MiniInTheBox

Alle reviews

MiniInTheBox

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Vision Direct merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Vision Direct
1 reviews

Ongekend, wat anderen over dit bedrijf zeggen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. ...

Durexshop.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Durexshop.nl
2 reviews

Wilt u een condoom, glijmiddel of iets anders kopen maar durft u het niet om het zelf te kopen bij een lokale winkel? Dan is de website www.durexsh...

Flapoorstickers merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Flapoorstickers
1 reviews

Wanneer je oren hebt die een eindje naar buiten staan, flaporen hebt dus, wil je daar graag wat aan doen. Wellicht denk je dat een pijnlijke operat...

Lowlens merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Lowlens
1 reviews

Als je alles niet meer zo scherp ziet ga je natuurlijk naar de opticien voor een oogmeting. Wanneer blijkt dat je een bril nodig bent, kan dit een ...

MiniInTheBox

Een zoektocht starten op het internet is niet altijd eenvoudig. Je kunt lang bezig zijn als je een specifiek accessoir zoekt. Je komt verschillende websites tegen die in de meeste gevallen verschillende prijzen en producten bieden. Het zoeken hoeft niet moeilijk te zijn, als je je tijd neemt om reviews en beoordelingen van anderen te lezen op onze website. ErvaringenSite heeft uitgebreide reviews van klanten die eerder bij MiniInTheBox producten hebben gekocht. Dit zou dan een alternatief voor je kunnen zijn.

Over MiniInTheBox
MiniInTheBox is sinds 2007 de marktleider die consumentengoederen verkoopt op hoogwaardige manier over de hele wereld. Het bedrijf heeft als visie, mensen in staat stellen om online producten te kopen en zelfs deze weer te verkopen. MiniInTheBox heeft in meer dan 200 landen klanten. Een wereld en een prijs zijn de focus van het bedrijf. Aan jou wordt de laagste mogelijk prijzen aangeboden.

Producten en diensten van MiniInTheBox
De website van MiniInTheBox onthult de enorme aanbod aan goederen die de online shop biedt. Hieronder vindt je elektronica, maatkleding en sportbenodigdheden. Het bedrijf beloofd aan jouw als klant de beste consumentengoederen tegen een hoge kwaliteit, het gemakkelijk maken van het bestel- en betaalproces, producten te dekken, goederen wereldwijd op een snelle manier te kunnen leveren en een klantenservice die 24 uur per dag service geeft. De producten van MiniInTheBox worden onderverdeeld in: speelgoed, nieuw in, mobiele telefoonhoesjes, headsets & hoofdtelefoons. LED & verlichting, PC & tabletaccessoires, auto & motorproducten, herenmode, bruiloften en feesten, vrouwen en herenmode, baby & kinderen, elektronica en wonen & keuken. Al deze producten worden onder verschillende merken aan jou gepresenteerd op de website.

Betalen voor je bestelling maakt het bedrijf ook eenvoudig voor je. Door een breed scala aan betaalmethoden kun je op een gemakkelijke manier aan je betaling voldoen. Het betalen kan met een van de creditkaarten of met een bankpas. Je kunt gebruik maken van credit cards zoals Visa, MasterCard en Amerikan Express. Vanuit elke locatie en wereldwijd is dit mogelijk. Hoe wel in de gaten dat alle bestelling bij het bedrijf veilig zijn. Ze worden allemaal verwerkt door de moedermaatschappij. Mocht je de status van je betaling checken, dan is dit traceerbaar. Zo kun je het risico voor het onbevoegd gebruik minimaliseren.

Na de betaling zorgt MiniInTheBox ervoor dat je gegarandeerd bent van een variëteit voor een beter leven, direct uit de fabriek producten ontvangt, veiligheid en betrouwbaarheid, snelle levering en een klantvriendelijke dienstverlening.

Complimenten, klachten en tips voor MiniInTheBox
Bij klachten over jouw bestelling of complimenten en tips voor de dienstverlening, kun je gerust contact opnemen met de klantenservice. Zij zullen dan op hun beurt reageren op jou vragen of opmerkingen. Op ErvaringenSite kun je ook gerust een review achterlaten. Wij vinden dit altijd prettig om zo andere klanten te inspireren. Op zo een manier kunnen ze geholpen worden bij het maken van keuzen voor de producten van MiniInTheBox. Ben je tevreden over de dienstverlening van de onlineshop? laat dan de wereld weten door een beoordeling te schrijven op onze website.