze voor u is. Op deze pagina, vindt u naast algemene informatie ook reviews van onze andere bezoekers die weleens gebruik hebben gemaakt van de diensten van Pandora.

  Over Pandora
  In 1982 werd Pandora opgericht door Per en Winnie Enevoldsen in de Deense hoofdstad Kopenhagen, Per was destijds goudsmid. Vanaf het begin, verkochten ze geïmporteerde sieraden uit Thailand. Hiervoor vlogen ze vaak op en neer naar Thailand, constant op zoek naar de beste sieraden om te importeren naar Denemarken. Binnen een paar jaar hadden ze al groot succes en in 1987 opende Pandora haar eigen fabriek in Thailand, om zich vervolgens meer te richten op de groothandel. In 1996 werden ontwerper Lone Frandsen en goudsmid Lisbeth Larsen aangenomen, samen speelde zij een belangrijke rol voor het ontwerpen van de huidige Pandora-stijl. Tegenwoordig is Pandora actief in meer dan 100 landen met meer dan 8100 verkooppunten en ongeveer 21.500 werknemers. Met een totale omzet van 3.1 miljard euro in 2017, behoort Pandora tot één van het grootste juweliers ter wereld.

  Milieubewust
  Pandora streeft ernaar om zo veel mogelijk gerecycled zilver, goud en handgemaakte stenen te gebruiken, zodat haar impact op het milieu gereduceerd wordt tot een minimum. Pandora gelooft dat het mogelijk is dat hoogwaardige sieraden, bedrijfsprestaties en hoge ethische normen allemaal samen door een deur kunnen. Het doel van Pandora is om alleen gerecycled materiaal te gebruiken, geen koolstof uit te stoten en alleen hernieuwbare energie te gebruiken.

  Diensten van Pandora
  Pandora is voornamelijk bekend om haar zelf samen te stellen armbanden met bedeltjes dat ook wel charms worden genoemd. Maar in haar assortiment kunt u ook andere sieraden vinden zoals kettingen, hangers, horloges, oorbellen en ringen. De artikelen van Pandora zijn voornamelijk gericht op de damesmode voor alle leeftijden. Pandora werkt vaak samen met andere grote merken zoals Disney, Harry Potter en Star Wars, voor het uitbrengen van nieuwe charms . Op haar website kunt u ook lid worden van de Pandora Club. Als lid ontvangt u exclusieve aanbiedingen en bijzondere extraatjes zoals eenvoudig afreken.

  Garantie
  Pandora biedt 1 jaar garantie voor haar producten. De garantie start op de dag van aankoop en is geldig voor alle defecten in materiaal en vakmanschap bij normaal gebruik.

  Uw Mening over Pandora
  Heeft u recent een armband gekocht bij Pandora? Of bent u lid van de Pandora Club? Dan willen wij u graag uitnodigen om uw ervaring te delen op deze pagina. Hierdoor kunt u onze bezoekers voorlichten wat zij kunnen verwachten als ze een aankoop willen doen bij deze juwelier.

  online shop with me!! (pinterest made me do it)

  PANDORA
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over PANDORA

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is PANDORA een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over PANDORA. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is PANDORA actief?

  PANDORA is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van PANDORA gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.